Professions
Companies
379 Results
Praktijkondersteuner Huisarts - Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ)

Populair

course image
Free

Webinar COVID-19 voor zorgprofessionals

NIET LANGER GEACCREDITEERD - als naslagwerk te bekijken - Het ministerie van VWS, het RIVM, het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) werken samen met MedischeScholing.nl aan een landelijk live webinar voor alle zorgprofessionals.
course image
Free

Gratis Webinar COVID-19 - 30 september 2020 (8)

Thema: huisartsen goed voorbereid op een tweede golf? Daarnaast gaat het over de logistiek van de griepvaccinatie en de voors en tegens van de corona-app.
course image
Free

Gratis Webinar COVID-19 - 3 juni 2020 (7)

NIET LANGER GEACCREDITEERD - als naslagwerk te bekijken - Thema: het nieuwe testbeleid in samenwerking met de GGD. Ook behandelen we het thema ‘trombo-embolieën bij COVID-19’ en de plaats van antistolling hierbij in de eerste lijn.
course image
Free

Gratis Webinar COVID-19 - 6 mei 2020 (6)

Thema: het op een veilige manier hervatten van huisartsenzorg aan niet-corona-patiënten. Daarnaast gaat het over COVID-19 bij kinderen en worden de meest prangende vragen uit het werkveld behandeld.
course image
Free

Gratis Webinar COVID-19 - 22 april 2020 (5)

Thema: revalidatie en begeleiding na een ziekenhuisopname en de rol van de huisarts. Ook wordt het hervatten van zorg aan niet-coronapatiënten besproken.
course image
Free

Gratis Webinar COVID-19 - 8 april 2020 (4)

Thema: Palliatieve Zorg - deel II. Het COVID-19 virus heeft inmiddels de status van pandemie bereikt, een wereldwijde verspreiding. Hoe is de huisarts voorbereid en hoe kan de huisarts inspelen op de snel veranderende situatie?
course image
Free

Gratis Webinar COVID-19 - 1 april 2020 (3)

Thema: Palliatieve zorg - deel I. Het COVID-19 virus heeft inmiddels de status van pandemie bereikt, een wereldwijde verspreiding. Hoe is de huisarts voorbereid en hoe kan de huisarts inspelen op de snel veranderende situatie?
course image
Free

Gratis Webinar COVID-19 - 26 maart 2020 (2)

Ervaringen uit Brabant: een les voor ons allen. Het COVID-19 virus heeft inmiddels de status van pandemie bereikt, een wereldwijde verspreiding. Hoe is de huisarts voorbereid en hoe kan de huisarts inspelen op de snel veranderende situatie?

E-Learning

course image
Free Online 16-11-2021

Online mini-symposium: Motiveren van patiënten en Supplementen: van nut tot risico's

Dit mini-symposium geeft medewerkers van de huisartsenpraktijken actuele informatie en concrete adviezen om zelf mee aan de slag te gaan in de dagelijkse praktijk.
course image
Free Online 08-11-2021

Constitutioneel Eczeem - Praktische nascholing voor de eerste lijn

Graag nodigen wij u uit voor de online nascholing 'Constitutioneel eczeem'. In deze nascholing geeft uw regionale dermatoloog praktische tips en bespreekt hij de verschillende behandelopties.
course image
Free

POH Beroertepreventie Challenge

Help mee een beroerte ten gevolge van atriumfibrilleren te voorkomen. Unieke online nascholing waarin eerstelijns beroertepreventiezorg bij atriumfibrilleren centraal staat.
18 Oct
Oct
09:00

SineFuma BV

Webinar
Online
3
Deze scholing is geschikt als u onze of een andere basisscholing hebt gevolgd en ervaring hebt opgedaan in de praktijk.
€ 210
Company Logo
18 Oct
Oct
10:00

RINO Amsterdam

Physical course - single
RINO Amsterdam
6
Na afloop van de workshop heb je interventies geleerd om snel en effectief de vinger op de zere plek in de relatie te leggen en een concreet en hoopvol perspectief op verbetering te bieden.
€ 220
19 Oct
Oct
18:00

Stichting Kwaliteit en Ontwikkeling Huisartsenzorg

Physical course - single
Gebouw Strijp-Z
4
In het eerste deel van deze nascholing schetsen we het theoretisch kader van de ontwikkelingspsychologie. In het tweede deel leert u aan de hand van uw eigen casuïstiek om deze ontwikkelingspsychologische kennis te betrekken bij de probleemverheldering en te bepalen welke volgende stap passend is.
Free
19 Oct
Oct
18:30

