Professions
Companies
count-province
103 Results
Radiotherapeutisch laborant

Onze selectie

course image
€ 375 Online 03-06-2024

Werken met Positieve Gezondheid

Vervolgopleiding

course image
€ 4250 Fontys Paramedische Hogeschool 22-03-2024

Leefstijlcoach

21 Feb
Feb
09:30

SeeTrue Mindfulness

Physical course - single
Online
28-85.5
Acceptance and Commitment Therapy (ACT) behoort tot een nieuwe veelbelovende ontwikkeling in de (cognitieve) gedragstherapie. De opleiding is dan ook bedoeld voor psychologen, therapeuten, trainers en coaches die deze vorm van therapie willen leren toepassen in hun praktijk. Effectieve therapie of coaching vraagt erom dat jij je als authentiek mens kunt verbinden in het contact met cliënten. Ieder mens is uniek en zo ook iedere trainer, coach of therapeut. Deze ACT opleiding is vernieuwd, zowel in inhoud als methode, en biedt jou de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden op het vlak van ACT te vergroten en je te ontwikkelen tot een authentieke ACT facilitator!
€ 890 - 1040
Company Logo
22 Feb
Feb
14:00

Fontys Pro Health

Physical course - single
Fontys Dans
44-70
Dansant Coaching bevordert het fysieke en mentale welbevinden van ouderen
Wil jij oudere mensen op een positieve manier in beweging brengen? Bij 'Dansant Coaching' zet je beweging, muziek en geluid in. Je stimuleert hiermee de persoonlijke groei van ouderen met een fysieke of mentale beperking. Zo help je hen op fysiek, mentaal en sociaal gebied.
€ 2750
Company Logo
22 Feb
Feb
16:15

Radboudumc Health Academy

Physical course - single
Nijmegen
2
Les conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. Duur; 120 minuten. De theorie wordt kort behandeld a.d.h.v. posters die opgehangen zijn in de oefenruimte (algoritme, verslikking/ verstikking protocol, Radboudumc specifieke info) vervolgens wordt er veel hands-on geoefend vanuit diverse wisselende scenario’s.
Free
Company Logo
Course banner
26 Feb
Feb
09:00
€ 3150

Fontys Pro Health

Physical course - series
Fontys Paramedische Hogeschool
105-144
Vaatdiagnostiek is onderdeel van de (vaat)chirurgie. Op deze afdeling voeren vaatlaboranten (vasculair diagnostisch laboranten) onderzoek uit naar het functioneren van bloedvaten. Zij maken daarbij gebruik van echografie (beeld) en Doppler (geluid). In deze post bachelor leer jij hoe je deze echografie toepast en hoe je de Dopplertechniek inzet. Je wisselt theorielessen af met praktijk. Het is belangrijk dat je de protocollen vaak oefent buiten de lesdagen om. Daarom heb je voor tenminste 16 uur per week een stage- of leerwerkplek nodig op een radiologie-afdeling of gelijkwaardige omgeving.
Course banner
€ 3150
Company Logo
Course banner
27 Feb
Feb
09:00
€ 1145

Principium Zelfzorg

Physical course - series
Buitenplaats de Luwte
26-32.5
Tijdens deze cursus leer je niet alleen hoe je je patiënt wegwijs maakt in de wereld van het ervaren van zijn of haar levende lijf, maar leer je ook de taal van je eigen lijf verstaan.
Course banner
€ 1145
Company Logo
29 Feb
Feb
15:00

SCEM

Webinar
Online
Optimaliseren van de samenwerking tussen ouder en professional
Ouderschap gaat gepaard met mooie momenten, maar kent ook momenten waarbij ouders hun kind moeten opvoeden en verzorgen in stressvolle situaties, zoals bij ziekte, ontwikkelingsproblematiek, problemen op werk of in de partnerrelatie of sociaal-economische zorgen. Een goede samenwerking tussen zorgverleners en ouders is dan van groot belang voor de kwaliteit van zorg, maar ook voor het bredere welzijn van het gezin en niet te vergeten voor uzelf. In de praktijk verloopt deze samenwerking echter niet altijd soepel. Ouders en professionals onderschatten het belang van hun onderlinge relatie en praten langs elkaar heen, of richten zich afzonderlijk en tegenstrijdig op het kind. Dit ligt meestal niet zozeer aan de één of de ander, maar aan de wisselwerking tussen beiden.
€ 49
Company Logo
Course banner
06 Mar
Mar
10:00
€ 949.5

Vestalia

Physical course - series
Raadhuis Vleuten
27-33.5
Deze scholing is voor alle zorgverleners die in meerdere consults kankerpatiënten (na)zorg bieden, waarbij zij basale psychosociale zorg dienen te kunnen verlenen aan de patiënt.
Course banner
€ 949.5
Company Logo
08 Mar
Mar
09:30

Sensory Lab Academy

Physical course - single
Sensory Lab Academy De Bilt
9-40
Deze masterclass bestaat uit zelfstudie van 34 uur en 1 verdiepende contactdag en is bedoeld voor paramedici die met kinderen en/of ouderen werken en al eerder een SI opleiding hebben gevolgd.
€ 330 - 350
Company Logo
11 Mar
Mar
10:00

AIT

Physical course - series
AIT
8-22
Deze 2-daagse introductiecursus wordt aangeboden door AIT en biedt een gedegen eerste kennismaking met video-hometraining (VHT) en video-interactiebegeleiding (VIB), waarbij de uitgangspunten en de werkwijze centraal staat.
€ 515
12 Mar
Mar
09:30

Pro Education BV

Physical course - series
Rotterdam
12-29
Snel naar de kern om je klanttevredenheid en kwaliteit te verbeteren.
€ 1131
Company Logo
13 Mar
Mar
09:30

Congressen MetZorg

Physical course - single
ReeHorst
5
Passiviteiten van het Dagelijks Leven (PDL) is een zorgmethode die letterlijk aan