Professions
Companies
count-province
5 Results
Verpleegkundige - spoedeisende hulp
Course banner
14 Dec
Dec
08:00
€ 995

FeniksGroup jouw zorgopleider

Physical course - series
ACM Opleidingen
12-16
Tijdens de cursus Advanced Life Support (ALS) bij ACM leer je het in teamverband uitvoeren van een specialistische reanimatie van volwassenen. Deze training is internationaal gecertificeerd.
Course banner
€ 995
Company Logo
10 Jan
Jan
09:00

EDU-line

Physical course - single
MUMC+ academie
7-14
Open inschrijving - gespecialiseerd verpleegkundige acute zorg (o.a. Kinderafdeling - SEH – IC – Recovery – Acute Opname Afdeling)
Kinderen belanden om uiteenlopende redenen in het ziekenhuis, als gevolg van een acute situatie zonder onderliggend ziekteprobleem, zoals bij een trauma of als gevolg van complicaties van een aanwezige ziekte of een medische behandeling. Inschrijven kan via academy.edu-line.nl (na aanmaken account).
€ 430
Company Logo
Course banner
09 Feb
Feb
08:00
€ 598

FeniksGroup jouw zorgopleider

Physical course - single
ACM Opleidingen
Tijdens de refresher training Advanced Life Support (ALS) herhaal je de vaardigheden van het in teamverband uitvoeren van een specialistische reanimatie van volwassenen. Deze training is NRR/ERC gecertificeerd. Het certificaat is 2 jaar geldig.
Course banner
€ 598
Company Logo
15 Mar
Mar
07:50

Emergency Medical School

Physical course - single
EMSchool
6-8
Veilige Zorg bij Geïntoxiceerde Patiënten
Deze cursus geeft de verpleegkundige handvatten voor de veilige en goed gestructureerde opvang van de geïntoxiceerde patiënt. Het onderbouwen van keuzes over het waarom er eventueel afgeweken wordt van een bepaald protocol zal de verpleegkundige helpen in de dagelijkse praktijk. De verpleegkundige wordt uitgedaagd in het klinisch redeneren. De kennis welke de verpleegkundige opdoet in deze cursus draagt bij aan het verlenen van kwalitatief hoogstaande zorg.
€ 395
Company Logo

ExpertCollege BV

E-learning
1-4
Dit is een Nederlandstalige e-learning gebaseerd op de richtlijn van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR) uit 2015.
€ 40
map icon