Verwijderen van huidafwijkingen

huidafwijkingparamedicibehandelenreactiesanticiperen op cliëntentherapeutmethode

Tijdens de cursus geven we je inzicht in het werkingsmechanisme van de verschillende behandelmethoden en staan we stil bij de indicaties en contra-indicaties.

23 okt. 2024
09:30 - 16:00
349
6 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 349
Inclusief : catering, scholingsmateriaal, toetsing, certificaat en administratiekosten

Datum en locatie

23 okt. 2024
09:30
16:00
Oortjespad 3, 3471HD, Kamerik

Beroepen

Huidtherapeut
6 Punten
NVH
Omschrijving

Binnen de praktijk komen we continu in aanraking met verschillende benigne en premaligne huidafwijkingen. Welke huidafwijkingen kun je als huidprofessional zelfstandig behandelen? En welke behandelmethoden kun je hiervoor inzetten?

Tijdens de cursus geven we je inzicht in het werkingsmechanisme van de verschillende behandelmethoden en staan we stil bij de indicaties en contra-indicaties. De factoren die doorslaggevend zijn voor het selecteren van een geschikte behandelmethode komen aan bod. Ook kijken we naar de gewenste en ongewenste huidreacties en hoe je hierop kunt anticiperen. Alle ins en outs die je nodig hebt om een behandelplan op te stellen worden inzichtelijk gemaakt.

Na de cursus kun je een optimaal behandelplan opstellen voor de meest uiteenlopende huidafwijkingen en cliënten. Door te kijken naar de indicatie en cliënt eigenschappen weet jij altijd de meest optimale behandelmethode te kiezen en deze op een juiste manier toe te passen.

HUYD

Cursussen & Opleidingen voor huidprofessionals
info@huydexpertise.nl
3, Oortjespad, Kamerik, 3471HD