Professions
Companies
count-province
161 Results
Psycholoog NIP | Arbeids- & Organisatiepsycholoog

Uitgelicht

course image
€ 935 CCD Arnhem 17-10-2024

Hechting en trauma

24 Jun
Jun
09:00

Experiential Training Institute

Physical course - single
The Matter
18
We believe that going through a psychedelic experience yourself, is essential to understanding the power of the medicine
Deze training biedt een grondige, evidence-based benadering, gericht op het versterken van klinische vaardigheden en het vergroten van kennis over psychedelische therapie. Het is een kans voor professionals om zich te verdiepen in een snel evoluerend en potentieel transformerend gebied binnen de geestelijke gezondheidszorg.
€ 3800
Company Logo
25 Jun
Jun
09:30

ARQ Academy

Physical course - single
ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum
5-6
1-daagse cursus voor het leren afnemen van de CAPS-5: een gestructureerd klinisch interview voor het vaststellen van PTSS
CAPS staat voor Clinician-Administered PTSD Scale (CAPS) en is de gouden standaard voor het stellen van de diagnose posttraumatische stressstoornis (PTSS). De CAPS-5 is een gestructureerd klinisch interview dat wordt gebruikt om volgens de DSM-5 PTSS vast te stellen.
€ 420
Company Logo
26 Jun
Jun
09:00

Kana VR

Physical course - single
Kana
0-11
In de opleiding tot Kana VR Specialist leer je alles wat je moet weten om Kana VR in de praktijk toe te passen en in te zetten in behandelingen en trajecten met cliënten.
€ 1
Company Logo
26 Jun
Jun
09:00

Kana VR

Incompany
Kana
0-11
n de opleiding tot Kana VR Specialist leer je alles wat je moet weten om Kana VR in de praktijk toe te passen en in te zetten in behandelingen en trajecten met cliënten.
€ 1
Company Logo
26 Jun
Jun
09:00

Cure & Care Development

Physical course - series
CCD Arnhem
25-46
In de basisopleiding schematherapie maak je kennis met de schematheorie; er wordt stilgestaan bij wat schema’s, copingstrategieën en modi zijn, hoe deze ontstaan en zich verder ontwikkelen en bestendigen.V
€ 1125
Company Logo
26 Jun
Jun
09:30

PsyQ

Physical course - single
Den Haag
6
Dit is een cursus voor mensen met enige klinische ervaring met ADHD bij volwassenen, die al kennis hebben van de diagnostiek en behandeling van ADHD.
€ 350
Company Logo
27 Jun
Jun
09:30

Stichting ReAttach Academy

Physical course - series
Zaandam
12-102
ReAttach is een orthopedagogische interventie gericht op het activeren van optimale ontwikkeling. De interventie wordt systemisch toegepast. Tijdens deze opleiding maak je kennis met de theoretische achtergrond en de praktische vaardigheden die nodig zijn om de ReAttach interventie te kunnen toepassen.
€ 1495
Company Logo
28 Jun
Jun
09:30

Psy-zo! Onderwijs

Physical course - single
Zwolle
4-6
In deze basis workshop zullen we aandacht hebben voor het integreren van het lichaam (zenuwstelsel) binnen een trauma behandeling. Theorie en begrippen zullen worden ondersteund door praktische integratie, zodat je na deze dag wat meer body kunt geven aan je behandeling. Meer specifiek zal er hierbij ook aandacht zijn voor de inzet van lichaamsgerichte interventies binnen het EMDR-protocol.
€ 245
Company Logo
01 Jul
Jul
09:30

Stichting ReAttach Academy

Physical course - series
ReAttach Academy, Berg en Terblijt
0-72
Een gespecialiseerde opleiding voor coaches en begeleiders die werken met cliënten met psychische of psychosomatische klachten. Bouw tijdens deze opleiding aan een gedegen fundament en leer vervolgens hoe u ReAttach en de bijbehorende specialisaties het beste kunt toepassen bij uw cliënten.
€ 2895
Company Logo
03 Jul
Jul
08:30

Stichting PROSA kenniscentrum

Physical course - single
The Social Hub Amsterdam City
18-22
De PROSA basiscursus Procedureel Comfort bij Kinderen biedt multidisciplinaire zorgteams de kennis, skills, attitudes en technologieën die nodig zijn voor goede procedurele comfortzorg. Tegelijk leren de teams hoe ze deze zorg in hun eigen ziekenhuis of zorginstelling kunnen invoeren en verankeren. Doel is dat procedureel comfort in de zorgorganisatie net zo belangrijk wordt als de medische procedures zelf.
€ 550 - 1500
Company Logo