Professions
Companies
920 Results
Verpleegkundig specialist prev. zorg bij som. aandoeningen

Populair

course image
€ 45

Zwangerschapsklachten in de huisartsenpraktijk - Eerste trimester

Bekijk de impressie video van onze allereerste 'MedischeScholing original'! Een nieuwe, innovatieve en 100% onafhankelijke onderwijsvorm die we samen met media- en onderwijsexperts hebben gemaakt.
course image
Free

ON DEMAND BESCHIKBAAR: COVID-19 live-uitzending: Mentale problemen jongeren | Kindervaccinatie | Boostervaccin

NIET LANGER GEACCREDITEERD! Op woensdagavond 17 november om 20.00 uur organiseren de NVK, het NHG, de GGD, de KNMG en het RIVM in samenwerking met MedischeScholing.nl een live COVID-uitzending.
course image
Free

Trombose na vaccinatie en COVID-nazorg

Op woensdagavond 28 april om 20.00 uur organiseren de LHV, het NHG en het RIVM in samenwerking met MedischeScholing.nl een COVID-webinar. Thema’s die we bespreken zijn trombose na vaccinatie, het huidige vaccinatiebeleid en begeleiding bij langdurige klachten na COVID-19-infectie.
course image
Free

On-demand | COVID-19 dilemma's: boostervaccin, vaccinatie kinderen, infectierisico's zwangeren

NIET LANGER GEACCREDITEERD - als naslagwerk te bekijken - Samen met het RIVM, de FMS, het NHG, GGD de LHV en de Gezondheidsraad faciliteert MedischeScholing.nl een live-uitzending met als hoofdthema het boostervaccin.

Inspiratie

course image
€ 320

Psychische klachten en werk

Onder voorzitterschap van mr. dr. Jim Faas bespreekt een keur aan deskundigen de nieuwste inzichten en praktische uitvoerbaarheid op het overlappend gebied van psychische klachten en werk.
course image
€ 3000 Online 17-03-2022

Echografie Gynaecologie voor (huis)artsen

Tijdens de echografie Gynaecologie wordt er veel aandacht besteed aan het oefenen in de praktijk door middel van hands-on training.
course image
€ 19.95

e-Xpert VMS: High-risk medicatie

Deze module is geschikt voor alle medisch professionals die mogelijkerwijs in aanraking komen met het bereiden en/of toedienen van risicovolle medicatie.
course image
€ 155 Leerpunt KOEL 12-04-2022

Compressief zwachtelen

Zwachtelen, of ambulante compressietherapie, is het met een drukverband behandelen van oedeem in de benen of, minder voorkomend, in de armen.

Onze selectie

course image
Free

On demand: Koemelkallergie in de eerste 1000 dagen

Niet elke koemelkallergie vraagt om dezelfde behandeling. Kinderartsen Dirk Verhoeven en Tim de Meij gaan in gesprek gaan in gesprek met huisarts en gespreksleider Maaike Lunstroot.
course image
Free Online 15-03-2022

Plaques, papels en pustels in de huisartsenpraktijk 2.0 - kindereditie

Schuif aan tafel met een dermatoloog, kinderarts en huisarts. Zij nemen je mee in een reis van baby tot volwassene, en bespreken veelvoorkomende huidaandoeningen in de huisartsenpraktijk
course image
€ 415 Online 16-03-2022

Je werkdruk de baas!

De werkdruk is hoog. Veel professionals hebben daar last van. Zij hebben het gevoel dat ze geen grip meer hebben op hun agenda. Uiteindelijk gaat dit ten koste van het plezier in het werk. Herken je dit? En streef je een betere balans tussen werk en privé na? Doe dan deze praktische time management

E-Learning

course image
Free

On-demand webinars: Voeding voor ouderen en Overgewicht

Dit tweetal on-demand webinars geeft medewerkers van de huisartsenpraktijken actuele informatie en concrete adviezen om zelf mee aan de slag te gaan in de dagelijkse praktijk.
course image
Free

On demand: Hoe kun je als werknemer in de huisartsenzorg beter voor jezelf zorgen?

Hoe zorg je als werknemer in de huisartspraktijk dat je ondanks de toenemende werkdruk goed voor jezelf blijft zorgen? Wat kun je zelf doen en wat mag je verwachten van je werkgever?

Vervolgopleiding

course image
€ 2395

Opleiding Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH) 2022

In de SOH-opleiding leert de deelnemer om zelfstandig specifiek geselecteerde klachten af te handelen. De SOH neemt daarmee werk uit handen van de huisarts.
29 Jan
Jan
09:30

Ontplooi

Physical course - single
Naarden
3-6
Tijdens deze cursus/workshop is er zowel aandacht voor de onderliggende theorie als voor het oefenen in de praktijk.
€ 190
29 Jan
Jan
09:30

Zorgscholing

Physical course - single
Ontplooi
6
Uitgebreide, geaccrediteerde cursus over Ambulante Compressie Therapie (ACT), twee laags zwachtelen, polsteren en werken met klittenbandzwachtels
€ 225
29 Jan
Jan
10:00

