Deze cursus is verlopen

Johnny Joker met Motiverende Gesprekstechnieken

motiverende gesprekstechniekenmondzorgmondzorgpraktijkmotiveren

Het vrolijke aapje Johnny maakt mondzorg makkelijk en leuk! Het toepassen van de KIMO Richtlijn Mondzorg voor Jeugdigen gaat met kinderlijk gemak met behulp van de preventieve methode Johnny Joker.

379 - 679
In aanvraag
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Variabel € 379 - 679

Beroepen

Geregistreerd-mondhygiënist (tijdelijke BIG-registratie)
Accreditation in aanvraag
10 Punten
KRM
Tandarts
Accreditation in aanvraag
10 Punten
KRT
Omschrijving

PREVENTIEVE MONDZORG LEUKER EN EFFECTIEVER – VOOR KIND, OUDERS EN BEHANDELAAR!

Werk je graag met kinderen? Preventieve behandelingen krijgen een steeds grotere rol in de Nederlandse mondzorgpraktijken. Dat is ook belangrijk want cariës is nog steeds een groot probleem. Sommige patiëntjes (en hun ouders) zijn makkelijk te motiveren en preventief te begeleiden, maar we kennen allemaal de monden die maar niet verbeteren (en de ouders die in een hoekje wat mailtjes wegwerken of zelfs afspraken afzeggen). Je hebt vast een aantal patiënten waarbij je al je voorlichting, instructies en argumenten hebt gegeven, zonder resultaat. Je geeft de hoop op verbetering al bijna op.

Tijdens de ‘Johnny Joker basistraining’ ontdek je hoe je Johnny Joker in kunt zetten om al jouw patiënten tot ongeveer 12 jaar, optimaal te begeleiden en te motiveren. Met Johnny Joker werk je automatisch volgens de KIMO Richtlijn Mondzorg voor Jeugdigen. Daarnaast krijg je tijdens de training handvatten patiënten echt te motiveren. Welke gesprekstechnieken zorgen ervoor dat patiënten echt doen wat goed voor ze is, en wat kun je als behandelaar beter niet zeggen?

De Johnny Joker materialen zijn altijd in ontwikkeling. Op basis van onderzoek – onder andere met de Radboud Universiteit – wordt gekeken of de aanpak succesvol en effectief is. Lees meer over de preventieve methode Johnny Joker

Wil jij ook een heldere werkwijze, motiverende aanpak en leuke tools? Schrijf je dan nu in voor de Training Johnny Joker.

Wil je de training liever in je eigen praktijk? Neem hier dan eens een kijkje.

De Cariësvrije Generatie

marit@cariesvrij.nu
0612807781
23, Lipkensstraat, Delft, 2628SL