Professions
Companies
266 Results
Kinderarts

Populair

course image
Free

On-demand | COVID-19 dilemma's: boostervaccin, vaccinatie kinderen, infectierisico's zwangeren

NIET LANGER GEACCREDITEERD - als naslagwerk te bekijken - Samen met het RIVM, de FMS, het NHG, GGD de LHV en de Gezondheidsraad faciliteert MedischeScholing.nl een live-uitzending met als hoofdthema het boostervaccin.
course image
Free

Trombose na vaccinatie en COVID-nazorg

Op woensdagavond 28 april om 20.00 uur organiseren de LHV, het NHG en het RIVM in samenwerking met MedischeScholing.nl een COVID-webinar. Thema’s die we bespreken zijn trombose na vaccinatie, het huidige vaccinatiebeleid en begeleiding bij langdurige klachten na COVID-19-infectie.

Uitgelicht

course image
€ 365 Onderwijscentrum UMCG 20-01-2022

Home overzicht Medisch Duits voor artsen

Tijdens een behandeling, bij arts-patiënt contact of in de coördinatie van de zorg bijvoorbeeld kunnen zorgprofessionals, patiënten en cliënten taalproblemen tegenkomen.
course image
€ 97 Online 14-12-2021

Omgaan met toenemende stress in de zorg

Zorgmedewerkers gunnen hun patiënten alle tijd, zorg en aandacht. Gun jij dat jezelf ook?
course image
€ 450 Kontakt der Kontinenten 11-11-2021

Beter begrijpen en bereiken van ‘moeilijke’ patiënten

Herkent u dit? U hebt ervaring met een scala aan patiënten, maar patiënten met psychische problemen zetten u toch regelmatig voor raadsels. Bijvoorbeeld: tijdens een gesprek wordt een patiënt schijnbaar uit het niets overspoeld door boosheid of verdriet waardoor het gesprek amper meer mogelijk is.

Webinar

course image
Free

Masterclass Obesitas

Bijna elke arts heeft er in zijn of haar werk mee te maken: de gevolgen van obesitas op de korte en de langere termijn. In 6 verdiepiende webinars krijgt u inzicht in het ziektebeeld.

Gratis

course image
Free Online 26-10-2021

Patiënten met een bloedingsneiging

Hoe herken je mensen met een verhoogde bloedingsneiging en wanneer verdienen zij een doorverwijzing naar de tweede of derde lijn? Een expertpanel dieper in op onder meer die twee vragen.
26 Oct
Oct
00:00

Opleidingsinstituut Spoedeisende Geneeskunde

Physical course - series
OSG Houten
12-18
In groepjes van 6 cursisten volg je deze intensieve en leerzame cursus, begeleid door twee NRR en ERC gecertificeerde ALS-instructeurs.
€ 995
Course banner
26 Oct
Oct
20:30

MEDtalks Nederland BV

Webinar
Online
1
Wat moet je als arts doen?
Hoe herken je mensen met een verhoogde bloedingsneiging en wanneer verdienen zij een doorverwijzing naar de tweede of zelfs derde lijn? In deze interactieve, met casuïstiek geïllustreerde e-learning gaat een expertpanel gedurende een uur dieper in op onder meer die twee vragen.
Course banner Company Logo
Free
Company Logo
27 Oct
Oct
08:30

Emergency Medical School

Physical course - single
EMSchool
6-7
Communiceren in teamverband Crew Resource Management (CRM) is een veiligheidstraining voor multidisciplinaire teams in de medische sector. In de medische sector hebben wij te maken met acute situaties waarbij er helaas fouten gemaakt worden door verkeerde communicatie en falende samenwerking. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 7 van de 10 medische fouten met fatale afloop een gevolg zijn van verkeerde communicatie. Medische fouten door...
€ 350
27 Oct
Oct
08:30

DAT Advies & Training

Physical course - single
Champaubert
6
Bijscholingsdag voor oud cursisten en/of over voldoende ECG kennis beschikkende deelnemers.
€ 295
Company Logo
Course banner
28 Oct
Oct
00:00

