Professions
Companies
count-province
165 Results
Podotherapeut

Uitgelicht

course image
€ 319 Van der Valk Hotel Utrecht 13-09-2024

6e congres Leefstijlgeneeskunde in de spreekkamer

24 Jun
Jun
09:00

Intramed BV

Physical course - series
Online
6
De start van het gebruik van Intramed te vergemakkelijken door middel van het bijbrengen kennis en vaardigheden over het gebruik van de software (zie lesinhoud) voor de administratieve processen binnen de praktijk. De training behandeld het declaratie proces naar verzekeraars en patiënten. Er wordt aandacht besteed aan de inrichting van Intramed en de structuur van het declaratie proces en de werkzaamheden die eraan vooraf gaan. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het crediteren van declaraties, het corrigeren van behandelingen e.d., het registreren van betalingen en het maken van aanmaningen.
€ 200 - 315
Company Logo
24 Jun
Jun
09:00

Organisatiegraad Paramedische Zorg

Physical course - single
Huis van de Gezondheid
0-6
Samenwerken (binnen of namens een organisatie) gaat niet vanzelf. Er zijn veel aspecten die daarbij een rol spelen. Common Eye heeft een eigen methode die de verschillende aspecten van succesvol samenwerken samenbrengt.
€ 1
Company Logo
Course banner
24 Jun
Jun
10:00
€ 999

Twentify

Physical course - series
Enschede - De Spinnerij
0-16
Hoe kom jij over? Hoe 'lees' jij de ander? Ontwikkel jouw EQ, empathie én deskundigheid in je non-verbale communicatie.
Wist jij dat jouw communicatie een (onbewust) verstorende impact kan hebben op zowel patiënten als zorgcollega's? Vaak is dit de oorzaak van misverstanden en een toename van stress om jou heen? Het gebeurt vaker dan je je bewust bent en heeft voor maar liefst 70% invloed op je communicatie. Het leren herkennen van deze effecten aan de hand van praktische voorbeelden en wetenschappelijk onderzoek is cruciaal voor jouw veerkracht en de mensen waarvoor jij zorg verleent. Deze baanbrekende training is specifiek ontwikkeld voor zorgprofessionals door zorgprofessionals i.s.m. academische ziekenhuizen. Jouw collega’s geven hem gemiddeld een 9,2!
Course banner
€ 999
Company Logo
24 Jun
Jun
11:00

Congress Care

Physical course - single
Princess Máxima Center
0-3
Op maandagmiddag 24 juni 2024, organiseert Congress Care in opdracht van de Dutch Association of Supportive Care in Cancer (DASCC) de eerste (jaarlijkse) editie van het DASCC symposium met als thema Mucositis.
€ 50 - 85
Company Logo
Course banner
25 Jun
Jun
10:00
€ 1

Fysio Physics B.V.

Physical course - series
Sport Medisch Expertise Centrum IJsselstein
0-16
De opleiding is er op gericht om patiënten met COPD te begeleiden volgens de KNGF-richtlijn COPD, hierbij zal evidence based practice (EBP) handelen ten grondslag liggen van de aangeleerde vaardigheden. Daarnaast zullen dezelfde onderwerpen voor de aandoening astma worden besproken. De nadruk zal liggen op het klinisch redeneren en het praktisch toepassen.
Course banner
€ 1
Company Logo
01 Jul
Jul
09:00

AED/BHV Professionals

Physical course - single
Brabant-Uden
2-8
De cursus Bedrijfshulpverlener is een door de werkgever aangewezen opleiding. Het doel van de cursus is bedrijfsmedewerkers te leren effectief op te treden bij ongevallen en/of calamiteiten.
€ 199.5
01 Jul
Jul
09:30

Stichting ReAttach Academy

Physical course - series
ReAttach Academy, Berg en Terblijt
0-72
Een gespecialiseerde opleiding voor coaches en begeleiders die werken met cliënten met psychische of psychosomatische klachten. Bouw tijdens deze opleiding aan een gedegen fundament en leer vervolgens hoe u ReAttach en de bijbehorende specialisaties het beste kunt toepassen bij uw cliënten.
€ 2895
Company Logo
03 Jul
Jul
13:00

Enraf-Nonius B.V.

Physical course - single
Amersfoort
3.5-4
Tijdens de basiscursus shockwavetherapie verwerf je een breed inzicht in alle facetten van radiale shockwavetherapie. Een uiterst efficiënte cursus waarin je praktisch kennismaakt met shockwavetherapie en alle relevante kennis voor gebruik in de praktijk meekrijgt.
Free
Company Logo
Course banner
03 Jul
Jul
13:00
€ 149

Ontplooi

Physical course - single
Naarden
3-4
Tijdens deze cursus/workshop is er zowel aandacht voor de onderliggende theorie als voor het oefenen met diverse apparatuur zoals een doppler en volautomatische devices voor de EAI en TAI.
Course banner
€ 149
Company Logo
05 Jul
Jul
12:00

Two Hands Events BV

Physical course - single
Grolsch Veste
OCON organiseert ook dit jaar weer het FBK Games Sportmedisch Congres. Dit jaar vindt het congres plaats op vrijdag 5 juli 2024 in de Grolsch Veste in Enschede.
€ 75
Company Logo
11 Jul
Jul
19:00

MischaNagel.nl BV

Webinar
Online
0-3
Podopathie is een cursus om voetpijn te leren begrijpen, te herkennen, en pijnpatiënten comfortabel te behandelen en om gefundeerde informatie te kunnen geven.
€ 110