Professions
Companies
count-province
232 Results
Sociaal Werker

Populair

course image
€ 1245 La Vie Meeting Center 03-11-2023

Gezondheidsrecht voor zorgprofessionals

Onze selectie

course image
€ 1445 La Vie Utrecht 12-10-2023

Coachend leidinggeven

course image
€ 375 Online 03-06-2024

Werken met Positieve Gezondheid

E-Learning

course image
Free

Huwelijksdwang

29 Sep
Sep
09:00

De Levensboom Delft

Physical course - series
Voorschoten
18-24
Een training die je leert om te gaan met mensen in rouw.
€ 595
Company Logo
29 Sep
Sep
09:30

RINO Groep Utrecht

Physical course - series
Utrecht
24-55
Werk je in de ggz, maar heb je niet (genoeg) actuele kennis van psychopathologie? Deze basiscursus geeft je een helder overzicht van de belangrijkste psychiatrische stoornissen en de terminologie van vandaag. Je leert de stoornissen herkennen en benoemen.
€ 1010
Company Logo
29 Sep
Sep
09:30

SCEM

Physical course - single
ReeHorst
5-5.5
Omgaan met uitdagingen van deze tijd
In onze steeds complexere maatschappij zijn veel ontwikkelingen gaande die een flinke uitdaging zijn voor mensen in hun dagelijks leven. Denk aan de groeiende armoede, de energiecrisis, de dreiging van een (nabije) oorlog, klimaatproblematiek; maar ook aan individualisering en digitalisering, leven met racisme/discriminatie, langer thuis wonen met een zorgbehoefte, variatie in genderidentiteit enz. Ze houden mensen bezig, zijn van invloed op hun functioneren en kunnen een trigger zijn voor onderliggende kwetsbaarheid. En als mensen het lastig hebben, heeft dit uiteraard ook grote impact op het werk van de maatschappelijk werker. Daarom bespreken we tijdens deze Expertisedag onderwerpen die het leven in deze voor velen moeilijke tijd verder compliceren.
€ 259
Company Logo
29 Sep
Sep
09:30

RINO Zuid

Physical course - series
Eindhoven
0-100
Word cognitief gedragstherapeutisch werker (CGW) conform de richtlijnen en eisen van de Vereniging Gedragstherapie en Cognitieve therapie. Deze post-HBO module bestaat uit een basisdeel, 24 uur (theoretisch en praktisch) en een verdiepingsdeel, ook 24 uur. Je leert in deze module over de begeleiding van diverse angststoornissen, stemmingstoornissen en impulscontrole problematiek. Er wordt stapsgewijs gewerkt met plenaire theoretische inleidingen, besprekingen van praktijksituaties, rollenspelen en huiswerkopdrachten.
€ 1895
Company Logo
02 Oct
Oct
09:30

MEEK2

Physical course - series
Restaurant De Buutplek
19
Het leven stelt ons soms voor flinke opgaven. We kunnen ons werk kwijtraken, gaan scheiden, moeite hebben met het opvoeden van de kinderen of geldzorgen hebben. Gemeenten, wijkteams en andere organisaties bieden in die situaties hulp op maat aan inwoners met onder meer geldzorgen.
€ 820
Company Logo
02 Oct
Oct
09:45

Forta Opleidingen

Physical course - series
Forta Opleidingen Rotterdam
26-75
In de opleiding Systemisch begeleiden leer je volwassenen en gezinnen begeleiden voor een in overleg vastgesteld aantal sessies met een uitloop maximum. De sessies zijn gericht op beperkte hulpvragen en het versterken van de eigen competentie. De basis van de opleiding bestaat uit het toepassen van contextuele/systeem therapeutische theorieën in de praktijk door middel van handelingsgericht werken. Belangrijk: Deze opleiding is het meest geschikt als incompany omdat systemisch begeleiden vooral sterk is als een volledig team op deze manier gaat werken. Individuele inschrijvingen kunnen wellicht -in overleg met alle partijen- aanhaken bij een incompany uitvoering.
€ 895
02 Oct
Oct
10:00

FORTIOR

Physical course - single
Dienstencentrum Ons Tweede Thuis
Tijdens deze studiedag wordt actief geoefend en kun je zelf ervaren hoe je technieken en inzichten uit de haptonomie kunt inzetten voor cliënten met slaapproblemen. De insteek van de studiedag is heel praktisch en het doel is dat je er de volgende dag meteen mee aan de slag kunt op je werk.
€ 255
03 Oct
Oct
09:30

kenniscentrum kinderpalliatieve zorg

Physical course - series
Vergadercentrum IKNL
7.5-38
Deze training biedt een verdieping in de zorg voor het zieke kind. Naast kennis hebben van en kunnen omgaan met kinderen in hun verschillende ontwikkelingsstadia is het van belang inzicht te hebben in het palliatieve proces bij kinderen van diagnose tot en met nazorg.
€ 855 - 950
03 Oct
Oct
09:30

MEEK2

Physical course - single
Commanderie Gelderse Poort
7
In het sociale domein werken we vaak met burgers waarbij, vaak door persoonlijke omstandigheden, het lontje wat korter is dan dat we redelijkerwijs mogen verwachten. Burgers die over jouw grens gaan en tegelijkertijd wordt er van jou verwacht dat je een relatie behoudt met jouw burgers.
€ 260
Company Logo
Course banner
04 Oct
Oct
09:00
€ 890

Academie voor Motivatie & Gedragsverandering

Physical course - series
Drachten
0-36
Benieuwd hoe u meer resultaten boekt bij het motiveren van uw patiënten? Tijdens deze training leert u hoe u patiënten/cliënten kunt gidsen naar verandering. De onderliggende methodiek van deze training is Motivational Interviewing. Deze effectieve en wetenschappelijk onderbouwde methode is relatief eenvoudig aan te leren door de zorgprofessional. Door de intrinsieke motivatie van de patiënt/cliënt te vergroten worden zeer goede resultaten geboekt. Zo blijkt uit onderzoek* onder andere dat de patiënt/cliënttevredenheid toeneemt, patiënten/cliënten meer aan lichaamsbeweging doen en meer patiënten/cliënten vervolgafspraken maken.
Course banner
€ 890
Company Logo
04 Oct
Oct
10:00

PAO Psychologie

Physical course - series
La Vie, Utrecht
32-62
In deze cursus doe je kennis op over het dementiesyndroom en ontwikkel je je expertise voor de diagnostiek.
€ 1435