KINDER CRRT SYMPOSIUM

kinderenintensive careccrtICbloed reiniging

Op 13 november a.s. faciliteert Baxter/Vantive voor het eerst een symposium volledig gewijd aan alle aspecten rondom de zorg voor kinderen die bloed reinigende therapieën nodig hebben op de Intensive Care! Een deskundige stuurgroep van artsen en verpleegkundig specialisten uit Nederland en België werkt aan een boeiend programma. Bereid je voor op een inspirerende bijeenkomst en geweldige netwerk mogelijkheden.

13 nov. 2024
09:00 - 17:00
Gratis
In aanvraag
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Gratis

Datum en locatie

13 nov. 2024
09:00
17:00
Hertog Eduardplein 4, 6663AN, Nijmegen

Beroepen

Arts Infectieziekten
Accreditation in aanvraag
NIV
Endocrinoloog
Accreditation in aanvraag
NIV
Gastro-enteroloog
Accreditation in aanvraag
NIV
Hematoloog
Accreditation in aanvraag
NIV
Intensive care
Accreditation in aanvraag
NIV
Omschrijving

Accreditatie: volgt

Locatie: Van der Valk Nijmegen/Lent. Reizen met OV goed mogelijk. Station bevindt zich recht tegenover het hotel.


Op 13 november a.s. faciliteert Baxter/Vantive voor het eerst een symposium volledig gewijd aan alle aspecten rondom de zorg voor kinderen die bloed reinigende therapieën nodig hebben op de Intensive Care! Een deskundige stuurgroep van artsen en verpleegkundig specialisten uit Nederland en België werkt aan een boeiend programma. Bereid je voor op een inspirerende bijeenkomst en geweldige netwerk mogelijkheden.


De registratie is inclusief diner (optionele deelname) in het restaurant van Hotel Van der Valk maar exclusief hotelovernachting(en). Mocht u gebruik willen maken van een hotelovernachting tijdens uw deelname aan het symposium, dan verzoeken wij u zelf contact op te nemen met het hotel en voor eigen rekening een kamer te reserveren. Deze kosten vallen buiten de registratiekosten.


Inschrijven en annuleringsvoorwaarden:

Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging dan is uw inschrijving definitief. De door de Baxter Academy aangeboden nascholingen en symposia vinden alleen doorgang bij voldoende aanmelding. Bij meer aanmeldingen dan er geplaatst kunnen worden, volgt plaatsing in de volgorde van aanmelding. Uw deelname is kosteloos. Mocht u toch willen annuleren, dan zijn wij vanwege al door ons gemaakte kosten helaas genoodzaakt 25 euro in rekening te brengen. U kunt zich wel kosteloos door een collega laten vervangen.

Baxter B.V.

Al meer dan 85 jaar nemen we het voortouw als het gaat om belangrijke medische innovaties die de gezondheidszorg hebben veranderd. Vanaf de eerste commercieel geproduceerde intraveneuze oplossingen tot en met de vooraanstaande innovaties van vandaag de dag op het gebied van spoedeisende zorg, voeding, nieraandoeningen en chirurgische zorg zetten wij ons in voor het leveren van gezondheidszorgoplossingen van topklasse.
utrecht_reception@baxter.com
6302488911
49, Kobaltweg, Utrecht, 3542CE