Training Time-Management

timemanagementoverspannenstresstime managementcommunicatie

Time Management anno nu Alles wat je nodig hebt voor een druk en leuk (werk)leven! Welkom bij de beste Time-Management opleider van Nederland. Heb je dagelijks te maken met tijdgebrek, veel onderbrekingen en een overvolle inbox met e-mail? Kom je door alle spoedklusjes maar niet toe aan grote klussen en lange termijn zaken? Volg Nederlands best beoordeelde Time-Management cursus en krijg je werk en leven weer onder controle! In het intensieve...

29th Sep 2023
09:00 - 16:00
425
In Request
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prices

Regular € 425

Date and Location

29 Sep 2023
09:00
16:00
Online
05 Oct 2023
09:00
16:00
BCN Eindhoven Eindhoven Kennedyplein, 204
05 Oct 2023
09:00
16:00
BCN Zwolle Zwolle Stationsweg, 7
13 Oct 2023
09:00
16:00
BCN Utrecht Utrecht Catharijnesingel, 48
27 Oct 2023
09:00
16:00
BCN Amsterdam Amsterdam Hoogoorddreef, 5
27 Oct 2023
09:00
16:00
BCN Rotterdam Capelle aan den IJssel Barbizonlaan, 25
02 Nov 2023
09:00
16:00
BCN Utrecht Utrecht Catharijnesingel, 48

Professions

Anesthesioloog
Accreditation in request
6 Points
ABAN
Arts
Accreditation in request
6 Points
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
Accreditation in request
6 Points
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
Accreditation in request
6 Points
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
Accreditation in request
6 Points
ABAN
Description

Heb je dagelijks te maken met:

 • een overvolle inbox met e-mail, een lange todo-lijst en een drukke agenda
 • veel interrupties, afleidingen en onderbrekingen in je werkomgeving
 • tijdgebrek en een onrustig gevoel over zaken die niet af zijn
 • het uitstellen van grote klussen
 • stapels informatie
 • moeite met prioriteiten stellen, plannen en overzicht houden
 • je denkt meer AAN je werk dan OVER je werk


Inhoud 1-daags programma

Een time management programma hoeft absoluut niet saai of onpraktisch te zijn. Dat zul je ervaren tijdens ons 1-daagse programma over time management, dat boordevol zitten met praktische tips en technieken op het gebied van:

 • slim omgaan met de dagelijkse stroom van e-mail, papierwerk en verzoeken
 • slim gebruik maken van Microsoft Outlook, Groupwise, Lotus Notes of Google Apps
 • leer alles over onze uitgebreide ervaring met alle actuele time management methodes en invalshoeken effectief plannen en prioriteiten stellen, zonder flexibiliteit te verliezen
 • grip krijgen op interrupties, afleidingen en onderbrekingen slim inzetten van moderne communicatiehulpmiddelen
 • effectief communiceren met collega’s en het opstellen van een communicatie etiquette
 • omgaan met uitstelgedrag en voornemens m.b.t. lange termijn acties en projecten
 • geconcentreerd werken met minder onderbrekingen en afleiding (ook in een kantoortuin)
 • het creëren van een optimaal werkproces om te komen tot meer overzicht en minder stress informatiebeheer en archiveren, zowel digitaal als papier
 • het optimaal benutten van je werkomgeving (ook wanneer je werkt in een werkomgeving met flexibele werkplekken)


Aanpak

Je wilt graag in een compacte én effectieve 1-daagse cursus time management het beste leren van wat modern time management jou te bieden heeft. Verder herken je jezelf in de volgende uitspraken:

 • 1 dag cursus past mij perfect, als het niet nodig is wil ik ook liever niet twee of meerdere dagen aan deze cursus kwijt zijn omdat ik toch al geen tijd heb;
 • ik vind het belangrijk om te leren van gepassioneerde experts op het gebied van time management en niet van een groot en onpersoonlijk trainingsbureau dat time management ‘erbij’ doet naast nog tientallen andere trainingen;
 • kom mij niet aan met theoretische verhalen en modellen, maar leer mij praktische technieken en oplossingen waarmee ik direct aan de slag kan gaan in mijn eigen werkomgeving;


Onbeperkte follow-up

1 maand, 3 maanden of 6 maanden nazorg? Veel te kort! Uit eigen ervaring weten we dat effectief time management een levenslang leerproces is. Daarom nemen wij onze taak en jouw investering heel serieus. We bieden je gratis onbeperkte follow-up aan na deelname aan onze 1-daagse time management cursus.

