Professions
Companies
count-province
7 Results
Verpleegkundige - spoedeisende hulp
05 Jun
Jun
08:20

QT Time BV

Physical course - single
Houten
14-20
Zorgverleners in ziekenhuizen worden regelmatig geconfronteerd met patiënten blootgesteld aan Chemische, en soms aan Biologische of Radiologische agentia (samen: CBRN). De medische benadering van dergelijke patiënten komt grotendeels overeen met die van andere patiënten op de SEH. Toch vereist een adequate opvang van chemisch blootgestelde of besmette patiënten enige extra kennis, afspraken/procedures en spullen van de SEH en haar medewerkers. Hiervoor is de aanstelling van een CBRN Aandachtsfunctionaris van belang.
€ 1400
Company Logo
07 Jun
Jun
19:00

Acute Zorgregio Oost

Physical course - single
Radboudumc
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker voor kinderen. Letsels bij kinderen vereisen echter vaak een andere aanpak dan bij volwassenen. Het netwerk acute kindzorg organiseert daarom deze avond. Want ook in de behandeling van letsels is een kind geen kleine volwassene. En voor het optimaliseren van de kindertraumazorg hebben we elkaar in de gehele keten nodig!
Free
Course banner
13 Jun
Jun
08:00
€ 598

ACM Opleidingen

Physical course - single
ACM Opleidingen
6-8
Tijdens de refresher training Advanced Life Support (ALS) herhaal je de vaardigheden van het in teamverband uitvoeren van een specialistische reanimatie van volwassenen. Deze training is NRR/ERC gecertificeerd.
Course banner
€ 598
Company Logo
15 Jun
Jun
08:00

Emergency Medical School

Physical course - single
EMSchool
6-7
Crew Resource Management (CRM) is een veiligheidstraining voor multidisciplinaire teams in de medische sector. In de medische sector hebben wij te maken met acute situaties waarbij er helaas fouten gemaakt worden door verkeerde communicatie en falende samenwerking. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 7 van de 10 medische fouten met fatale afloop een gevolg zijn van verkeerde communicatie. Medische fouten door...
€ 395
Company Logo
Course banner
22 Jun
Jun
08:00
€ 995

ACM Opleidingen

Physical course - series
ACM Opleidingen
12-16
Tijdens de tweedaagse internationaal gecertificeerde cursus Advanced Life Support (ALS) leer je het in teamverband uitvoeren van een specialistische reanimatie van volwassenen. De cursus is officieel gecertificeerd door de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en de European Resuscitation Council (ERC).
Course banner
€ 995
Company Logo
28 Jun
Jun
09:00

Stichting Spoedeisende Hulp bij Kinderen

Physical course - single
Koning Willem II Stadion
De stichting Spoedeisende Hulp bij Kinderen bestaat 25 jaar. Tijd voor een jubileumcongres!
Van een bescheiden begin 25 jaar geleden met twee cursussen is de SHK uitgegroeid naar een landelijk erkend onderwijsinstituut en kenniscentrum voor spoedeisende geneeskunde bij kinderen met een breed scala aan trainingen en expertise. Graag willen we ons 25 jarige jubileum met u vieren.
€ 50
Company Logo

ExpertCollege BV

E-learning
1-4
Dit is een Nederlandstalige e-learning gebaseerd op de richtlijn van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR) uit 2015.
€ 40
map icon