Deze cursus is verlopen

Van startende verloskundige naar verloskundige expert

verloskundigenverloskundigeverloskundeverloskundige in opleidingtimemanagementgeboortezorgvitale verloskundestartende verloskundigen

Het support traject bestaat uit begeleiding door ervaren verloskundigen, waarmee je 1-op-1 kunt sparren over moeilijke situaties en praktijkervaringen. Ook zullen wij de intervisie in dit traject begeleiden. In de groep is plaats voor maximaal 10 startende verloskundigen (< 3 jaar geleden afgestudeerd). Tijdens dit traject leer je veel van en met elkaar.

950
34 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 950
Inclusief : Intake, syllabus, dagarrangement uitgebreide lunch en een attentie (op dag 1).
Exclusief : BTW

Beroepen

Verloskundigen
34 Punten
KNOV

Doelen

Na dit traject heb je een duidelijk beeld van jouw kwaliteiten en competenties. Ook weet je hoe je verder gaat ontwikkelen in de komende jaren van startende verloskundige naar verloskundige expert.

Programma

19-09-2023

Omschrijving

Het traject omvat 6 trainingsdagen en support gedurende 6 maanden.


Dag 1 Kennismaking & meer

Dag 2 Type verloskundige (Kwaliteiten en competenties, visie op verloskunde)

Dag 3 Timemanagement (de basis maar ook inzoomen op rooster, voorbereiding spreekuur, rapportage, prioriteiten, elimineren tijdverslinders)

Dag 4 Klaar voor de toekomst (de vitale verloskundige)

Dag 5 Trends in de geboortezorg (integrale geboortezorg, case-load, begeleiden thuisbevalling, zorgvragen buiten de VIL)

Dag 6 Verloskundige in 2027 (passie-roeping-werk-toekomst, hoe zie jij je zelf als verloskundige expert over 5 jaar)

Het support traject bestaat uit begeleiding door ervaren verloskundigen, waarmee je 1-op-1 kunt sparren over moeilijke situaties en praktijkervaringen.


Ook zullen wij de intervisie in dit traject begeleiden. In de groep is plaats voor maximaal 10 startende verloskundigen (< 3 jaar geleden afgestudeerd). Tijdens dit traject leer je veel van en met elkaar.

Midwise

Midwise is ontstaan vanuit de visie dat het belangrijk is om als verloskundige niet alleen inhoudelijk goed te zijn in je vak maar ook om je op persoonlijke vlak te kunnen blijven ontwikkelen.
info@midwise.nl
0622429855
150, Rueckertbaan, Tilburg, 5042AH