Deze cursus is verlopen

Verpleegkundige handelingen

medicatie toedienenstomazorginjecterenzuurstof toedienenVerpleegkundige handelingenbloedglucose bepalingblaaskatheterisatie

Het doel van de bijscholing Verpleegkundige handelen is om de volgende handelingen te trainen: medicatie toedienen, stomazorg, injecteren (insuline), bloedglucose bepaling, zuurstof toedienen, blaaskatheterisatie (blaaskatheterzak verwisselen).

249
7 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 249

Beroepen

Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-ouderen)
7 Punten
V&VN
Praktijkverpleegkundige huisartsenzorg (PVH)
7 Punten
V&VN
Verpleegkundig specialist algemene gezondheidszorg
7 Punten
V&VN
Verpleegkundig specialist chronische zorg bij som. aandoeningen
7 Punten
V&VN
Verpleegkundig specialist geestelijke gezondheidszorg
7 Punten
V&VN

Competenties

Medische handelen 50 %
Professionaliteit en kwaliteit 50 %

Sprekers

Marenka Willems

Docent
Omschrijving

Deze training is geschikt voor gediplomeerde verzorgende-IG en verpleegkundige niveau 4 t/m 6, die hun verpleegkundige handelingen willen bijscholen. De training omvat alle verpleegkundige handelingen waarna uw bekwaamheid weer up-to-date is. De reader omvat de theoretische onderbouwing die u gebruikt om zich voor te bereiden op de fysieke bijeenkomst. Het doornemen van de reader als voorbereiding neemt ongeveer 3 uur tijd in beslag. In het kopje reader kunt u enkele hoofdstukken van de reader inzien. Na inschrijving van deze bijscholing ontvangt u de gehele reader digitaal via de mail. Ontvangt u liever een papieren reader, geen probleem, stuur een mailtje met dit verzoek. Tijdens deze training wordt de theoretische kennis kort opgefrist aan de hand van casussen. Tevens zullen de handelingen in een vaardigheidslokaal uitgebreid onder begeleiding van de docent, geoefend en uitgevoerd worden. Verpleegkundige handelingen kunnen risicovolle- en voorbehouden handelingen zijn, Voor sommige handelingen is dus een uitvoeringsverzoek van de arts noodzakelijk. Bij het aantonen van voldoende bekwaamheid voor de vaardigheden verpleegkundige handelingen, ontvangt u een certificaat en accreditatiepunten als u lid bent van de V&VN. Het certificaat kunt u opvoeren als bewijslast binnen het Kiwa keurmerk, Kwaliteitskeurmerk voor ZZP’ers in de zorg.

Onderwijs met Zorg

Info@onderwijsmetzorg.nl
0638517396
1, Schijfweg Noord, b, Kessel, 5995BM