Professions
Companies
count-province
8 Results
Tandarts - Orthodontist
28 Sep
Sep
09:00

AED/BHV Professionals

Physical course - single
Leiden
2-8
De cursus Bedrijfshulpverlener is een door de werkgever aangewezen opleiding. Het doel van de cursus is bedrijfsmedewerkers te leren effectief op te treden bij ongevallen en/of calamiteiten.
€ 194.5
28 Sep
Sep
15:30

Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA)

Physical course - single
Hotel van der Valk Almere
3-3.5
De Nederlandse Vereniging voor DentoMaxilloFaciale Radiologie nodigt u van harte uit voor haar herfstsymposium op 28 september 2023 te Almere. Het herfstsymposium staat geheel in het teken van (röntgen)diagnostiek op het gebied van cariologie en kaakgewrichtspathologie. Ook zullen de laatste inzichten worden gedeeld en met u bediscussieerd worden over de inzet van Artificial Intelligence in de röntgendiagnostiek.
€ 210
Company Logo
16 Nov
Nov
08:30

KWeC

Physical course - single
Van der Valk Hotel Zwolle
17-40
Onderzoeken is een. Behandelen is twee. Gewoonteverandering is drie.
€ 495
Company Logo

Ergo Learning

E-learning
3
Naar aanleiding van vragen van fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en andere paramedici, bleek er behoefte te zijn aan een training ‘Omgaan met neurologische communicatieproblemen’. Omdat er verschillende soorten neurologische communicatieproblemen zijn, worden deze apart behandeld in deze e-learning. Als logopedist in de revalidatie geef ik regelmatig communicatieadviezen aan patiënten, hun omgeving en hun behandelaren. Maar het uitvoeren daarvan is vaak makkelijker gezegd dan gedaan.
€ 87
Company Logo

Ergo Learning

E-learning
6
Het is aan te bevelen om de e-learning Versterk jezelf met NLP (module 1) te volgen alvorens aan deze e-learning Versterk de ander met NLP (module 2) te beginnen.
€ 175
Company Logo

Ergo Learning

E-learning
5
Deze e-learning biedt je als paramedicus een aantal basis gereedschappen en concrete oefeningen uit de NLP methodiek, gericht op bewustwording van je eigen valkuilen en op het versterken van je zelfverzekerdheid, vertrouwen, mindset, focus en balans in je leven. Deze e-learning biedt een kleine greep uit de mogelijkheden die de NLP methodiek biedt, maar het zijn wel de meest krachtige en praktische tools die je direct kunt toepassen in de praktijk. Om jezelf te versterken. En ook al om toe te passen in je dagelijkse praktijk.
€ 155
Company Logo

Ergo Learning

E-learning
4
Wat is ethiek en hoe herken je ethische vraagstukken in je eigen zorgpraktijk? Iedere professional in de zorg wordt bij tijd en wijle geconfronteerd met situaties waarin zij zich afvragen wat ‘het goede’ is om te doen. Mag ik een rolstoel aanvragen die de familie graag wil, maar wat ik zelf eigenlijk niet de beste rolstoel vind? Mag ik een onderzoek naar de cognitie doen, terwijl ik weet dat de patiënt daar zelf erg verdrietig van wordt? Moet ik binnen het voedseladvies ondanks de risico’s op verslikken ruimte laten voor af en toe vast voedsel, omdat dit voor deze patiënt zo belangrijk is? In deze e-learning leren paramedici ethische vraagstukken te herkennen en analyseren en bespreekbaar te maken in de eigen praktijk.
€ 127
Company Logo

Ergo Learning

E-learning
3
In deze e-learning komt alles over slikken en verslikken naar voren. Ook wat je kunt doen als iemand zich verslikt. Invloed van houding bij het (ver)slikken. Ook komen hulpmiddelen naar voren. Tevens wordt IDDSI uitgelegd.
€ 87
Company Logo
map icon