Deze cursus is verlopen

Nascholing Jerez de la Frontera september 2023

ouderenpsychiatriedementieouderverstotingouderenzorg

In september vindt deze cursus in Jerez de la Frontera plaats. De straten van Jerez de la Frontera ademen waardigheid en elegantie uit. Eurostars Asta Regia, een hotel in het hart van deze Andalusische stad, weerspiegelt diezelfde waarden. Dankzij de geprivilegieerde ligging van Eurostars Asta Regia kunnen de gasten zich onderdompelen in de kunst, cultuur, geschiedenis en speciale sfeer van deze unieke stad. Met onder andere een sauna, Turks stoombad, fitnesszaal en fantastisch dakzwembad zijn er genoeg ruimtes om te ontspannen. Het wetenschappelijke programma gaat over ouderenpsychiatrie en dementie en oudervervreemding/verstoting.

1150
In aanvraag
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 1150
Opmerking :Prijs na 1 juni: € 1250.- (Prijsarrangementen op site)

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
Accreditation in aanvraag
18 Punten
ABC1
Huisarts
Accreditation in aanvraag
18 Punten
ABC1
Physician Assistant
Accreditation in aanvraag
18 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
Accreditation in aanvraag
18 Punten
ABC1
Omschrijving

De straten van Jerez de la Frontera ademen waardigheid en elegantie uit. Eurostars Asta Regia, een hotel in het hart van deze Andalusische stad, weerspiegelt diezelfde waarden. Dankzij de geprivilegieerde ligging van Eurostars Asta Regia kunnen de gasten zich onderdompelen in de kunst, cultuur, geschiedenis en speciale sfeer van deze unieke stad.

Het gebouw waarin Eurostars Asta Regia is ondergebracht, maakt een essentieel deel uit van de persoonlijkheid van het hotel. Het hotel is ingericht met nobele houtsoorten en warme stoffen die een harmonisch geheel vormen met de moderne toetsen. Deze gewaagde combinatie schept een gezellige sfeer die van elk verblijf in Eurostars Asta Regia een unieke en speciale ervaring maakt.

De sauna, het Turks bad, de fitnesszaal en het fantastische dakzwembad zijn ruimtes waar je je kunt ontspannen en de dagelijkse beslommeringen kunt ontvluchten.


De onderwerpen van de scholing zijn ouderenpsychiatrie en dementie en oudervervreemding/verstoting. Nadere informatie over het programma volgt.

Stichting Docendo Orbis

info@docendoorbis.nl
22, Prins Hendrikstraat, Breda, 4835PP