Professions
Companies
count-province
145 Results
Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (MBB'er)

Populair

course image
€ 495 Holiday Inn Eindhoven 24-11-2023

Minder roddel, meer werkplezier

Uitgelicht

course image
€ 395 Holiday Inn Eindhoven 17-11-2023

Voor jezelf opkomen

Onze selectie

course image
€ 375 Online 03-06-2024

Werken met Positieve Gezondheid

E-Learning

course image
€ 5060 NBC Conference Center 01-12-2023

Management in de zorg

course image
€ 18.15

Communiceren over geweld

29 Sep
Sep
08:30

Dialyse Centrum Groningen

Physical course - single
De Bonte Wever
Het Dialyse Centrum Groningen, UMCG en Martini Niercentrum organiseren voor de vijfde keer een Dialysesymposium. Tijdens het symposium zullen verschillende aspecten van zorg voor de dialysepatient aan de orde komen.
€ 45
Company Logo
03 Oct
Oct
09:30

De Bode nascholingen

Physical course - single
NH Hotel Utrecht
5
Missie De Bode Nascholingen wil hulpverleners en medewerkers in de gezondheidszorg helpen hun communicatieve kennis om te zetten in communicatieve kunde opdat zij de doelstellingen op een daadkrachtige, vreugdevolle wijze kunnen realiseren. De Bode Nascholingen onderscheidt zich door het feit dat de wortels van de twee vaste trainers in het bedrijfsleven liggen met als markt de “gezondheidszorg”. Zo kan de gezondheidszorg op een zakelijke (commerciële) wijze geanalyseerd en voorzien worden van gerichte, zakelijke adviezen en trainingen. Uit onderzoek en uit gesprekken met de medische professie blijkt dat de meeste hulpverleners en medewerkers in de zorg vooral belangstelling hebben voor (geaccrediteerde) kleinschalige nascholingsbijeenkomsten. Het directe en persoonlijke contact tussen enerzijds de deelnemers onderling en de deelnemers en trainer anderzijds is hierbij van groot belang. De Bode Nascholingen komt aan deze behoefte tegemoet en is daarvoor speciaal in 1997 voor de medische professie opgericht. De programma’s zijn kortdurende, interactieve bijeenkomsten die erop gericht zijn om uw vaardigheden, kennis en inzichten te vergroten. De Bode Nascholingen is geheel onafhankelijk van derden wat betreft de inhoud, onderwerpkeuze en organisatie.
€ 495
Company Logo
03 Oct
Oct
10:00

Fontys Pro Health

Physical course - series
Fontys Paramedische Hogeschool
21
De rol en taken van toezichthoudend medewerker stralingsbescherming is vastgelegd in wetgeving. Om deze rol en taken uit te mogen en kunnen voeren is een cursus noodzakelijk. Tijdens deze cursus word je opgeleid om de rol van toezichthoudend medewerker stralingsbescherming in vullen in de eigen organisatie. De cursus bestaat uit 6 cursusdagen, waarvan de laatste cursusdag een toets wordt afgenomen.
€ 2000
Company Logo
03 Oct
Oct
14:00

School of Skills

Webinar
Online
3
Deze korte online scholing is voor iedereen die wil worden bijgepraat over de (fysiologische) basisprincipes van het lymfestelsel, de indicaties en diagnoses die horen bij het tekortschieten of falen van dit systeem maar ook voor iedereen waarbij het lang geleden is dat ze de basistheorie hierachter op school hebben geleerd en graag weer wat opgefrist willen worden. Je wordt ook op de hoogte gebracht van verschillende mogelijke interventies, waaronder operatietechnieken en therapeutische behandelingen.
€ 60
Company Logo
04 Oct
Oct
08:30

De Baar advies & organisatie

Physical course - single
Van der Valk Hotel Eindhoven
6-7
Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de multidisciplinaire scholing diabetestechnologie voor behandelteams. De multidisciplinaire scholing diabetestechnologie bestaat uit twee onderdelen: Een voorbereidende e-learning; Een multidisciplinaire scholingsbijeenkomst.
€ 250 - 475
Company Logo
04 Oct
Oct
09:30

Zwaartepunt

Physical course - single
Zwaartepunt
5-6
Dit seminar is ontwikkeld in samenwerking met XL-modellen, Stichting Overgewicht Nederland en Nederlandse Obesitas Vereniging.
€ 308.75
Company Logo
05 Oct
Oct
19:00

HUS Academie, scholingsafdeling Cooperatie Huisartsen Utrecht

Webinar
Online
2
Leefstijlgeneeskunde is van groot belang in de eerstelijnszorg. Zeker 50-70% van alle aandoeningen is leefstijl gerelateerd. Door preventie en behandeling te benaderen vanuit een leefstijlperspectief, kan je een grote impact hebben op de gezondheid van patiënten op de lange termijn. Karel Bos is een inspirerend voorbeeld van een huisarts die veel successen boekt met leefstijlgeneeskunde. In 20 jaar tijd is zijn praktijk gegroeid van 2000 naar 3000 patiënten, terwijl de werkdruk is afgenomen. Hoe komt dat? Hoe ziet zijn patiëntpopulatie eruit en welke verschillen ziet hij daarin op het gebied van leefstijl? Hoe maak je leefstijl bespreekbaar met patiënten en hoe werk je goed samen binnen de eerste lijn? Deze vragen en meer beantwoordt hij tijdens zijn lezing voor alle zorgprofessionals in de eerste lijn in Utrecht stad.
Free
Company Logo
05 Oct
Oct
19:45

FeetForward

Webinar
Online
2
Bij het Syndroom van Down (SD) is er een typische voetvormafwijking. Tevens komen loopproblemen en voetklachten veelvuldig voor. Kinderen met het SD gaan op latere leeftijd staan en lopen dan een normaal ontwikkelend kind. Pijnklachten en een afwijkend looppatroon, vallen en niet meer willen of kunnen lopen, komen op jongere leeftijd én vaker voor dan bij andere kinderen.
€ 80
Company Logo
06 Oct
Oct
09:00

PIT Actief BV

Physical course - single
Utrecht
Goede voedingszorg draagt bij aan de behandeling van patiënten met longziekten zoals COPD, astma, sarcoïdose en longfibrose. Voor COPD is er een dieetbehandelingsrichtlijn, maar wat moet je adviseren bij de andere ziektebeelden? In de behandeling van patiënten met longziekten krijg je als diëtist te maken met wisselende lichaamssamenstellingen, afhankelijk van het ziektebeeld. Bij de zorg voor patiënten met longziekten is samenwerken met andere professionals essentieel. Waar loop je tegenaan in de praktijk en wat kun je hiermee?
€ 340
06 Oct
Oct
09:00

Anders kijken naar Kinderen

Physical course - single
Leiden
0-90
Werk jij met kinderen en krijg je ook steeds vaker vragen over de prikkelverwerking van kinderen en/of deze gerelateerd zijn aan problemen in het functioneren in het dagelijks leven? In deze 10-daagse cursus leer je hoe je de kennis die er bestaat over het brein, de zintuigen en prikkelverwerking kunt verwerken in je klinisch redeneren en kun je een behandel- of ondersteuningsplan ontwerpen. Met behulp van het methodisch handelingsplan analyseer je de invloed van de zintuigen op de hulpvraag, interpreteer en betrek je de resultaten uit onderzoek in de ondersteuning en behandeling van het kind. Je werkt in dit proces intensief samen met ouder(s) en andere betrokkenen in het kindsysteem.
€ 2100
06 Oct
Oct
10:00

Interactie opleidingen BV

Physical course - single
Verkadefabriek