Deze cursus is verlopen

Masterclass Persoonlijk Leiderschap I

Waarden en verbinding
leiderschapprofessioneel leiderschapPersoonlijk leiderschap

Maak contact met je leiderschap! In deze masterclass worden theorie en praktijk aan elkaar verbonden. Er is ruimte voor interactie en je krijgt praktische handvatten mee om zelf direct in je praktijk toe te passen. Je doet niet alleen kennis en inzichten op, maar bent hierna ook toegerust om de volgende stap in jouw leiderschapsontwikkeling te zetten en anderen daarin mee te nemen.

125
4 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 125
Opmerking :Schrijf je je in één keer voor alle vier de masterclasses, dan volg je er één kosteloos en bedragen de kosten in totaal 375,-

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
4 Punten
ABC1
Huisarts
4 Punten
ABC1
Physician Assistant
4 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
4 Punten
ABC1

Programma

Omschrijving

Inhoud

Masterclass I: Leiderschap; waarden en verbinding

Leiderschapsontwikkeling begint met je af te vragen waar je nu staat en waar je naartoe zou kunnen gaan. Wat zou een volgende stap in mijn eigen leiderschap, in mijn rol als praktijkhouder/ -manager kunnen zijn? Waar ben ik goed in en wat kan er beter? Hoe kan ik meer bereiken en waarden toevoegen met minder moeite? Deze en andere vragen worden behandeld.


Dit is de eerste masterclass in de reeks van vier. Prof. dr. Gabriël Anthonio (Rijksuniversiteit Groningen) neemt je mee in het thema ‘Leiderschap en waarden en verbinding’.


Leiderschap gaat niet over formele macht of titels op een visitekaartje. Leiderschap gaat primair over positieve invloed uitoefenen, op jezelf als leider en anderen die mede leidinggeven. In de zorg staat de patiënt centraal en de medewerker op de eerste plaats. Leiderschap draait dus om de mate waarin je zelf in staat bent om de kwaliteit van het contact te bepalen en te zorgen voor samenhang en verbinding.

Dokter Drenthe

Dokter Drenthe is de regio-organisatie voor Drentse huisartsen, voorheen bekend als Huisartsenzorg Drenthe (HZD). We zijn de overkoepelende en ondersteunende organisatie voor de Centrale Huisartsendienst Drenthe (CHD: 4 spoedposten), de ketenzorg en de dagpraktijken. Met 150 collega's werken we samen om de huisartsenzorg in Drenthe 24/7 te organiseren.
scholing@dokterdrenthe.nl
0880504000
44, Stationsstraat, Assen, 9401KX