Hoe geef je kracht en kleur aan jouw leiderschapsstijl?

leiderschappersoonlijke ontwikkeling

In deze masterclass ontdek je wat jouw invloed is op het team en wat de invloed is van het team op jouw handelen. Je onderzoekt je talenten en blinde vlekken. Je leert wat jouw leiderschapskwaliteiten zijn en hoe je meer kleurnuance kunt aanbrengen in de apotheek organisatie. Daarbij krijg je praktische handvatten om je werk-privé balans in kaart te brengen en onderzoek je waar je meer tijd aan wil besteden en waar juist minder.

11th Jun 2024
09:30 - 17:00
1875
18-19.5 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 1875
Kortingen
€ 178
01 Feb 2024
01 Mar 2024

Datum en locatie

11 Jun 2024
09:30
13 Jun 2024
17:00
Hoeve Boer & Bleek Otterlo Beekdalseweg, 2

Beroepen

Apotheker
19.5 Punten
OA
18 Punten
ZA
Apotheker - Openbare Farmacie
19.5 Punten
OA
Apotheker - Ziekenhuisapotheker
18 Punten
ZA

Competenties

Samenwerken 40 %
Communicatie 40 %
Organisatie en financiering 20 %

Sprekers

Marieke Liem-Moolenaar

hoofd ziekenhuisapotheek

Carolien Wierda

bedrijfskundige

Doelen

Na afloop van de masterclass heb je:

je professionele netwerk versterkt door met vakgenoten ervaringen, professionele normen & waarden en kennis te delen.
je spectrum aan opvattingen en oplossingsmogelijkheden voor actuele vraagstukken en/of problemen uit de eigen praktijk vergroot.
inzicht in je eigen (belemmerende) patronen.
inzicht in jouw leiderschapsstijl zodat je op een authentieke wijze jouw koers kunt bepalen.
inzicht in je drijfveren, patronen en onderstromen die jouw communicatiestijl beïnvloeden.
je functioneren als professional op het gebied van samenwerking, communicatie, organisatie en management versterkt.
Omschrijving

Elk persoon heeft een uniek palet aan kleur. En net zoals bij een schilderij is het belangrijk dat de kleurencompositie harmonieus is en de stijl van de schilder onmiskenbaar. Welke kleur (eigenschap) van jou mag meer kracht krijgen om zichtbaar te zijn? En welke kleur is al zo krachtig, dat die best wat zachter neergezet mag worden? In deze masterclass ontdek je wat jouw invloed is op het team en wat de invloed is van het team op jouw handelen. Je onderzoekt je talenten en blinde vlekken. Je leert wat jouw leiderschapskwaliteiten zijn en hoe je meer kleurnuance kunt aanbrengen in de apotheek organisatie. Daarbij krijg je praktische handvatten om je werk-privé balans in kaart te brengen en onderzoek je waar je meer tijd aan wil besteden en waar juist minder.

Kortom; je ontdekt jouw unieke kracht en kleur als leider. Dit krachtige fundament resulteert in een duurzame verandering waarin jij je maximale potentieel benut, mensen inspireert en meer werkplezier ervaart. Dit geeft energie en draagt direct bij aan de teamspirit en eenheid van het team.

Het unieke concept

Je verblijft op een prachtige locatie, ver weg van de dagelijkse routine, zodat er veel ruimte is voor reflectie. De werkvormen zijn praktisch zodat je veel doet en ervaart. We werken in kleine groepen met intensieve begeleiding van 4 trainers/coaches.

Onze belofte

Als je maandag weer op je werk verschijnt en je collega’s vragen wat je hebt geleerd tijdens de 3-daagse, dan kun je daar geen eenduidig antwoord op geven. Maar je leven is veranderd, gegarandeerd!

KennisConnect

De apothekers van KennisConnect ontwikkelen trainingen, e-learnings en audits voor professionals in de zorg. Ons aanbod is geschikt voor de hele zorgketen: van individuele zorgverlener tot (kleinschalige) zorginstellingen en ziekenhuizen. Al onze trainingen hebben een praktisch, informatief en uitdagend karakter. Wij geloven er namelijk in dat zorgprofessionals pas écht in beweging komen als ze zelf nut & noodzaak van (medicatie)processen inzien. Dit is noodzakelijk voor het borgen van de kwaliteit in zorgprocessen. Hoe we dit doen? Door de theorie samen te laten komen met praktijkvoorbeelden. Van die stoel af en aan de slag; de kracht ligt immers in het doen! De kracht ligt bij de zorgprofessional.
info@kennisconnect.nl
8, Achter de Molen, Dalfsen, 7722LS