Agendaplanning

agendaplannenplanningagendaplanning

Bij deze cursus ligt de focus op zowel het maken van een optimale planning, als op de mondelinge vaardigheden om je aan deze planning te (kunnen) houden.

145 - 225
3 Punten
Webinar
Incompany

Prijzen

Variabel € 145 - 225

Beroepen

Tandarts
3 Punten
KRT

Sprekers

Alexander Tolmeijer

Cursusleider
Alexander Tolmeijer studeerde tandheelkunde en rechten. Naast praktiserend tandarts is hij ondernemer en oprichter van onder andere Medisch Ondernemen en was hij penningmeester/vice voorzitter van de KNMT. Daarnaast schreef hij diverse boeken. Momenteel geeft hij naast deze training ook de training 'Rendement van jouw praktijk' binnen de KNMT Academy en heeft hij onder andere zitting in de werkgroep E-Health van de Europese tandartsenorganisatie CED.
Omschrijving

Bij deze cursus ligt de focus op zowel het maken van een optimale planning, als op de mondelinge vaardigheden om je aan deze planning te (kunnen) houden. Na het volgen van deze cursus kun je: 

  • Effectief omgaan met no shows: voorkomen, reageren en oplossen
  • Een eigen flow en ritme creëren in jouw agenda
  • Je agenda visueler maken, zodat je snel overzicht hebt
  • Een systeem ontwerpen zodat C90 de praktijk minder belast


KNMT

De KNMT is de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland. We werken aan optimale omstandigheden waaronder onze ruim 10.000 leden hun werk kunnen doen. En we willen de beste mondzorg voor hun patiënten.
info@knmt.nl
0306076276
750, Orteliuslaan, 2e etage, Utrecht, 3528BB