Professions
Companies
391 Results
Praktijkondersteuner Huisarts (POH)

Populair

course image
Free

Trombose na vaccinatie en COVID-nazorg

Op woensdagavond 28 april om 20.00 uur organiseren de LHV, het NHG en het RIVM in samenwerking met MedischeScholing.nl een COVID-webinar. Thema’s die we bespreken zijn trombose na vaccinatie, het huidige vaccinatiebeleid en begeleiding bij langdurige klachten na COVID-19-infectie.

Uitgelicht

course image
€ 95 Ontplooi 16-12-2021

Compressietherapie (ACT Zwachtelen)

Tijdens deze cursus/workshop is er zowel aandacht voor de onderliggende theorie als voor het oefenen in de praktijk.

E-Learning

course image
Free Online 16-11-2021

Online mini-symposium: Motiveren van patiënten en Supplementen: van nut tot risico's

Dit mini-symposium geeft medewerkers van de huisartsenpraktijken actuele informatie en concrete adviezen om zelf mee aan de slag te gaan in de dagelijkse praktijk.
course image
Free Online 08-11-2021

Constitutioneel Eczeem - Praktische nascholing voor de eerste lijn

Graag nodigen wij u uit voor de online nascholing 'Constitutioneel eczeem'. In deze nascholing geeft uw regionale dermatoloog praktische tips en bespreekt hij de verschillende behandelopties.
course image
Free

POH Beroertepreventie Challenge

Help mee een beroerte ten gevolge van atriumfibrilleren te voorkomen. Unieke online nascholing waarin eerstelijns beroertepreventiezorg bij atriumfibrilleren centraal staat.
25 Oct
Oct
09:00

SineFuma BV

Physical course - single
Zwolle
6
Academie Rookvrij
Deze scholing is ontwikkeld voor zorgprofessionals die geen of weinig ervaring hebben met stoppen met roken begeleiding en/of gaan starten met begeleiding of al langere tijd geen begeleiding meer hebben gegeven.
€ 420
Company Logo
25 Oct
Oct
09:00

SineFuma BV

Webinar
Online
3
Deze scholing is geschikt voor zorgprofessionals die specifiek hun kennis en kunde van individuele begeleiding willen opfrissen of aanleren
€ 210
Company Logo
25 Oct
Oct
19:00

Medrie BV

Webinar
Online
De nieuwe NHG-standaard Diabetes Mellitus type 2 komt er aan en natuurlijk verzorgen wij daar in samenwerking met Stichting Langerhans een scholing over!
€ 60
26 Oct
Oct
08:15

Federatie WDH Midden Nederland

Physical course - single
Van der Valk Hotel De Bilt-Utrecht
0-6
De WDH Zuid West Utrecht nodigt u van harte uit voor de inmiddels traditionele duodagen voor huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Dit jaar is het thema 'nieuwste hits en gouwe ouwe'.
€ 95 - 218.75
Company Logo
26 Oct
Oct
09:00

Ontplooi

Physical course - single
Naarden
3-7
Op deze dag volg je twee cursussen! Dat is efficiënt en zinnig! De inhoud kan je vinden bij de desbetreffende onderwerpen.
€ 199
26 Oct
Oct
09:30

SeeTrue Mindfulness

Physical course - series
Online
15-85.5
Acceptance and Commitment Therapy (ACT) behoort tot een nieuwe veelbelovende ontwikkeling in de (cognitieve) gedragstherapie. De opleiding is dan ook bedoeld voor psychologen, therapeuten, trainers en coaches die deze vorm van therapie willen leren toepassen in hun praktijk.
€ 790
26 Oct
Oct
12:00

Unicum Huisartsenzorg B.V.

Physical course - single
Unicum Huisartsenzorg
1
Twee keer per jaar organiseren we vanuit UNICUM Huisartsenzorg een lunchbijeenkomst voor POH’s in de regio.
On request
26 Oct
Oct
13:30

Doktersacademie Friesland

Physical course - single
Dokterszorg
0-7
Stoppen met roken, hoe stimuleer je gedragsverandering?? Spreek jij patiënten aan op hun rookgedrag, ook al komen ze voor een ander probleem? Help je patiënten te starten met stoppen?
€ 290
26 Oct
Oct
16:00

Landelijke Huisartsen Vereniging

Physical course - single
LHV Academiezaal
3
Een patiënt is ontevreden over u en dient een klacht in bij de klachtenfunctionaris. Wat nu? Hoe gaat u hiermee om? Deze vragen worden in deze cursus beantwoord.
€ 300
Company Logo
26 Oct
Oct
17:30

RegiozorgNU

Physical course - single
Utrecht
Kom op dinsdag 26 oktober vanaf 17.30 uur naar de jaarlijks terugkerende spiegelbijeenkomst waar we de ketenzorg tegen het licht houden! De ketens DM, COPD en VRM en het werken met VIPlive vormen een belangrijk thema deze avond. Praktijkteams krijgen het geïntegreerd werken aangereikt en er is volop gelegenheid voor vragen over samenwerken in VIPLive. We oefenen met het multidisciplinair MDO en aan het einde van de avond word je getrakteerd op een spetterend optreden van de sTOPPERS.
On request
26 Oct
Oct
17:30

Medrie BV

Physical course - single
Online
2
Dit is de derde workshop in de serie workshops over Ouderenzorg die wordt gegeven voor huisartsen en praktijkondersteuners in de regio Flevoland.
€ 100
26 Oct
Oct
18:15

ELANN

Physical course - single
Online
2
Het Practicum AF is het vervolg op de ‘Digitale presentatie start Ketenzorg Atriumfibrilleren’ en de nascholing ‘Basis AF - online’. Het practicum is bedoeld voor de praktijkondersteuners, -verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten die de ketenzorg AF in hun takenpakket hebben.
€ 55
26 Oct
Oct
19:00

IZER Ketenzorg BV

Webinar
Online
2
In deze training leer je met je vragen, informatie en adviezen beter aan te sluiten op het niveau van de patiënt. En je gaat aan de slag met de terugvraagmethode, zodat je weet of je boodschap goed is overgekomen
Free
26 Oct
Oct
19:30

Leerpunt KOEL

Webinar
Online
2
Net als iedere andere ziekte moet obesitas eerst goed worden geanalyseerd op onderliggende oorzaken.
€ 89
Company Logo
26 Oct
Oct
20:00

Vereniging Arts en Leefstijl

Webinar
Online
1-2
In deze scholing wordt ingegaan op de achtergronden van het subtyperen, de valkuilen en de toepasbaarheid. Er wordt een nieuw algoritme voor diagnostiek en monitoring voorgesteld waarover gediscussieerd kan worden. Tevens wordt patiënt casuïstiek uit de diabetes subtyperingspilot besproken, die in 2019 uitgevoerd is in Leiden, zodat je als deelnemer feeling krijgt met de materie. Na deze scholing kun je dan ook zelf de afweging maken of (een vorm van) subtypering gewenst en haalbaar is in de eigen praktijk.
€ 50
Company Logo
map icon