Deze cursus is verlopen

AED & Reanimatie

AEDreanimatieNRRdefibrilleren

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de training AED & reanimatie. De training duurt ca. 2,5 uur. Gedurende een afwisselend programma van theorie en praktijk leert u volgens de Richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR) een persoon te reanimeren en defibrilleren.

75
3 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 75

Beroepen

Apothekersassistent
3 Punten
KABIZ
Arts voor verstandelijk gehandicapten
3 Punten
ABC1
Contactlens specialist
3 Punten
KABIZ
Doktersassistent
3 Punten
KABIZ
Farmaceutisch Consulent
3 Punten
KABIZ
Omschrijving

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de training AED & reanimatie. De training duurt ca. 2,5 uur. Gedurende een afwisselend programma van theorie en praktijk leert u volgens de Richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR) een persoon te reanimeren en defibrilleren. Er wordt tijdens de cursus veel aandacht besteed aan het praktisch oefenen en reanimatie en de AED zullen ruimschoots aan bod komen. De instructeurs zijn werkzaam in de professionele hulpverlening op de Spoedeisende Hulp of Ambulancedienst.


De minimale groepsgrootte is 5 personen, de maximale groepsgrootte 8 personen.*


Geadviseerd wordt de training jaarlijks te herhalen. Indien u de training heeft gevolgd via de Doktersacademie ontvangt u op basis van de adviezen (European Resuscitation Council/Nederlandse Reanimatie Raad) jaarlijks een reminder. Het certificaat is twee jaar geldig. De jaarlijkse herhaling is voor de diensten bij Dokterswacht Friesland geen verplichting. U dient daarvoor wel in bezit te zijn van een geldig certificaat.


U leert de basale reanimatie bij een baby/kind of volwassene toe te passen in combinatie met een Automatische Externe Defibrillator (AED). Op basis van de evaluaties wordt de training regelmatig ge-update.

Doktersacademie Friesland

info@doktersacademie.nl
704786
70, K.R. Poststraat, Heerenveen, 8441ER