Over- en onderproductie

Alles wat je moet weten over teveel en te weinig moedermelk in de kraamweek
borstvoedingzwangerschapverloskundemoedermelk

Wij krijgen regelmatig vragen van verloskundigen en van kraamverzorgenden met vragen rondom de melkproductie. Graag nemen we de tijd om jullie meer uit te leggen over deze problemen.

30
2 Punten
E-learning
E-learning

Prijzen

Regulier € 30

Beroepen

Kraamverzorgende
2 Punten
KCKZ
Verloskundigen
2 Punten
KNOV
Omschrijving

Deze scholing is speciaal ontwikkeld voor verloskundigen en kraamverzorgden. We staan stil bij over- en onderproductie, wat de mogelijke oorzaken zijn en wat je zelf kunt doen in de kraamweek. Na deze scholing weet je alle ins & outs!

borstvoeding & meer

"Hoi, ik ben Mirjam, lactatiekundige IBCLC & NLG. Ik heb een borstvoedingspraktijk in Utrecht: Borstvoeding & meer (www.borstvoedingenmeer.nl). Ik ben lactatiekundige: opgeleid en deskundig op het gebied van het (willen) geven van borstvoeding. Ik werk samen met een team, deze collega's zijn lactatiekundige of borstvoedingscoach. Wij geven moeder en kind professioneel advies en begeleiding, met name op het gebied van borstvoedingsvragen, maar ook voor andere moeder- en kindgerelateerde vragen kun je bij ons terecht! Naast onze borstvoedingspraktijk heb ik ervaring als verloskundige en mijn collega's ook als kraamverzorgende, logopedist etc."
email@borstvoedingenmeer.nl
0642526186
1, Maria Theresiadreef, Utrecht, 3561TA