KNMG Jubileumcongres 2024

gezondheidpositieve gezondheidarts-patiënt relatiezorg

De dag ziet er veelbelovend uit met een programma vol inspiratie en kennisuitwisseling. Het congres staat ook in het teken van elkaar ontmoeten en de toekomst zien en ervaren op Plaza Futura. We sluiten de dag feestelijk af met een concert van het Nederlands Dokters Orkest.

10 okt. 2024
09:30 - 17:45
295
5 Punten
Fysieke bijeenkomst
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 295
Opmerking :€295 voor arten, €125 voor a(n)iossen, €23 voor studenten

Datum en locatie

10 okt. 2024
09:30
17:45
Oude Engelenseweg 1, 5222AA, 's-Hertogenbosch

Beroepen

Anesthesioloog
5 Punten
ABAN
Arts
5 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
5 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
5 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
5 Punten
ABAN
Omschrijving

Hoe maakt de dokter van nu het verschil voor de patiënt van morgen?

Sinds 1849 maakt de KNMG zich sterk voor de kwaliteit van de medische beroepsuitoefening en de volksgezondheid. In een tijd waarin veranderingen elkaar snel opvolgen, is het voorbereiden op de toekomst belangrijker dan ooit. We streven ernaar dat artsen ook in 2040 hun vak kunnen uitoefenen in lijn met de eed, plezier in hun werk ervaren, toegevoegde waarde bieden en het vertrouwen van de samenleving genieten. 

Deze ambitie brengt verschillende vraagstukken met zich mee.

Hoe beïnvloedt digitalisering de relatie tussen arts en patiënt? Wat moeten we in de opleiding van artsen nu aanpassen om in de toekomst écht het verschil te kunnen maken voor de patiënt? Op welke manier kunnen we een toekomstbestendige samenwerking bevorderen?

En niet in de laatste plaats, hoe zorg je als arts goed voor jezelf om in balans te blijven? Ons welzijn is cruciaal; als wij als dokters goed in ons vel zitten, houden we plezier in ons werk en kunnen we ook in de toekomst de beste zorg bieden aan patiënten. Zo maken we het verschil voor de patiënt van morgen. 


KNMG Communicatie

r.strik@fed.knmg.nl
1200, Mercatorlaan, UTRECHT, 3528BL