Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Acceptance and Commitment TherapyACT

Doel van deze intensieve cursus is dat je na afloop binnen je therapeutisch handelen de ACT-methode begrijpt en kunt toepassen bij uiteenlopende indicaties.

7th Sep 2022
09:30 - 16:30
1113.5
18-29 Points
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prices

Regular € 1113.5
Excludes : BTW

Date and Location

07 Sep 2022
09:30
05 Oct 2022
16:30
Utrecht Utrecht Stationshal, 305

Professions

Diëtist
29 Points
NVD
Ergotherapeut
29 Points
EN
Fysiotherapeut
26 Points
KNGF, CZN
Logopedist
29 Points
NVLF
Oefentherapeut
29 Points
VvOCM
Description

Doel van deze intensieve cursus is dat je na afloop binnen je therapeutisch handelen de ACT-methode begrijpt en kunt toepassen bij uiteenlopende indicaties. Hierbij staat voortdurend je eigen beroepspraktijk centraal en is er veel gelegenheid voor uitwisseling van kennis en ervaringen met je medecursisten. Je krijgt kennis aangereikt via onder andere filmfragmenten en casuïstiek. Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van interactieve werkvormen zoals praktische oefeningen.


De cursus wordt gegeven in een groep van 8 tot 18 deelnemers en heeft een totale studiebelasting van 29 uur, waarvan 18 contacturen en 11 uur zelfstudie.

Pro Education BV

Pro Education is een van de grootste opleiders op paramedisch gebied in Nederland. Wij bieden cursussen en opleidingen aan voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten, oefentherapeuten, logopedisten en diëtisten. Bent u al paramedicus? Dan vindt u bij Pro Education een uitgebreid en actueel bij- en nascholingsaanbod om uw ambities te realiseren. Maar ook als u paramedicus wilt worden, kunt u bij ons terecht voor verschillende initiële HBO Bacheloropleidingen. Daarnaast bieden we verschillende HBO-programma's en Masterclasses. Deze zijn vaak onderdeel van een langer lopend traject, waardoor u kunt 'stapelen' tot een volledige HBO-Bachelor- of Mastergraad. Onze aanpak is uniek, omdat wij optimaal proberen aan te sluiten op de werksituatie van onze deelnemers. Door de lesgroepen klein te houden, krijgen alle deelnemers de mogelijkheid vraagstukken uit de eigen praktijk in te brengen. Daarnaast zijn al onze docenten vakspecialisten die met beide benen in het vakgebied staan.
info@proeducation.nl
0205677999
7, Marathon, Hilversum, 1213 PD