PRO Praktijksteun

Webinar
Online
Het doel van de scholing is om door middel van screening en triage een beeld te krijgen van de klachten van de patiënt en te verhelderen, om vervolgens de gepaste zorg te bepalen.
€ 150
20 Oct
Oct
18:30

Forta Opleidingen

Incompany
Online
De POH GGZ en POH GGZ JEUGD die werkzaam is in de huisartsenpraktijk via de Fortagroep
€ 495
21 Oct
Oct
09:30

VeiligheidNL

Physical course - single
Het Filmhuis te Bussum
6
Vallen is bij ouderen is een enorm probleem met zeer vervelende gevolgen. Door het tijdig signaleren van een verhoogd valrisico en het geven van de juiste adviezen en instructie kan de kans op een val verminderd worden. Hier kunt u als zorgprofessional een belangrijke rol in spelen. Maar hoe ontstaat het verhoogde risico op een val? En welk advies geeft u wanneer?
€ 147.5
21 Oct
Oct
10:00

RINO Amsterdam

Physical course - single
RINO Amsterdam
6
In deze workshop wordt stil staan bij de kenmerken van autisme, met name bij ouderen. Er wordt ingegaan op herkenning en diagnostiek enerzijds en bejegening anderzijds.
€ 185
21 Oct
Oct
18:30

Stichting Voeding Leeft

Webinar
Online
2
Leefstijl is een belangrijke factor bij het ontstaan van diabetes type 2. Onderzoek en praktijk laten zien dat leefstijl ook de oplossing kan zijn in het omkeren ervan. Ook in jouw praktijk. Wil je meer weten over hoe je leefstijl kunt inzetten in de praktijk en wat Keer Diabetes2 Om kan betekenen voor jouw patiënt en voor jouw werk? Stichting Voeding Leeft organiseert geregeld geaccrediteerde nascholingen voor verpleegkundigen en praktijkondersteuners.
€ 25
22 Oct
Oct
09:30

The Health Fundament

Physical course - series
The Colour Kitchen Utrecht
12-16
Een gezonde ademhaling is cruciaal voor goede gezondheid. Toch hebben veel mensen een slecht ademhalingspatroon die vaak samenhangt met stress-gerelateerde mentale en fysieke klachten. Benieuwd hoe je de klachten van je client kunt verlichten met behulp van de ademhaling? Ademen is een van de weinige functies die automatisch plaatsvindt, maar die ook bewust kan worden aangepast. Daardoor biedt de ademhaling een goede mogelijkheid voor behandeling. In deze scholing leer je disfunctionele ademhalingspatronen herkennen en leer je ademhalingsinterventies die direct toepasbaar zijn in de praktijk.
€ 485
Company Logo
22 Oct
Oct
10:00

ACT in Actie

Physical course - series
Online
27-48
Tijdens deze cursus leg je een gedegen theoretische basis, en maak je door ervaringsgericht leren ook zelf kennis met de verschillende ACT-oefeningen.
€ 975
25 Oct
Oct
09:00

SineFuma BV

Webinar
Online
3
Deze scholing is geschikt voor zorgprofessionals die specifiek hun kennis en kunde van individuele begeleiding willen opfrissen of aanleren
€ 210
Company Logo
25 Oct
Oct
09:00

SineFuma BV

Physical course - single
Zwolle
6
Academie Rookvrij
Deze scholing is ontwikkeld voor zorgprofessionals die geen of weinig ervaring hebben met stoppen met roken begeleiding en/of gaan starten met begeleiding of al langere tijd geen begeleiding meer hebben gegeven.
€ 420
Company Logo
25 Oct
Oct
19:00

Medrie BV

Webinar
Online
De nieuwe NHG-standaard Diabetes Mellitus type 2 komt er aan en natuurlijk verzorgen wij daar in samenwerking met Stichting Langerhans een scholing over!
€ 60
26 Oct
Oct
08:15

Federatie WDH Midden Nederland

Physical course - single
Van der Valk Hotel De Bilt-Utrecht
0-6
De WDH Zuid West Utrecht nodigt u van harte uit voor de inmiddels traditionele duodagen voor huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Dit jaar is het thema 'nieuwste hits en gouwe ouwe'.
€ 95 - 218.75
Company Logo
26 Oct
Oct
09:00

Ontplooi

Physical course - single
Naarden
3-7
Op deze dag volg je twee cursussen! Dat is efficiënt en zinnig! De inhoud kan je vinden bij de desbetreffende onderwerpen.
€ 199
map icon