Professions
Companies
count-province
145 Results
Psycholoog NIP | Psycholoog Arbeid en Gezondheid

Populair

course image
€ 330 CCD Arnhem 12-12-2023

Het aanpakken van perfectionisme als transdiagnostisch kenmerk

Onze selectie

course image
€ 1450 Schiermonnikoog Cultureel centrum De Stag 03-02-2023

Levenseinde, dood en rouw

E-Learning

course image
€ 320

Morele ontwikkeling

30 Jan
Jan
09:30

RINO Groep Utrecht

Webinar
Online
24-39
Cognitief gedragstherapeutische en experiëntele technieken
Schematherapie is een effectieve behandeling voor mensen met persoonlijkheidsproblematiek en een hardnekkige klinische stoornis. In deze cursus leer je deze therapie opzetten en uitvoeren.
€ 1075
01 Feb
Feb
09:30

Centrum Hecht Opleidingen

Physical course - series
Centrum Hecht Opleidingen
Present zijn zonder woorden: geïntegreerde behandeltechnieken uit drama, beeldende, lichaamsgerichte therapie en systemisch werk ervaren en leren hanteren in je eigen praktijk. In de cursus wordt vooral praktisch gewerkt met eigen ervaringen en voorbeelden.
€ 825
Company Logo
Course banner
01 Feb
Feb
14:00
€ 1450

Opleidingsinstituut PPO

Physical course - single
Schiermonnikoog Cultureel centrum De Stag
0-16
De wetenschappelijke belangstelling voor de laatste levensfase, de dood en de gevolgen voor de achterblijvers neemt erg toe. Dat blijkt uit de vele nieuwe publicaties. De toegenomen belangstelling en kennis is belangrijk voor de kwaliteit van de laatste levensfase, het afscheid nemen en de toestand van de achterblijvers. Deze meerdaagse, kleinschalige Schierscholing wil de samenhang tussen sterven, dood en rouw benadrukken. Een goed afscheid verhoogt de kwaliteit van het sterven en van de rouw van de achterblijvers.
Course banner
€ 1450
02 Feb
Feb
09:30

RINO Groep Utrecht

Physical course - series
Utrecht
16-36
In deze cursus leer je werken met Mentalisation Based Family Therapy (MBFT). Door mentaliserende processen op gang te brengen, verbeter je de kwaliteit van de onderlinge verhoudingen. Zo kun je eraan bijdragen dat gezinsleden zich weer gezien, begrepen, geliefd en verbonden voelen.
€ 1075
02 Feb
Feb
09:30

RINO Groep Utrecht

Physical course - series
Utrecht
24-36
Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) is een effectief bewezen behandelmethode om nare ervaringen te verwerken. Leer het behandelprotocol van EMDR toepassen in al zijn facetten en oefen met je eigen casuïstiek.
€ 1075
03 Feb
Feb
09:30

RINO Groep Utrecht

Physical course - series
Utrecht
0-29
Je ontdekt in deze cursus dat ACT niet zozeer gaat over begrijpen en technische therapeutische vaardigheden, maar over een andere manier van in het leven staan die nieuwe perspectieven en wegen opent.
€ 825
03 Feb
Feb
09:30

RINO Groep Utrecht

Physical course - series
Utrecht
0-37.5
Dit is het vervolg op de basiscursus schematherapie. In deze cursus leer je deze therapie zelfstandig toe te passen bij cliënten met persoonlijkheidsstoornissen of hardnekkige depressieve of angstklachten. Je verdiept de vaardigheden uit de basiscursus en vult ze aan met nieuwe modellen en technieken.
€ 1095
04 Feb
Feb
09:30

Beval Beter

Physical course - single
Online
6-7
Vanuit een multidisciplinaire insteek (psychologie en gynaecologie) gaat deze cursus over het werken met vrouwen die ingrijpende gebeurtenissen hebben meegemaakt rondom de bevalling en als gevolg daarvan PTSS(-klachten) en / of angst voor een nieuwe bevalling hebben ontwikkeld. Cursisten krijgen de laatste wetenschappelijke inzichten aangereikt over EMDR in de zwangerschap en in de postpartumperiode. In deze cursus leren cursisten tevens over belangrijke aspecten van de therapeutische relatie bij het behandelen van bevallingsgerelateerde PTSS en angst. Waar let je op bij het intakegesprek en hoe maak je op basis van al die ervaringen in het peripartum een targetselectie voor de EMDR-behandeling? Wat doe je als de EMDR vastloopt en welke cognitieve interweaves kun je dan inzetten? Bij een nieuwe zwangerschap ervaren vrouwen vaak angst voor de bevalling als ze een eerdere traumatische bevallingservaring hebben meegemaakt. Hoe ga je als behandelaar om met de baby en hoe besteed je aandacht aan de verbinding tussen de zwangere vrouw en haar ongeboren baby tijdens de EMDR-behandeling? Aan de hand van een casus worden alle fases van de EMDR-behandeling doorlopen. Daarnaast wordt ingegaan op multidisciplinaire samenwerking zodat een angstige zwangere de bevalling met vertrouwen in kan gaan. We bespreken veel voorkomende vragen uit de klinische praktijk en er zal tevens ruimte zijn voor eigen casuïstiek.
€ 259
Company Logo
06 Feb
Feb
09:00

Dialexis Advies BV

Physical course - series
Congrescentrum UPC KU Leuven
In de intensieve training wordt aan de hand van theorie, beeldmateriaal en praktijkoefeningen inzicht gegeven in DGT en haar toepassing in de praktijk.
€ 2495
06 Feb
Feb
09:00

Dialexis Advies BV

Physical course - series
Online
De 5-daagse Basistraining Dialectische Gedragstherapie (DGT) van Dialexis is een opleiding voor individuen die DGT willen gaan uitvoeren en zich bij een bestaand en wekelijks actief DGT-consultatieteam willen aansluiten.
€ 1150 - 1450
07 Feb
Feb
09:30

EMDR zuid

Physical course - series
Eindhoven
0-46
Deze training is beoordeeld met een 8,9 gemiddeld!
In deze training wordt de toepassing van EMDR bij volwassenen aangeleerd. De EMDR basistraining kent een stapsgewijze opbouw waarbij gebruik wordt gemaakt van theoretische inleidingen, live- en videodemonstraties, semi-plenaire oefeningen en gesuperviseerde praktijkoefeningen in tweetallen.
€ 1100
Company Logo
07 Feb
Feb
09:30

CSR Centrum | stress & burn-out coaching

Physical course - series
Utrecht
12-48
Deze cursus is aanbevolen voor psychologen, (loopbaan)coaches, POH-GGZ, bedrijfs- en huisartsen, (bedrijfs)maatschappelijk werkenden en andere beroepsgroepen die mensen met stressklachten diagnosticeren, begeleiden, beoordelen of behandelen. Het niveau is HBO+/academisch.