Stagebegeleiding: blended learning

stagebegeleidingstagairblended learningstagebegeleider

Stageplaatsen bieden is heel belangrijk, want zonder praktijkervaring worden doktersassistenten niet goed opgeleid. Wil je goede begeleiding kunnen bieden aan stagiairs? Dan is deze scholing iets voor jou. De scholing is een combinatie van elearning en groepstraining.

12 jun. 2024
09:00 - 16:00
265
11 Punten
E-learning
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 265
Kortingen
€ 215
Alleen voor leden

Datum en locatie

12 jun. 2024
09:00
16:00
Onderdoor 13, 3995DW, Houten

Beroepen

Doktersassistent
11 Punten
CADD
Triagist
11 Punten
CADD

Competenties

Medische handelen 30 %
Communicatie 30 %
Professionaliteit en kwaliteit 40 %

Doelen

Dit leer je:

Het Kwalificatiedossier waarop het onderwijs aan doktersassistenten is gebaseerd.
Vier componenten van een competentie.
Gesprekstechniek (LSD, actief luisteren), structureren en doseren, eigen leerklimaat beoordelen, opstellen stageplan (POP/PAP), leerdoelen formuleren (SMART).
Ontwikkeling: leerstijlen, motivatie en zelfvertrouwen, verschillende vormen van leren, feedback geven, coachingsinstrumenten, reflecteren volgens de STARR-methode.
Beoordeling: rol van de beoordelaar, beoordelen van praktijkopdrachten, beoordelingscyclus, beoordelen van gedrag en houding, beoordelingsgesprek.
Omschrijving

In 4 digitale modules doorloop je met een trainer van CalibrisAdvies stap voor stap het proces van binnenkomst van de leerling-doktersassistent tot en met het afronden van de stage.

In de groepstraining leer je samen met anderen hoe je de kennis die je in de elearning hebt opgedaan, kunt toepassen. Je oefent met het voeren van gesprekken in denkbeeldige praktijksituaties.


Let op!

Meld je minstens 6 weken voor de uitgekozen datum aan. Dan kun je de e-learning maken voordat je naar de trainingsdag gaat.


Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten

De Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten (NVDA) is de beroepsvereniging van doktersassistenten. Deze doktersassistenten kunnen werken in huisartspraktijken, ziekenhuizen en gezondheidscentra. Maar ook bij arbodiensten, binnen de jeugdgezondheidszorg (JGZ) en vele andere werkvelden.
secretariaat@nvda.nl
0854824400
41, Amalialaan, C, Baarn, 3743KE