Eetgewoontes en tradities in de keuken
Welkom bij de geaccrediteerde podcastserie ‘In de spreekkamer’ van het Voedingscentrum. In deze aflevering maken we een reis door de keuken. We zoomen in op de sociale aspecten die van invloed kunnen zijn rondom het eten. Huisarts Stefan van Rooijen en praktijkondersteuner Corine van Kroonenburg gaan in gesprek met Maryam Shekoh (specialist voeding & recepten) en Claudia Vork (projectmedewerker recepten) van het Voedingscentrum. Zij leren je alle do’s en don’ts bij het omgaan met de eetgewoontes en tradities rondom voeding. Deze serie bestaat uit 6 afleveringen van 30 minuten. Voor elke aflevering kun je 0.5 accreditatiepunt te verdienen. Luister aandachtig naar de instructies over hoe je deze punten kunt verkrijgen. Wil je meer afleveringen luisteren? Abonneer je dan op ons kanaal. https://www.voedingscentrum.nl/nl/gezonde-recepten.aspx, https://www.voedingscentrum.nl/nl/gezonde-recepten/receptenapp-slim-koken.aspx, https://www.voedingscentrum.nl/nl/thema/kopen-koken-bewaren/eten-bewaren.aspx, https://www.voedingscentrum.nl/nl/gezond-eten-met-de-schijf-van-vijf.aspx, https://webshop.voedingscentrum.nl/producten/c/kookboeken/
Prijzen
Serie
Beroepen
Welkom bij de podcastserie 'In de spreekkamer' van het Voedingscentrum. In deze serie gaan huisarts Stefan van Rooijen en praktijkondersteuner Corine van Kroonenburg in gesprek met experts van het Voedingscentrum. Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de huisartsenpraktijk bespreken ze actuele thema's op het gebied van voeding. Daarnaast krijg je praktische tips voor het bevorderen van een gezondere leefstijl van patiënten. Veel luisterplezier!
Deze serie bestaat uit 6 afleveringen van 30 minuten. Voor elke aflevering kun je 0.5 accreditatiepunt te verdienen. Luister aandachtig naar de instructies over hoe je deze punten kunt verkrijgen. Wil je meer afleveringen luisteren? Abonneer je dan op ons kanaal.