Huisartsentraining Suriname 2025

huisartsenpraktijkhuisartsenHuisartsentraining

Onder de titel “what doesn’t kill you, makes you stronger” organiseert WDH Midden Nederland in maart 2025 in samenwerking met de Surinaamse huisartsen een nascholing in Suriname. Deze cursus, die wordt georganiseerd door een ervaren nascholingscommissie, zal gaan over bedreigingen voor onze gezondheid en hoe wij ons daartegen kunnen weren. Bedreigingen op microniveau, met name infecties, oud en nieuw, zowel in Nederland als in de jungle van Suriname en hoe ons immuun systeem daarop reageert.

08 mrt. 2025
09:00 - 17:00
2833
20 Punten
Meerdere cursusdagen
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 2833
Opmerking :1-persoonskamer: Indien u geen kamer deelt met een collega betaalt u een toeslag van € 520,-.
Kortingen
€ 283
Alleen voor leden

Datum en locatie

08 mrt. 2025
09:00
15 mrt. 2025
17:00
Kleine Water 10, 000597, Paramaribo

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
20 Punten
ABC1
Huisarts
20 Punten
ABC1
Physician Assistant
20 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
20 Punten
ABC1
Omschrijving

Onder de titel “what doesn’t kill you, makes you stronger” organiseert WDH Midden Nederland in maart 2025 in samenwerking met de Surinaamse huisartsen een nascholing in Suriname. Deze cursus, die wordt georganiseerd door een ervaren nascholingscommissie, zal gaan over bedreigingen voor onze gezondheid en hoe wij ons daartegen kunnen weren. Bedreigingen op microniveau, met name infecties, oud en nieuw, zowel in Nederland als in de jungle van Suriname en hoe ons immuun systeem daarop reageert. Bedreigingen door leefstijl in Nederland en Suriname of moeten we zeggen “overleefstijl”?


We onderzoeken overeenkomsten en verschillen tussen ziekte en gezondheid in Europees Nederland en tropisch Suriname. We doen dat samen met onze collega’s daar omdat we van elkaar kunnen leren en de historische banden tussen Nederland en Suriname nog steeds erg actueel zijn. We leggen in deze cursus ook een accent op zinnige en duurzame gezondheidszorg, hoe kunnen we als huisartsen in samenwerking met partners in de zorg- en welzijnssector samen met burgers bijdragen aan gezondheid in brede zin.

 

Suriname is een prachtig land met een overweldigende natuur. De cursus zal deels plaatsvinden in het fraaie Torarica resort in Paramaribo, maar deels ook in de jungle, waar vervoer naar het Anaula nature resort deels per korjaal gaat en waar het ongerepte oerwoud inspireert tot denken over de verbinding tussen mens en natuur. Goede nascholing, een land met veel uitdagingen, een gezellige hoofdstad en een overweldigende tropische natuur.


Kortom: een cursus waar je nog lang van zult nagenieten.


KOSTEN

WDH Lid - o.b.v. 2-persoonskamer

€ 2.550,00

Niet WDH lid - o.b.v. 2-persoonskamer

€ 2.833,00

De kosten zijn op basis van verblijf in de hotels in een tweepersoonskamer, inclusief de aangegeven maaltijden en excursies.


1-persoonskamer: Indien u geen kamer deelt met een collega betaalt u een toeslag van € 520,-. (Indien niet meer voorradig, zit u nergens aan vast en nemen we contact met u op).


Indien u uw partner mee wilt nemen zijn de kosten voor uw partner €1.750,00 op basis van een 2-persoonskamer incl. ontbijt. (Indien niet meer mogelijk, zit u nergens aan vast en nemen we contact met u op). De factuur voor uw partner wordt separaat naar u toegestuurd. Ook hier vragen we een aanbetaling te doen van €795,-.


Word nu lid en ontvang direct 10% korting op deze nascholing. Lid worden


U ontvangt een aanbetalingsfactuur van €795,00.


Wij raden u aan om een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Federatie WDH Midden-Nederland

info@wdhmn.nl
61, Dalplein, Soest, 3762BN