Een Taal Erbij – De tweedaagse basistraining

methodiek Een Taal ErbijBasistraining
Deze workshop is bedoeld voor hulpverleners die in een therapeutische of begeleidende setting in de zorg werken en biedt basiskennis om met de methodiek Een Taal Erbij te gaan werken.
425 - 450
3-14 Punten
Physical course - series

Prijzen

Variabel € 425 - 450
Inclusief : Lunch

Beroepen

Cliëntenvertrouwenspersonen WZD
12 Punten
Registerpl
Cliëntondersteuner
12 Punten
Registerpl
Geestelijk verzorger
3 Punten
SKGV
Gezinshuisouder
12 Punten
Registerpl
GGZ-agogen
12 Punten
Registerpl
Omschrijving

Deze workshop is bedoeld voor hulpverleners die in een therapeutische of begeleidende setting in de zorg werken en biedt basiskennis om met de methodiek Een Taal Erbij te gaan werken.


“Een taal erbij” richt zich op het visualiseren van de interne en externe werkelijkheid van de cliënt. Door middel van duplo-poppetjes en ander materiaal wordt het probleem van de cliënt verbeeld, de innerlijke dialoog zichtbaar gemaakt en op gang gebracht. Deelnemers leren Een Taal Erbij in te zetten in het gesprek.


Repertoire en grammatica van Een Taal Erbij komen aan de orde o.a. in thema’s zoals tegenoverdracht, het contextuele gedachtegoed, parentificatie, rouw en trauma, relaties, (v)echtscheiding, ontwikkelingsfasen van kinderen, oudertaken en gezinnen.


Een lunch is inbegrepen in de prijs. Wij proberen met dieetwensen rekening te houden.


Als u een andere betalingsregeling wilt dan kunt u contact opnemen met ady@dekontekstgooisemeren.nl.

De Kontekst Gooise Meren

ady@dekontekstgooisemeren.nl
0645448223
15, Nieuwe Englaan, Bussum, 1404EA

Gerelateerde cursussen

25 Sep
Sep
16:00

NSPOH

Live Webinar
Online
12
Of het nu gaat om een vaarbewijs, vliegbrevet, machinist-diploma of rijbewijs: als keuringsarts dien je de basisprincipes van het keuren te kennen. Werk je als arts en wil je leren hoe je tot een weloverwogen en verantwoorde keuring komt? Doe dan deze basistraining van 3 middagen/avonden.
€ 1010
30
Sep
2024
30
Sep
2025
Op aanvraag

Leerhuis Epilepsie

Incompany
3
op locatie
‘Een cliënt krijgt een epileptische aanval. Wat gebeurt er in zijn brein en wat moet ik doen?’ In de basisscholing epilepsie brengen we zorgprofessionals kennis bij over epilepsie met behulp van creatieve werkvormen en actueel beeldmateriaal. De klassikale basisscholing epilepsie is gericht op het bijbrengen van basiskennis en vaardigheden over epilepsie. De scholing is gericht op de praktijk en is bedoeld om zorgprofessionals te ondersteunen in het werken met patiënten/cliënten met epilepsie. Zorgprofessionals leren observeren en vervolgens wordt de vertaalslag gemaakt naar ervaringen uit de eigen beroepspraktijk. Eerste hulp bij aanvallen is een belangrijk onderdeel van deze scholing. Voor een optimaal leerrendement adviseren wij hier altijd de blended learning variant.
Op aanvraag