"The world is not enough!"- Curaçao 2024

zinnige zorghuisartsenpraktijkDuurzame Zorg

Deze formule, waarbij huisartsen uit Nederland samen met collega's uit Caribisch Nederland nascholen, geeft inzicht in de uitdagingen van de huisartsenzorg in Europees Nederland, in Caribisch Nederland en werkt vooral verbindend. Het programma wordt vormgegeven door een ervaren nascholingscommissie waarbij het accent ligt op leren, ervaringen uitwisselen en veel gezelligheid in een prachtige omgeving.

16 nov. 2024
09:00 - 15:30
1999
28 Punten
Meerdere cursusdagen
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 1999
Opmerking :Eigen verblijf geen WDH-lid: 1999 euro // eigen verblijf wel WDH-lid: 1799 euro // incl verblijf geen WDH-lid: 2833 euro // incl verblijf WDH-lid: 2550 euro

Datum en locatie

16 nov. 2024
09:00
23 nov. 2024
15:30
Piscadera Bay 3, 0000XX, Willemstad

Beroepen

Anesthesioloog
28 Punten
ABAN
Arts
28 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
28 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
28 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
28 Punten
ABAN
Omschrijving

WDH Midden Nederland organiseert in november dit jaar wederom de succesvolle Curaçao nascholing in samenwerking met de huisartsen uit Caribisch Nederland.


Deze formule, waarbij huisartsen uit Nederland samen met collega's uit Caribisch Nederland nascholen, geeft inzicht in de uitdagingen van de huisartsenzorg in Europees Nederland, in Caribisch Nederland en werkt vooral verbindend. Het programma wordt vormgegeven door een ervaren nascholingscommissie waarbij het accent ligt op leren, ervaringen uitwisselen en veel gezelligheid in een prachtige omgeving

Dit jaar zal de nadruk liggen op grenzen aan de geneeskunde in een veranderende wereld die van ons vraagt zinnige en duurzame zorg te leveren. Hoe geven we dat vorm in Nederland en hoe in het Caribisch deel van het koninkrijk. Wat werkt, welke keuzes moeten we maken, hoe doen we dat samen als huisartsen met andere zorgverleners en het sociaal domein.


We vragen de docenten in hun expertise, in te zoomen op zinnige en duurzame zorg. Wat draagt bij aan een betere gezondheid van de patiënt, van de populatie als geheel en werkt ook kostenbesparend en geeft ook meer werkplezier, kortom Quadruple Aim.


DATUM

Cursus: zaterdag 16 november t/m zaterdag 23 november 2024. De aankomst is op vrijdag 15 november en er is ook een hotelkamer geregeld voor vrijdag op zaterdag als je in het Marriot Hotel verblijft.


Deel 1 (2 dagen):

Op zaterdag en zondag organiseren wij in samenwerking met de nascholingscommissie huisartsenvereniging Curaçao (CHV) een nascholing voor huisartsen. Het programma wordt ontwikkeld door huisartsen en specialisten uit Nederland en Curaçao.


Deel 2 (6 dagen):

Op maandag zullen wij jullie meenemen naar naar een verrassende locatie. Hier gaan we op een originele manier nascholen en genieten! 

Op dinsdagochtend én aan het einde van de middag zijn er verschillende workshops in het Marriott hotel gepland. De middag is vrij te besteden.


Op woensdagochtend starten we met een aantal workshops, waarna wij richting Cas Abao gaan.

Aan een wit zandstrand met kristalhelder water en wuivende palmbomen, kun je uitstekend van de zon genieten, snorkelen en duiken. Na deze ontspannen middag gaan we in de avond op Caribische muziek met de voetjes van de vloer!


Donderdag, na een aantal interactieve workshops en praktijkbezoeken sluiten we de cursus af.


Vrijdag is een vrije dag, wij adviseren graag over de verschillende activiteiten die mogelijk zijn op het eiland. 

Huisartsen uit Nederland en huisartsen werkzaam op Curaçao zijn van harte welkom om mee te doen aan deze bijzondere cursus.

Federatie WDH Midden-Nederland

info@wdhmn.nl
61, Dalplein, Soest, 3762BN