Professions
Companies
count-province
28 Results
Dermatologie-assistent

Onze selectie

course image
€ 249 Zoetermeer 03-07-2024

Fysieke belasting en tilliften

29 May
May
12:25

AstraZeneca BV

Physical course - single
Saxenburgh Medisch Centrum
0-1
Video 1 Sami Simons (cardiopulmonaal risico) • Leerdoel(en) per onderwerp o De neerwaartse spiraal bij COPD kunnen beschrijven o Bekend zijn met het verhoogd risico op cardiovasculaire ziekten na een longaanval o Kunnen toepassen van preventieve strategieen Video 2 Vanessa van Empel (hartfalen) • Leerdoel(en) per onderwerp o De prevalentie en onderlinge verhouding tussen COPD en hartfalen kunnen beschrijven o Sneller herkennen van hartfalen bij COPD patiënten o De behandeling van hartfalen bij COPD patiënten kunnen beschrijven en de specifieke uitdagingen daarbij
Free
Company Logo
07 Jun
Jun
08:30

Bureau Prevents

Physical course - single
Onbekend
0-6
De behandeling van het cardiovasculaire risico bij patiënten met hart- en vaatziekten is alleen maar complexer geworden. Patiënten worden ouder en co morbiditeit complexer. Tegelijkertijd komen er nieuwe therapeutische opties beschikbaar variërend van leefstijl tot medicatie.
€ 125
Company Logo
Course banner
13 Jun
Jun
09:30
€ 119

Beval Beter

Webinar
Online
0-3
De BevalKaart is hét evidence-based Geboorteplan. Niet alleen een must voor elke zwangere, maar ook enorm behulpzaam voor zorgverleners. In deze workshop leer je precies waarom!
Course banner
€ 119
Company Logo
20 Jun
Jun
19:00

MischaNagel.nl BV

Webinar
Online
3
Op maandagavond 24 april jl werd in het programma Live Actueel aandacht besteed aan handafwijkingen als gevolg van Diabetes. Er wordt in de huidige zorg voor diabetespatiënten geen aparte aandacht aan besteed terwijl deze afwijkingen een behoorlijke impact kunnen hebben op kwaliteit van leven.
€ 102.5
24 Jun
Jun
10:00

ZWOpleidingen

Physical course - single
Hoorn
6
Goede communicatie en samenwerking rondom de cliënt
Zorg voor een ander ligt vaak niet bij slechts één zorgverlener. Vaak zijn er meerdere soorten hulpverlening nodig en bovendien wordt ook steeds vaker een beroep gedaan op naasten of mantelzorgers. Belangrijk is dat de samenwerking tussen al deze verschillende partijen goed verloopt om de ander zo goed mogelijk te voorzien van de juiste zorg.
€ 395
Company Logo
26 Jun
Jun
08:30

TMI

Physical course - single
TMI Academy
5
De specialistische Advanced reanimatie & ABCDE herhalingscursus is een essentiële training voor zorgprofessionals die werkzaam zijn in kritieke zorgomgevingen. De cursus biedt deelnemers de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden op het gebied van Advanced Life Support reanimatie en de ABCDE-methode up te date te houden en op te frissen.
€ 219.95
Company Logo
Course banner
03 Jul
Jul
09:00
€ 249

Scholing in Zorg

Physical course - single
Zoetermeer
8
De deelnemers kunnen ergonomisch verantwoord werken en werken met actieve- en passieve tilliften.
Course banner
€ 249
Company Logo
Course banner
06 Sep
Sep
10:00
€ 2750

Stichting Medische Opleidingen

Physical course - series
Hulstkampgebouw
78
De opleiding bevat theoretisch en praktisch onderwijs dat nodig is om patiënten met mammapathologie te behandelen en te begeleiden.
Course banner
€ 2750
Company Logo
19 Sep
Sep
13:00

ZWOpleidingen

Physical course - single
Hoorn
2
Deze scholing is geschikt voor organisaties en professionals die basiskennis over epilepsie willen opdoen. In deze scholing krijg je een korte introductie rondom epilepsie of kun je jouw kennis over epilepsie opfrissen.
€ 139
Company Logo
23 Sep
Sep
09:30

Health Education

Physical course - series
Utrecht
36
In deze opleiding komen de belangrijkste aandachtspunten van reizigersadvisering aan de orde en leert u deze effectief toe te passen. De onderwerpen worden behandeld vanuit de insteek voor praktische toepassing in de praktijk.
€ 1595
Company Logo
17 Oct
Oct
09:30

Rouw Rondom Geboorte

Physical course - series
Apeldoorn
0-13.5
De training gaat over de begeleiding van zwangere vrouwen en hun gezin, nadat ze eerder te maken hebben gehad met het verlies van hun kindje. Het gaat ook over ouders die zwanger zijn en weten dat hun kindje tijdens de zwangerschap of rondom de geboorte zal overlijden, of al is overleden in de baarmoeder. Hoe bereid je ouders voor die met deze wetenschap moeten bevallen?
€ 565
Company Logo
Course banner
01 Mar
Mar
14:00
€ 3250

Fontys voor Professionals

Physical course - series
Fontys Hogeschool
30-32
Transvaginale echografie is een essentiële techniek in de gynaecologie en vruchtbaarheidsbehandelingen. Het biedt gedetailleerde beelden van de inwendige voortplantingsorganen, wat cruciaal is voor diagnose en behandeling. De cursus Echografie Fertiliteit is een uitstekende manier om deze vaardigheden te leren, met een hands-on benadering die gebruikmaakt van zowel live-modellen als simulatoren. Dit zorgt ervoor dat deelnemers vertrouwd raken met de apparatuur en de interpretatie van echografische beelden, wat hen zal helpen in hun professionele praktijk.