Professions
Companies
count-province
122 Results
Radiodiagnostisch laborant

Uitgelicht

course image
€ 279 Kasteel Groeneveld 25-01-2024

Slaapproblemen bij kinderen en jongeren II - verdiepende sessie paramedici

course image
€ 3850 Hulstkampgebouw 01-02-2024

Opleiding Advanced Lifestyle Coaching

Onze selectie

course image
€ 255 Hotel Zuiderduin 17-01-2024

Dag van de Eerstelijn

course image
€ 375 Online 03-06-2024

Werken met Positieve Gezondheid

E-Learning

course image
€ 18.15

Communiceren over geweld

12 Dec
Dec
08:30

De Baar advies & organisatie

Physical course - single
Van der Valk Hotel Ridderkerk
6-7
Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de multidisciplinaire scholing diabetestechnologie voor behandelteams. De multidisciplinaire scholing diabetestechnologie bestaat uit twee onderdelen: Een voorbereidende e-learning; Een multidisciplinaire scholingsbijeenkomst.
€ 250 - 475
Company Logo
12 Dec
Dec
19:30

SCEM

Webinar
Online
0-2
over verzadiging, herkenning en bejegening
Steeds meer kinderen en jongeren in Nederland hebben overgewicht of zijn obees. Dit heeft vergaande gevolgen op medisch en psychosociaal gebied, niet alleen tijdens de jeugd van het kind dat meer weegt dan gezond is voor hem of haar, maar ook voor de toekomst.
€ 49
Company Logo
13 Dec
Dec
09:00

Nederlands Paramedisch Instituut

Physical course - series
Hotel De Bilderberg
18-20
Aan het eind van deze 2 daagse workshop zal het mogelijk zijn zelf een individuele zitstrategie te bepalen aan de hand van kennis over de zitproblematiek en inzicht in de specifieke problematiek van de gebruiker (zitonderzoek). Iedere cursist zal ook de kwaliteit kunnen meten van zijn zitinterventie, en zo nodig kunnen bijsturen of de resultaten van zijn werk kunnen analyseren.
€ 685
Company Logo
Course banner
14 Dec
Dec
09:00
€ 600

BFC Compassionate Care & Mindful Medicine

Physical course - series
De Hoorneboeg
19-20
Tijdens deze 2-daagse leer je hoe kwaliteiten van mindfulness geïntegreerd kunnen worden in jouw dagelijkse beroepspraktijk; met name in de begeleiding van mensen met chronische (pijn)klachten. Jij bent namelijk de belangrijkste interventie! Mindful werken is goed voor jezelf en goed voor jouw patiënten. Evidence- based.
Course banner
€ 600
Company Logo
14 Dec
Dec
09:30

Medilex BV

Physical course - single
Regardz de Eenhoorn
Interactieve tweedaagse cursus
Tijdens deze cursus krijgt u inzicht in de verschillende fasen van gedragsverandering en leert u gesprekstechnieken toepassen om dit veranderproces bij uw cliënt met gewichts- en eetproblemen te begeleiden.
€ 945
Company Logo
14 Dec
Dec
15:30

Erasmus MC

Physical course - single
Rotterdam
1.5
De training Samen beslissen m.b.v. uitkomstinformatie is gericht op alle zorgverleners in het Erasmus MC die willen leren om uitkomstinformatie te gebruiken om samen te beslissen.
Free
Company Logo
Course banner
09 Jan
Jan
09:00
€ 1145

Principium Zelfzorg

Physical course - series
De Pollepleats
24-29
Verdiepingscursus Lichaamsbewustzijn
Tijdens deze 4-daagse cursus maken we kennis met een zestal stijlen van reageren die we inzetten om ervaren ongemak en onveiligheid te maskeren. We zijn ons niet altijd bewust van deze overlevingsstijlen. Deze zorgen voor veel spanningen in het lijf met klachten en vermoeidheid tot gevolg.
Course banner
€ 1145
Company Logo
11 Jan
Jan
13:00

Smit en Cornelder Bedrijfstrainingen

Physical course - single
Veldhoven
4
Naast uw behandelingen is het verkopen van producten een noodzakelijk kwaad. Uw producten sluiten haarfijn aan op de behandeling en dit levert voor beide partijen resultaten op. Voor veel zorgverleners is het lastig om uw product aan de man te brengen. Met de juiste technieken zult u ervaren dat het niet zo moeilijk is als u denkt. U smeert tenslotte niet zomaar iets aan, u draagt bij aan het oplossen van het probleem van uw cliënt.
€ 245
Company Logo
12 Jan
Jan
09:30

Congress Care

Physical course - single
De Reehorst
Op vrijdag 12 januari 2024 organiseren wij weer de jaarlijkse Radiologische Interventie Dag Nederland.(RIDN) Na een boeiend oncologie programma in 2023, zijn nu weer de bloedvaten en met name de slagaders aan de beurt. Uiteraard in de bekende en vertrouwde locatie De Reehorst te Ede.
€ 170 - 370
Company Logo
12 Jan
Jan
10:00

SeeTrue Mindfulness

Physical course - single
Dordrecht
28-85.5
Acceptance and Commitment Therapy (ACT) behoort tot een nieuwe veelbelovende ontwikkeling in de (cognitieve) gedragstherapie. De opleiding is dan ook bedoeld voor psychologen, therapeuten, trainers en coaches die deze vorm van therapie willen leren toepassen in hun praktijk. Effectieve therapie of coaching vraagt erom dat jij je als authentiek mens kunt verbinden in het contact met cliënten. Ieder mens is uniek en zo ook iedere trainer, coach of therapeut. Deze ACT opleiding is vernieuwd, zowel in inhoud als methode, en biedt jou de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden op het vlak van ACT te vergroten en je te ontwikkelen tot een authentieke ACT facilitator!
€ 890 - 1040
Company Logo
15 Jan
Jan
09:00

Amsterdam UMC locatie VUmc / Amstel- VUmcAcademie

Physical course - single
Grand Café De Bosbaan
11
De scholing sluit aan bij het inzetten van instrumenteel onderzoek om diagnoses te verbeteren op basis van objectief diagnostisch onderzoek. Ter ondersteuning bij de huidige situatie waarbij dysfagie diagnostiek met name wordt uitgevoerd op basis van subjectieve observaties. Inzetten van instrumenteel onderzoek biedt niet alleen objectieve diagnostiek die meetbaar is, maar draagt ook bij aan een gerichte behandeling en mogelijkheid tot evaluatie. Tot slot voorkomt dit een veelvoorkomend probleem van overbehandeling, met als gevolg een onnodige verminderding van de kwaliteit van leven van de patiënt/cliënt (SWAL-QoL).
€ 635 - 995
Company Logo