On demand: Juiste zorg op de juiste plek – Antenataal CTG

antenataalCTGzwangerzwangerschapverloskundeverloskundigegeboortezorg

De juiste zorg op de juiste plek is een van de speerpunten van de KNOV. Daarom wordt op dinsdag 22 juni van 20.00 – 21.30 uur een interactief ledenwebinar over dit thema georganiseerd, met specifieke aandacht voor CTG.

Free
In Request
Nascholing
E-learning

Prices

Free

Professions

Verloskundigen
Accreditation in request
KNOV

Speakers

Rosanne Poolen

Senior programma manager Kwaliteit & Wetenschap KNOV

Prof. dr. Corine Verhoeven

Senior onderzoeker Verloskundige Wetenschap, Amsterdam UMC

Elise Neppelenbroek

MSc, Amsterdam UMC

Siegrid Hoekstra

Verloskundige regio Nijmegen

Job Paulus

Senior programma manager Bekostiging & Contractering KNOV
Description

 Met een aantal bevlogen sprekers, zoals hoogleraar Corine Verhoeven, en best practices wordt het een inspirerende avond. Onder andere Elise Neppelenbroek, die onder leiding van Corine Verhoeven promoveert op het antenataal CTG in de verloskundigenpraktijk, zal vertellen over haar onderzoeksresultaten uit de drie experimenteerregio’s (Nijmegen, Zwolle en Amsterdam). Ook gaan we nader in op het net verschenen Handboek voor implementatie van het antenatale CTG in verloskundigenpraktijken. Dit boek geeft zorgverleners in de geboortezorg handvatten om deze zorg integraal te implementeren.

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

De beroepsorganisatie KNOV is er van en voor alle verloskundigen in Nederland en streeft - net als de verloskundige - naar de beste zorg voor zwangere, haar partner en het (ongeboren) kind. Dat doen we door verloskundigen te ondersteunen, te verbinden en hun belangen te behartigen.
info@knov.nl
0888883999
1200, Mercatorlaan, Utrecht, 3528BL