This course is expired

DENTAL SUMMIT 2023

skiënmasterclass

Een interactieve Masterclass van hoog niveau in de ochtenduren en de middag vrij om te genieten van de perfecte sneeuwcondities.

1395
In Request
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prices

Regular € 1395
Includes : BTW -Deelname programma, Verblijf in het 4 sterren VALENTIN hotel -Halfpension, Skipas voor 3 dagen, Deelname outdoor activiteiten, Toegang tot wellness

Professions

Geregistreerd-mondhygiënist (tijdelijke BIG-registratie)
Accreditation in request
KRM
Tandarts
Accreditation in request
KRT

Speakers

Niek van den Adel

Spreker
Hij is een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. Zijn bewogen leven, carrière en positiviteit hebben hem gemaakt tot de persoon die hij nu is. Met zijn visie, ervaring en inspirerende pep-talk weet hij een groot publiek te raken en te enthousiasmeren. Inmiddels heeft hij als auteur ook meerdere succesvolle boeken geschreven, waaronder het boek ” Zet de patiënt op 2″ Wij zijn bijzonder trots dat hij de moeite wil nemen en nog een gaatje in zijn agenda heeft gevonden, om naar ons event in Sölden toe te komen!

Ruth Janssen-Zantingh

Stresscounselor, Vitaliteitscoach en Tandarts
Gedurende haar hele studie en loopbaan had zij een streven en een doel, maar wat als dingen anders lopen dan gepland? Wat als je andere keuzes moet of wilt maken, ben je dan nog zo zeker van je toekomst? Op die momenten moet er iets in de relatie tussen jou en jezelf veranderen, zodat je het leven ten volle kunt aanvaarden. Presentaties die jouw mindset op een positieve manier gaan veranderen. Twee dagen gevuld met coaching, inzichten, concrete tools en handvatten die je direct kunt toepassen.
Description

Het sneeuwzekere en gezellige Sölden omvat in totaal 144 km aan pistes, sneeuwzeker tot de lente en hierdoor één van de meest geliefde skigebieden in Oostenrijk.

Zoals je van ons gewend bent hebben wij ook deze keer weer een verrassend programma met sprekers die je zullen enthousiasmeren en die iets kunnen toevoegen aan je persoonlijke ontwikkeling & bedrijfsvoering.


Wat kun je verwachten?

Ons programma is anders… wij bieden geen vakinhoudelijk programma, maar kijken naar de mens achter de tandarts-, mondhygienist en manager.Wij luisteren dagelijks naar hun behoeftes, knelpunten en toekomstwensen en baseren op deze informatie ons programma. Het programma en sprekers verschillen dus per jaar!

Een gevarieerd programma, 2 inspirerende sprekers en outdoor groepsactiviteiten.

MORE dental

MORE Dental is een full service dentaal organisatiebureau, gespecialiseerd in recruitment & evenementen organisatie. Wij bestaan uit een vaste kern van ervaren professionals die worden omringd door een groot netwerk van vakmensen. Onze jarenlange praktische ervaring in de tandheelkunde stelt ons in staat om voor iedere specifieke opdracht of vraagstuk de juiste personen te benaderen en de juiste talenten te bundelen.
info@moredental.nl
31648238988
39, Thomas Moresingel, Huizen, 1277EC