This course is expired

Max Taks Vaatsymposium

vatenCasuïstiek

Graag nodigen wij u uit voor het 34e Max Taks Vaatsymposium. Alwaar in aanwezigheid van de betrokken disciplines lezingen worden verzorgd door experts uit de verschillende Nederlandse centra, doorspekt met casuïstiek. De uitgebreide discussie, in een open sfeer met aandacht voor ieders expertise en zienswijze, zal bijdragen aan het verder optimaliseren van de zorg voor de vaatpatiënten in ons land.

215 - 465
5 Points
Nascholing
Physical course - single

Prices

Variable € 215 - 465
Note :Registratie para(medici) € 215,-. Registratie overig € 465,- Vanaf 20 februari 2024 wordt het inschrijfgeld met €30,- verhoogd.

Professions

Ambulancechauffeur
5 Points
Register Z
Chirurg
5 Points
NVvH
Dermatologie-assistent
5 Points
Register Z
Endoscopie-assistent
5 Points
Register Z
Physician Assistant
5 Points
NAPA, NVvH

Skills

Medische handelen 40 %
Samenwerken 20 %
Kennis en wetenschap 40 %
Description

Graag nodigen wij u uit voor het 34e Max Taks Vaatsymposium.


Alwaar in aanwezigheid van de betrokken disciplines lezingen worden verzorgd door experts uit de verschillende Nederlandse centra, doorspekt met casuïstiek.

De uitgebreide discussie, in een open sfeer met aandacht voor ieders expertise en zienswijze, zal bijdragen aan het verder optimaliseren van de zorg voor de vaatpatiënten in ons land.


‘Max Taks stelt zich kwetsbaar op’ in het komende Symposium. We hebben als wetenschappelijke commissie de feedback en ideeën uit de evaluatie gebruikt voor het samenstellen van een interessant programma dat zal aanzetten tot reflectie. Het programma zal gaan ‘Over de grenzen van kunnen bij de kwetsbare vaatpatiënt’. Er zal vanuit verschillende perspectieven worden ingegaan op de kwetsbare vaatpatiënt. En uiteraard sluiten we de dag af vanuit een bijzonder en luchtiger perspectief.


Al met al, een programma dat de deelnemer handvatten zal geven direct toepasbaar in eigen praktijk.


Het is mij daarom een genoegen u uit te nodigen voor het volgende Max Taks Vaatsymposium. Een symposium interessant voor alle paramedici en medici die zorg dragen voor de vaatpatiënt. We hopen van harte u te zien op dinsdag 12 maart 2024 in het Amphion Theater in Doetinchem.

Hippocrates Academy

info@hippocratesacademy.nl
263762
49, Kersweg, Amerongen, 3958 BB