Professions
Companies
count-province
7 Results
Tandarts - Orthodontist
26 Feb
Feb
09:00

AED/BHV Professionals

Physical course - single
Weesp
2-8
De cursus Bedrijfshulpverlener is een door de werkgever aangewezen opleiding. Het doel van de cursus is bedrijfsmedewerkers te leren effectief op te treden bij ongevallen en/of calamiteiten.
€ 199.5
21 Nov
Nov
09:00

Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde - UMCG

Physical course - series
Online
12
Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming - Tandheelkunde - CBCT (TMS-THK-CBCT)
In de moderne tandheelkunde wordt het belang van geavanceerde diagnostische tools steeds duidelijker. Hierbij neemt Cone Beam Computed Tomography (CBCT) een steeds prominentere positie in. Deze geavanceerde technologie biedt tandartsen de mogelijkheid om gedetailleerde beelden te verkrijgen van complexe structuren in de maxillofaciale regio. De cursus is ontworpen om tandheelkundige professionals vertrouwd te maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van CBCT, en hen in staat te stellen deze krachtige tool effectief in hun praktijk te gebruiken.
€ 1295
Company Logo

Ergo Learning

E-learning
3
Naar aanleiding van vragen van fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en andere paramedici, bleek er behoefte te zijn aan een training ‘Omgaan met neurologische communicatieproblemen’. Omdat er verschillende soorten neurologische communicatieproblemen zijn, worden deze apart behandeld in deze e-learning. Als logopedist in de revalidatie geef ik regelmatig communicatieadviezen aan patiënten, hun omgeving en hun behandelaren. Maar het uitvoeren daarvan is vaak makkelijker gezegd dan gedaan.
€ 87
Company Logo

Ergo Learning

E-learning
6
Het is aan te bevelen om de e-learning Versterk jezelf met NLP (module 1) te volgen alvorens aan deze e-learning Versterk de ander met NLP (module 2) te beginnen.
€ 175
Company Logo

Ergo Learning

E-learning
5
Deze e-learning biedt je als paramedicus een aantal basis gereedschappen en concrete oefeningen uit de NLP methodiek, gericht op bewustwording van je eigen valkuilen en op het versterken van je zelfverzekerdheid, vertrouwen, mindset, focus en balans in je leven. Deze e-learning biedt een kleine greep uit de mogelijkheden die de NLP methodiek biedt, maar het zijn wel de meest krachtige en praktische tools die je direct kunt toepassen in de praktijk. Om jezelf te versterken. En ook al om toe te passen in je dagelijkse praktijk.
€ 155
Company Logo

Ergo Learning

E-learning
4
Wat is ethiek en hoe herken je ethische vraagstukken in je eigen zorgpraktijk? Iedere professional in de zorg wordt bij tijd en wijle geconfronteerd met situaties waarin zij zich afvragen wat ‘het goede’ is om te doen. Mag ik een rolstoel aanvragen die de familie graag wil, maar wat ik zelf eigenlijk niet de beste rolstoel vind? Mag ik een onderzoek naar de cognitie doen, terwijl ik weet dat de patiënt daar zelf erg verdrietig van wordt? Moet ik binnen het voedseladvies ondanks de risico’s op verslikken ruimte laten voor af en toe vast voedsel, omdat dit voor deze patiënt zo belangrijk is? In deze e-learning leren paramedici ethische vraagstukken te herkennen en analyseren en bespreekbaar te maken in de eigen praktijk.
€ 127
Company Logo

Ergo Learning

E-learning
3
In deze e-learning komt alles over slikken en verslikken naar voren. Ook wat je kunt doen als iemand zich verslikt. Invloed van houding bij het (ver)slikken. Ook komen hulpmiddelen naar voren. Tevens wordt IDDSI uitgelegd.
€ 87
Company Logo
map icon