BFC Compassionate Care & Mindful Medicine

Physical course - series
Hotel Ernst Sillem Hoeve
18
Deze 3-daagse bijscholing is bedoeld voor medici die kwaliteiten van wijs en compassievol leiderschap willen verstevigen. Zeker in complexe tijden als deze wordt van medisch leiders gevraagd hoofd en hart te verbinden bij alle besluiten en alle stappen die genomen worden; of dat nou in de spreekkamer is, in de aansturing van je team of bij het leiden van jouw organisatie. Tijdens het programma van deze 3-daagse word jij uitgenodigd een reis naar binnen te maken, meer inzicht te krijgen in jezelf en bronnen aan te boren die jouw innerlijke balans, kalmte en veerkracht ondersteunen. Daarnaast worden nieuwste inzichten, kennis en kunde met jou gedeeld vanuit wetenschappelijk perspectief én vanuit ervaring rondom medisch leiderschap. Dit programma wordt steevast gewaardeerd als een 9+ programma.
Course banner Company Logo
€ 2200
Company Logo
28 Oct
Oct
09:15

Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden UMCG

Physical course - series
Nieuw Allardsoog
Deze intensieve tweedaagse training wordt gegeven door Yvonne Jeucken, huisarts en internationaal gecertificeerd trainer geweldloze communicatie.
€ 490 - 565
28 Oct
Oct
15:00

Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis

Physical course - series
Hotel Theater Figi te Zeist
10-11
De diagnostiek en behandeling van stollingsstoornissen is continu in ontwikkeling. Met het volgen van deze tweedaagse interactieve cursus bent u weer volledig up to date. De meest voorkomende stollingsstoornissen komen aan bod, waarbij diagnostische en therapeutische acties en dilemma’s worden toegelicht.
€ 300
Company Logo
28 Oct
Oct
19:15

Boerhaave Nascholing

Physical course - single
Online
0-4
Wist u dat 9 van de 10 patiënten die een penicilline allergie melden, veilig met penicillines behandeld kunnen worden? In deze cursus leren deelnemers omgaan met antibioticum allergie in de dagelijkse praktijk.
€ 45
29 Oct
Oct
09:00

Tijdwinst.com/ SRS Consulting

Physical course - single
BCN Utrecht
6
Time Management anno nu Alles wat je nodig hebt voor een druk en leuk (werk)leven! Welkom bij de beste Time-Management opleider van Nederland. Heb je dagelijks te maken met tijdgebrek, veel onderbrekingen en een overvolle inbox met e-mail? Kom je door alle spoedklusjes maar niet toe aan grote klussen en lange termijn zaken? Volg Nederlands best beoordeelde Time-Management cursus en krijg je werk en leven weer onder controle! In het intensieve...
€ 395
29 Oct
Oct
09:00

Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden UMCG

Webinar
Online
De Pijn Alliantie in Nederland (PA!N) is in 2017 opgericht en bestaat uit vertegenwoordigers van medische, para- en perimedische en verpleegkundige beroepsgroepen en patiënten.
€ 175 - 225
29 Oct
Oct
09:00

Bureau Prevents

Physical course - series
Radboudumc
Symposium over congenitale adrenale hyperplasie.
€ 80
Company Logo
29 Oct
Oct
09:00

Radboudumc Health Academy

Physical course - single
Nijmegen
6
In deze eendaagse cursus komen het leren en competentiegericht opleiden in de praktijk, de toetsing en beoordeling van aios en het geven van feedback aan de orde.
€ 480
02 Nov
Nov
09:00

Amsterdam UMC locatie VUmc / Amstel- VUmcAcademie

Physical course - series
Amsterdam UMC, locatie VUmc
9
De cursus bouwt voort op de cursus Onderwijs en de techniek van het theater (voorheen cursus Theatervaardigheden), een cursus waarin je leert je eigen houding, stem en taalgebruik te optimaliseren voor colleges.
On request
02 Nov
Nov
09:00

Medilex BV

Physical course - single
Congrescentrum In de Driehoek
De verschillen tussen normale en pathologische veroudering
Herken de invloed van normale veroudering op ziekte bij uw oudere cliënt!
€ 395
Company Logo
02 Nov
Nov
09:00

Stichting Spoedeisende Hulp bij Kinderen

Physical course - series
Stichting Spoedeisende Hulp bij Kinderen
12-16
Na het goed doorlopen van de cursus verkrijgt de cursist de status van Instructor Candidate (IC).
€ 995
map icon