Professions
Companies
count-province
7 Results
Tandarts - Orthodontist
28 Mar
Mar
09:00

AED/BHV Professionals

Physical course - single
Utrecht
2-8
De cursus Bedrijfshulpverlener is een door de werkgever aangewezen opleiding. Het doel van de cursus is bedrijfsmedewerkers te leren effectief op te treden bij ongevallen en/of calamiteiten.
€ 189.5
31 Mar
Mar
08:45

Nederlandse vereniging voor tandheelkundige slaapgeneeskunde

Physical course - single
Grand Hotel Huis ter Duin
0-5.5
We are proud to invite you for the 3rd NVTS lustrum congress on Friday the 31ste of March and Saturday 1st of April 2023 with the titel "the OSA experience".
€ 695
Company Logo
28 Jun
Jun
09:00

Ireen Rientjes Congresorganisatie

Physical course - single
Philharmonie Haarlem
18-18.5
Biennial Symposium "Surgical Orthodontics"
The program of the BSSO2023 symposium will focus on hot topics within surgical orthodontics and orthognathic surgery. The faculty is a mix of eminent speakers in the field, several of whom have already had successful experiences in lecturing at BSSO, and top speakers from different continents. They will come up with surprising and very interesting information on the cutting edge of orthodontics and surgery. A series of specialized items on dento-alveolar surgical orthodontics will be highlighted in this year’s edition.
€ 1050
Company Logo

Ergo Learning

E-learning
3
Naar aanleiding van vragen van fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en andere paramedici, bleek er behoefte te zijn aan een training ‘Omgaan met neurologische communicatieproblemen’. Omdat er verschillende soorten neurologische communicatieproblemen zijn, worden deze apart behandeld in deze e-learning. Als logopedist in de revalidatie geef ik regelmatig communicatieadviezen aan patiënten, hun omgeving en hun behandelaren. Maar het uitvoeren daarvan is vaak makkelijker gezegd dan gedaan.
€ 75
Company Logo

Ergo Learning

E-learning
6
Het is aan te bevelen om de e-learning Versterk jezelf met NLP (module 1) te volgen alvorens aan deze e-learning Versterk de ander met NLP (module 2) te beginnen.
€ 175
Company Logo

Ergo Learning

E-learning
5
Deze e-learning biedt je als paramedicus een aantal basis gereedschappen en concrete oefeningen uit de NLP methodiek, gericht op bewustwording van je eigen valkuilen en op het versterken van je zelfverzekerdheid, vertrouwen, mindset, focus en balans in je leven. Deze e-learning biedt een kleine greep uit de mogelijkheden die de NLP methodiek biedt, maar het zijn wel de meest krachtige en praktische tools die je direct kunt toepassen in de praktijk. Om jezelf te versterken. En ook al om toe te passen in je dagelijkse praktijk.
€ 155
Company Logo

Ergo Learning

E-learning
4
Wat is ethiek en hoe herken je ethische vraagstukken in je eigen zorgpraktijk? Iedere professional in de zorg wordt bij tijd en wijle geconfronteerd met situaties waarin zij zich afvragen wat ‘het goede’ is om te doen. Mag ik een rolstoel aanvragen die de familie graag wil, maar wat ik zelf eigenlijk niet de beste rolstoel vind? Mag ik een onderzoek naar de cognitie doen, terwijl ik weet dat de patiënt daar zelf erg verdrietig van wordt? Moet ik binnen het voedseladvies ondanks de risico’s op verslikken ruimte laten voor af en toe vast voedsel, omdat dit voor deze patiënt zo belangrijk is? In deze e-learning leren paramedici ethische vraagstukken te herkennen en analyseren en bespreekbaar te maken in de eigen praktijk.
€ 105
Company Logo
map icon