1000dagen Coach®

Physical course - series
Baarn
16-77.3
Een 1000dagen Coach® is een professional met ervaring in het werken met (aanstaande) ouders. In de 1000dagen Coach® Opleiding heb je extra competenties verworven die je inzet als middel om ouders en kinderen krachtiger met elkaar te verbinden
€ 1990
Company Logo
31 Jan
Jan
00:00

UMC Utrecht Academie

Physical course - series
Online
In de scholing de Pasgeborene staat de zorg voor de (zieke) pasgeborene centraal.
€ 1525
Company Logo
Course banner
31 Jan
Jan
00:00

Stichting Langerhans

Webinar
Online
2
De nieuwe NHG-Standaard Diabetes Mellitus type 2 zal voor een deel van de patiënten in de eerste lijn drastisch veranderen door een bredere inzet van SGLT2-remmers en GLP1-analogen. In één avond maken we u wegwijs in deze nieuwe Standaard en aan de hand van casuïstiek leert u hoe u dit samen met de patiënt in de dagelijkse praktijk toepast.
Course banner Company Logo
€ 60
Company Logo
31 Jan
Jan
09:00

SineFuma BV

Webinar
Online
3
Deze scholing is ontwikkeld voor zorgprofessionals die geen of weinig ervaring hebben met het inzetten van stoppen met roken hulpmiddelen en/of gaan starten met begeleiding of al langere tijd geen begeleiding meer hebben gegeven.
€ 210
Company Logo
31 Jan
Jan
09:00

EstaSI Trainingen

Physical course - series
EstaSI
44-85
De cursus is bedoeld voor paramedici, en andere belangstellenden (minimaal HBO geschoold) om de uitgangspunten van de Sensorische Informatieverwerking toe te passen in hun begeleiding.
€ 1750
Company Logo
31 Jan
Jan
09:00

Leids Congres Bureau B.V.

Webinar
Online
In het lesprogramma staat de patiënt met zijn naasten centraal. Het uitgangspunt bij de leeractiviteiten is leren herkennen.
€ 352
31 Jan
Jan
09:30

RINO Groep Utrecht

Physical course - series
Utrecht
0-991
In deze opleiding maak je je de herstelbenadering eigen en leer je anderen coachen bij die manier van werken. Je leert feedback geven en ontvangen, communicatiestijlen en leerstijlen herkennen, met weerstand omgaan en (dreigende) conflicten en strijd herkennen en voorkomen. Met deze opleiding op zak kun je je inschrijven in het beroepsregister ggz-agoog.
€ 5100
31 Jan
Jan
13:00

Leids Universitair Medisch Centrum

Physical course - series
LUMC
Tijdens deze nascholing maak je kennis met Evidence Based Practice (EBP) en leer je hoe je dit kunt toepassen in de dagelijkse praktijk.
€ 337
Company Logo
31 Jan
Jan
13:30

Verpleegkundigen & Verzorgende Nederland

Webinar
Online
3
Wil je weten hoe een tuchtrechtklacht wordt behandeld? Kom dan naar deze scholing die gericht is op verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten.
€ 60 - 105
31 Jan
Jan
13:30

Bijscholingscentrum

Physical course - single
Bescholingscentrum Leiden
3
Tijdens deze bijscholing krijg je uitleg over het doel en de werking van ACT. Welke adviezen kan je als zorgverlener geven? Praktische tips tijdens het toepassen van ACT zwachtelen.
€ 110
Course banner
31 Jan
Jan
18:30

Bureau Prevents

Physical course - single
Online
3
Over Antistollingsmedicatie
Antistollingsbehandeling heeft een multidisciplinair karakter. Atriumfibrilleren komt, mede door de vergrijzing, steeds vaker voor en wordt zowel in de eerste als tweede lijn behandeld. Hier gaan we verder op in tijdens de cursus.
Course banner Company Logo
€ 35
Company Logo
31 Jan
Jan
18:45

Shared Service Organisatie ©aliber

Webinar
Online
2
Aan het eind van de bijeenkomst kennen de deelnemers de pathogenese van Hartfalen.
€ 31
01 Feb
Feb
00:00

Fontys Pro Health

Physical course - series
Eindhoven
55-192
Deze cursus is voor professionals die werkzaam zijn in de zorg, welzijn of maatschappelijke dienstverlening.
Nieuwe ontwikkelingen zorgen voor de nodige veranderingen bij organisaties in de sector zorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening. Ondanks hoge druk en beperkte middelen (in tijd, geld en menskracht) kiezen organisaties steeds vaker om die veranderingen uit te voeren bij projecten waarbij vaak meerdere disciplines betrokken zijn. Tijdens de post-hbo cursus projectmanagement in zorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening leer je omgaan met deze complexe processen en werk je aan een eigen project vanuit jouw organisatie. Je gaat het project starten, initiëren, conceptualiseren, faseren, beheersen en afronden, zodat je het direct kunt toepassen binnen jouw organisatie. Je gebruikt een bewezen methode waardoor de kans van slagen een stuk groter wordt.
€ 2850
Company Logo
map icon