Van ‘goede voornemens’ naar ‘goede gewoonten’

Door de praktische opzet van ons cursusprogramma slagen de meeste deelnemers erin om zelfstandig de geleerde technieken en inzichten consequent in de dagelijkse praktijk toe te passen en te implementeren. Binnen enkele weken leidt dit op natuurlijke wijze tot nieuwe goede gewoonten op het gebied van effectiever werken.?? Dit proces is echter niet voor elke deelnemer even gemakkelijk en vanzelfsprekend. Een extra steun in de rug kan daarom helpen. Na afloop van onze 1-daagse open training kun je onbeperkt (!) gratis gebruik maken van de volgende follow-up mogelijkheden: zoals telefonische coaching en onze vraagbaak. blijf altijd up-to-date over de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van time management met onze inspirerende gratis artikelen.


Beste Opleider van Nederland drie jaar op rij!

Wij zijn drie jaar op rij uitgeroepen tot ‘Beste Opleider van Nederland’ in de categorie persoonlijke effectiviteit. Je volgt dus niet zomaar een time management programma, maar het best beoordeelde met de meeste tevreden deelnemers!


8.6 op basis van ruim 4700 reviews

Onze trainingen worden beoordeeld met een gemiddelde van 8.6 op klantenvertellen.nl (op basis van meer dan 4.700 ervaringen)


100% tevredenheidsgarantie

Als je het beloofde resultaat niet behaalt, dan is dit voor ons risico. Onze tevredenheidsgarantie geldt zowel voor onze 1-daagse open trainingen als onze 1-daagse in-company programma's. Hoe werkt de tevredenheidsgarantie? Indien de beoogde resultaten naar aanleiding van de deelname aan ons 1-daagse trainingsprogramma niet naar wens behaald zijn, ontvang je van ons persoonlijke begeleiding totdat het resultaat naar tevredenheid behaald is.


Extra service: blijf altijd up-to-date

Als extra service mogen alle deelnemers aan onze 1-daagse open trainingen en 1-daagse in-company trainingen de rest van hun leven dezelfde training in de vorm van onze maandelijkse open training tegen kostprijs keer op keer weer volgen. Onze programma's worden continu doorontwikkeld, hiermee blijf je dus altijd up-to-date met de laatste nieuwe technieken en inzichten.


Inleiding

Time Management anno nu

Alles wat je nodig hebt voor een druk en leuk (werk)leven! Welkom bij de beste Time-Management opleider van Nederland.

Heb je dagelijks te maken met tijdgebrek, veel onderbrekingen en een overvolle inbox met e-mail? Kom je door alle spoedklusjes maar niet toe aan grote klussen en lange termijn zaken? Volg Nederlands best beoordeelde Time-Management cursus en krijg je werk en leven weer onder controle!

In het intensieve 1-daagse time management programma van Tijdwinst.com leer je hoe je jezelf op een praktische manier kunt wapenen tegen tijdgebrek, onrust, interrupties en de dagelijkse stortvloed aan informatie.

Bij ons leer je de beste technieken op het gebied van modern time management en slimmer werken. Wij brengen je volledig op de hoogte van alle actuele methodes en invalshoeken.

Kortom: alles wat je nodig hebt voor een druk én leuk (werk)leven!

Tip: dit populaire time management programma is ook beschikbaar op incompany basis om samen met je collega's te volgen bij jou op locatie.


Leerdoelen

Dit is wat je bereikt met het 1-daagse programma

Leer binnen 1 dag (!) een praktisch en compleet time management systeem waarmee je flexibel en ontspannen kunt werken in de moderne veeleisende werkomgeving. De volgende resultaten staan centraal in deze training:

 • werk slimmer en bespaar tijd met behulp van de meest actuele time management technieken
 • ervaar meer controle en overzicht in je dagelijkse werk en leven
 • werk gerichter met meer concentratie
 • beheer je digitale (en papieren) informatie op een toegankelijke wijze
 • reken af met onrust en stress over je werkTijdwinst.com/ SRS Consulting

info@tijdwinst.com
16, Wieënbroek, Buchten, 6122AP