Deze cursus is verlopen

Cursus Crafta – Special topic cursus

Special topic cursus

Gedurende deze 5-daagse cursus worden craniocervicale en vestibulair-oculaire (dys-) functies in relatie tot postural control besproken.

1167
0-39 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 1167
Inclusief : Elearning module

Beroepen

Fysiotherapeut
Accreditation in aanvraag
39 Punten
KRF
Accreditation in aanvraag
KNGF
Omschrijving

Gedurende deze 5-daagse cursus worden craniocervicale en vestibulair-oculaire (dus-) functies in relatie tot postural control besproken. Het klinisch onderzoek van het cervicale en oculomotorische systeem wordt gedemonstreerd en gezamenlijk geoefend. Verschillende vormen van primaire en secundaire hoofdpijnen en de rol van het neuromusculoskeletaal onderzoek en therapie worden besproken waarbij aandacht is voor zowel externe als ook klinische evidentie. Verschillende pediatrische hoofdpijnvormen en daaraan gerelateerde thema’s zoals de invloed van beugels enz, het equilibrium, motorische achterstanden, neuromusculoskeletale dysfuncties van de ogen, wervelkolom en het perifere zenuwstelsel en de craniofaciale-mandibulaire regio worden toegelicht en klinische tests en behandelstrategieën geoefend.


Physio Education & Science

Physio Education & Science, het opleidingsinstituut voor de fysiotherapeut is gespecialiseerd in bijscholing en opleidingen voor de fysiotherapeut. Je krijgt les van gemotiveerde docenten uit de praktijk. We bieden je nieuwste inzichten binnen een efficiënte en ontspannen leeromgeving.
info@physioeducation.eu
243010485
204, Langeweg, Gennep, 6591XA