Advanced training peelingtechnieken met TCA en fenol

peelinginjectableshuidzorgcosmetische zorgpeelingtechnieken

Het doel van deze training is u te trainen in de juiste indicatiestelling en het bereiden en praktisch toepassen van Skin Tech Pharma producten (Peelings & Injectables). Na het volgen van de training bent u in staat behandelingen volgens de juiste procedures en protocollen uit te voeren en de kwaliteit, veiligheid en resultaten van uw behandelingen te optimaliseren.

19 nov. 2024
10:30 - 17:00
445
5 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 445

Datum en locatie

19 nov. 2024
10:30
17:00
Moersbergselaan 17, 3941BW, Doorn

Beroepen

Cosmetisch Arts
5 Punten
NVCG
Huidtherapeut
5 Punten
NVH
Physician Assistant
5 Punten
NVCG
Profielarts
5 Punten
NVCG
Omschrijving

Voorbereiding:Om de training zo effectief mogelijk voor u te laten zijn,krijgt u vooraf een pre-reading toegestuurd. Door dezegoed door te nemen begint u de training met de vereistebasiskennis en behaalt u het optimale trainingsresultaat.

Doelstelling:Het doel van deze training is u te trainen in dejuiste indicatiestelling en het bereiden en praktischtoepassen van Skin Tech Pharma producten (Peelings&Injectables). Na het volgen van de training bent u instaat behandelingen volgens de juiste procedures enprotocollen uit te voeren en de kwaliteit, veiligheid enresultaten van uw behandelingen te optimaliseren.

Modellen:Voor deze trainingen worden modellen geregeld die eenvoorbehandelingstraject aangaan.

Voor wie:

Cosmetische professionals die ervaren zijn metEasyTCA Classic en/of Easy TCA Pain Control enindicaties willen behandelen zoals (acné-) littekens,huidverslapping en lokale diepe rimpels met TCA enfenol peelings.

Skin Tech Pharma Group BV

Als cosmetisch behandelaar* wil je natuurlijk uitsluitend het beste voor je cliënten (maar ook voor je nieuwe collega’s!). Onze hands-on trainingen leggen een stevige basis voor je theoretische kennis en praktische vaardigheden met SkinTech® peelings en RRS-Inject® skinboosters en XL Hair®
info@skintechpharma.nl
0343235100
17, Moersbergselaan, Doorn, 3941BW