Deze cursus is verlopen

Minisymposium ZRTI

Radiotherapeut-oncologen van het ZRTI in Vlissingen gaan na een algemene introductie in op nieuwe technieken, palliatieve behandelingen, mogelijke bijwerkingen bij de meest voorkomende tumorsoorten en wat dit alles voor de huisarts kan betekenen. Deze cursus wordt georganiseerd voor de regionale huisartsen in de koepel Zeeland. Via de 'inschrijven' button komt u bij het portaal waarop u zich kunt inloggen voor nascholing binnen deze...

Gratis
3 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Gratis

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
3 Punten
ABC1
Huisarts
3 Punten
ABC1
Physician Assistant
3 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
3 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 40 %
Kennis en wetenschap 40 %
Communicatie 20 %
Omschrijving

Omschrijving

Radiotherapeut-oncologen van het ZRTI in Vlissingen gaan na een algemene introductie in op nieuwe technieken, palliatieve behandelingen, mogelijke bijwerkingen bij de meest voorkomende tumorsoorten en wat dit alles voor de huisarts kan betekenen.


Deze cursus wordt georganiseerd voor de regionale huisartsen in de koepel Zeeland. Via de 'inschrijven' button komt u bij het portaal waarop u zich kunt inloggen voor nascholing binnen deze koepel.

Leerdoelen

De huisarts weet welke indicaties in aanmerking komen voor bestraling, wanneer hij of zij zelf een patiënt kan verwijzen, en hoe het proces van de bestraling verloopt, welke bijwerkingen en complicaties bij bestraling optreden en waarvoor dient te worden doorverwezen. Welke actuele ontwikkelingen er zijn in de radiotherapie..

Koepel Kwaliteit Huisartsenzorg Zeeland IA06-490

info@koepelzeeland.nl
1, Eendvogelstraat, a, Heinkenszand, 4451DR