Didactische Ondersteuning Medische Professionals (DOMP)

DOMPDidactische Ondersteuning Medische Professionalsleertheoriepresentatieonderwijs

Heeft u een cursus gevolgd en wilt u de opgedane kennis delen met uw collega’s? De juiste wijze om deze kennis over te dragen is door gebruik te maken van scenario onderwijs. Maar hoe doet u dat? In de DOMP -opleiding krijgt u alle handvatten aangeboden om scenario onderwijs op te zetten en te begeleiden, boeiende presentaties en lezingen te geven en om te gaan met het verkrijgen en krijgen van feedback van en door uw collega’s.

04 nov. 2024
08:30 - 17:00
795
In aanvraag
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 795
Inclusief : lunch

Datum en locatie

04 nov. 2024
08:30
05 nov. 2024
17:00
Loopkantstraat 2, 5405NB, Uden
17 mrt. 2025
08:30
18 mrt. 2025
17:00
Loopkantstraat 2, 5405NB, Uden

Beroepen

Anesthesioloog
Accreditation in aanvraag
12 Punten
ABAN-C2
Arts klinische chemie
Accreditation in aanvraag
12 Punten
ABAN-C2
Arts nucleaire geneeskunde
Accreditation in aanvraag
12 Punten
ABAN-C2
Arts voor verstandelijk gehandicapten
Accreditation in aanvraag
12 Punten
ABC1
Artsen | Mondziekten en kaakchirurgie (kaakchirurg)
Accreditation in aanvraag
12 Punten
ABAN-C2

Competenties

Medische handelen 100 %

Doelen

Na het doorlopen van de cursus bent u in staat om:

Presentaties te geven;
Vaardigheden aan te leren;
Scenario onderwijs te begeleiden;
Toetsen van vaardigheden en scenario’s;
Feedback verkrijgen en geven.
Omschrijving

Heeft u een cursus gevolgd en wilt u de opgedane kennis delen met uw collega’s? De juiste wijze om deze kennis over te dragen is door gebruik te maken van scenario onderwijs. Maar hoe doet u dat?

In de DOMP -opleiding krijgt u alle handvatten aangeboden om scenario onderwijs op te zetten en te begeleiden, boeiende presentaties en lezingen te geven en om te gaan met het verkrijgen en krijgen van feedback van en door uw collega’s. Door verschillende praktische oefeningen leert u onderwijsmethodes die uitvoerbaar zijn in uw eigen omgeving van de praktijk, kliniek of ziekenhuis. De opleiding omvat workshops, vaardigheidstrainingen, lezingen en simulaties, waarbij diverse scenario's worden uitgevoerd in onze speciaal uitgeruste scenariolokalen.

De Didactische Ondersteuning Medische Professional -cursus wordt meerdere keren per jaar georganiseerd op onze eigen locatie in Uden. Gelegen op een gunstige locatie in Brabant, biedt onze faciliteit alle benodigde voorzieningen voor een effectieve leeromgeving. Onze instructeurs hebben uitgebreide praktijkervaring en onderwijservaring, met affiliaties aan verschillende ziekenhuizen en klinieken.

Individuele inschrijvingen voor de open opleiding zijn mogelijk. Voor groepen is het ook mogelijk een DOMP -cursus aan te vragen, waarbij de keuze bestaat tussen een InCompany-cursus op de eigen locatie of op onze faciliteit. De cursus is te personaliseren voor werkbegeleiders van verschillende verpleegkundige vervolgopleidingen. In de cursus zal de focus liggen op het ontwikkelen van competenties: Ervaring en kennis overdragen in de praktijk, kennis toetsen bij de cursist Verpleegkundige Vervolg Opleidingen (VVO) en geven van feedback.

Doel van de cursus

Het leren om op zelfstandige wijze kennis te delen door gebruik te maken van onder andere scenario onderwijs.


Emergency Medical School

Emergency Medical School biedt opleidingen aan op het gebied van acute geneeskunde. Wij faciliteren en ontwikkelen cursussen voor medische zorgprofessionals. De opleidingen vinden plaats op onze eigen locatie in Uden of InCompany op uw eigen werkplek. Onze opleidingen richten zich op reanimatie, acute care, instructeurs en EHBO/BHV.
info@emschool.nl
0413265115
2, Loopkantstraat, E, Uden, 5405 NB