Deze cursus is verlopen

Mindfulness basisopleiding

Mindfulness basisopleiding: word mindfulness trainer
mindfulnesstrainer

De basisopleiding tot mindfulness trainer leidt op om mindfulness trainingen te geven in de MBCT / MBSR traditie (mindfulness based cognitive therapy en mindfulness based stress reduction).

1150 - 1350
15-100 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Variabel € 1150 - 1350
Opmerking :Online Opleiding: € 1150, Blended Opleiding: € 1250 en de Opleiding op Locatie: € 1350

Beroepen

Beroepscoach
48 Punten
NOBCO
Cliëntenvertrouwenspersonen WZD
100 Punten
Registerpl
Cliëntondersteuner
100 Punten
Registerpl
Cognitief gedragstherapeut
15 Punten
VGCt
Gedragstherapeut
15 Punten
VGCt
Omschrijving

Mindfulness trainer worden met SeeTrue 

De basisopleiding vormt een afgerond geheel en biedt een goede basis om mindfulness trainingen te begeleiden. Wel denken wij dat verdere bestudering en beoefening van mindfulness nodig blijft. Hierbij gaan wij er vanuit dat deelnemers vanwege hun verschillende achtergronden en interesses verschillende behoeften zullen hebben aan verdere verdieping. Ons vervolgprogramma bevat dan ook een aantal keuzemodules.


Wij gaan er vanuit dat mensen die mindfulness trainingen gaan verzorgen ook zelf actieve beoefenaars van mindfulness zijn. Binnen de opleiding tot mindfulness trainer zal dan ook veel aandacht besteed worden aan het opzetten of onderhouden van een eigen mindfulness oefenpraktijk.


SeeTrue leidt trainers op om mindfulness trainingen te geven aan mensen met wie men op grond van de vooropleiding kan en mag werken. Kom je bijvoorbeeld uit de onderwijs- of coachingswereld, dan leidt deze opleiding niet op tot het verzorgen van mindfulness trainingen voor mensen met een psychiatrische stoornis. Heb je een ggz-achtergrond dan kun je deze opleiding gebruiken om mindfulness in te zetten binnen de ggz.

SeeTrue heeft getracht de voorwaarden voor deelneming laag te houden, zodat zoveel mogelijk mensen mindfulness trainer of therapeut kunnen worden.


De mindfulness basisopleiding 

Aan jou de keuze! Online, blended of op locatie.

SeeTrue Mindfulness

info@seetrue.com
0433020075
13, Duitsepoort, a, Maastricht, 6221VA