Professions
Companies
count-province
7 Results
Verslavingsarts KNMG
Course banner
12 Dec
Dec
18:30
Free

Medice BV

Physical course - single
Van der Valk Best
2
Ik nodig u graag uit voor de interactieve workshop "de farmacotherapie van ADHD".
Course banner
Free
Company Logo
13 Dec
Dec
10:00

Cure & Care Development

Physical course - single
CCD Arnhem
6-7
Soms past de problematiek van een patiënt niet in één vakje. Bijvoorbeeld omdat er sprake is van een psychische stoornis en een verslaving. Of een verslaving en een licht verstandelijke beperking (LVB). Maar wat als de problematiek nóg complexer is? Wat als de problematiek van de patiënt zelfs niet in twee vakjes past? Dat is het geval bij triple problematiek, oftewel het samengaan van een LVB, verslaving en psychische stoornis.
€ 330
Company Logo
Course banner
14 Dec
Dec
10:00
€ 250

Benecke

Physical course - single
Planetarium Amsterdam
Op donderdag 14 december 2023 ontvangen wij u graag in Amsterdam of online bij het jaarlijks terugkerende Jaarsymposium Verslaving. Een combinatie van basale wetenschap, medische kennis en psychosociale aspecten kenmerken opnieuw het programma.
Course banner
€ 250
Company Logo

GGZ Ecademy

E-learning
1-2
In dit leertraject gaat de deelnemer aan de slag met het bepalen van de zorgvraagtypering volgens het nieuwe Zorgprestatiemodel. Vanaf 2022 is het Zorgprestatiemodel het standaard bekostigingssysteem in de geestelijke gezondheidszorg en de forensische zorg. In dit leertraject wordt de theorie van de zorgvraagtypering behandeld. Voor de ggz (incl. verslavingszorg) is er naast de theorie casuïstiek en toetsing beschikbaar. Voor de forensische zorg zijn casuïstiek en toetsing nog in ontwikkeling. Deze worden toegevoegd zodra eind december het Handboek Zorgvraagtypering Forensische Zorg definitief is.
Free
Company Logo

IQsted

E-learning
0-3
In deze online cursus gaan we het hebben over cultuur binnen de behandeling en organisatie.
€ 75

Medice BV

E-learning
3
Bent u niet in de gelegenheid geweest dit symposium bij te wonen? Volg dan de opgenomen presentaties van de sprekers online.
On request
Company Logo

GGZ Ecademy

E-learning
3-4
Dit leertraject gaat over voedings- en eetstoornissen. Hoewel patiënten met een eetstoornis doorgaans behandeld worden in gespecialiseerde poliklinieken en centra, is het voor algemeen werkende psychiaters en psychologen zeer nuttig kennis te bezitten van eetstoornissen.
On request
Company Logo
map icon