NVM-najaarscongres

Het grote mondhygiënecongres. De essentie van preventie - van jong tot oud
parodontitisParodontologiemedische parodontologieparodontale behandelingmondhygiënemondzorg

Op vrijdag 8 november a.s. van 9.30 tot 17.30 uur in de Flint in Amersfoort organiseren wij het NVM-najaarscongres 2024 met het thema Het grote mondhygiënecongres. Van jong tot oud leggen we de focus op de essentie van preventie. Als mondhygiënist ben je vaak bezig met preventie. Op deze dag kun je jouw kennis daarover verbreden en verdiepen door interessante lezingen te volgen.

08 nov. 2024
105 - 325
4.5 Punten
Congres
Physical course - single

Prijzen

Variabel € 105 - 325

Datum en locatie

08 nov. 2024
08:45
18:15
Coninckstraat 60, 3811WK, Amersfoort

Beroepen

Geregistreerd-mondhygiënist (tijdelijke BIG-registratie)
4.5 Punten
KRM
Omschrijving

Op vrijdag 8 november 2024 organiseert NVM-mondhygiënisten het NVM-najaarscongres bij de Flint in Amersfoort.

Dit jaar is het thema ‘Het grote mondhygiënecongres’, waarbij we van jong tot oud de focus leggen op de essentie van preventie. Van de aanwezigheid van de mondhygiënist op het consultatiebureau tot het voorkomen van white spots. We behandelen ook de praktische implementatie van de KIMO-richtlijn ‘Mondzorg voor jeugdigen’ en een ervaren logopedist vertelt over de wereld van afwijkende mondgewoonten. Tot slot komen het voorkomen en behandelen van (hals)cariës bij ouderen en de do’s en don’ts aan bod.

Na de ontvangst om ca. 8.45 uur, waarbij je meteen de uitgebreide beursvloer kunt bezoeken, opent om 9.30 uur onze voorzitter Loes Velthoven-Verlinden het congres. Onder leiding van dagvoorzitter Serap Cam, vierdejaarsstudent Mondzorgkunde aan de HU, verkennen en bespreken we deze belangrijke onderwerpen.

Tevens wordt de NVM Colgate Professional Studieprijs, NVM Colgate Professional Passieprijs en NVM-Sunstar publicatieprijs uitgereikt en is er voldoende tijd om de beursvloer te bezoeken, te netwerken, bij te praten en te overleggen.

We sluiten de dag af met een borrel tot ca. 18.00 uur.

NVM-educatie mondhygiënisten

Het nascholingsinstituut NVM-educatie mondhygiënisten is een initiatief van Stichting NVM – Onderzoek en Scholing. Door middel van een gevarieerd cursusaanbod maakt NVM-mondhygiënisten het voor haar leden nóg aantrekkelijker om te investeren in kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling.
educatie@mondhygienisten.nl
0306571985
40, Groenewoudsedijk, Utrecht, 3528BK