Webinar: Pensioen & Huisarts

pensioenhuisartshuisartsenpensioenregelingpensioenfonds

Let op: Er is geen accreditatie meer te verkrijgen voor dit webinar. U kunt het webinar nog wel bekijken. Bij het woord pensioen denkt u waarschijnlijk aan (veel) later. Aan een inkomen nadat u gestopt bent met werken. Maar toch betaalt u hier nu al flink voor. Kan dat wel uit? En wat mag u hiervoor terug verwachten? En waarom bent u als huisarts verplicht om deel te nemen aan het Pensioenfonds voor Huisartsen (SPH)? In samenwerking met de...

23rd Sep 2020
Free
1 Points
Online
E-learning
E-learning
Prices
Free
Date and Location
23 Sep 2020
09:30
23 Oct 2021
16:30
Online
Professions
Physician Assistants
11 Aug 2020
09 Aug 2022
1 Points
ABC1
Huisarts
11 Aug 2020
09 Aug 2022
1 Points
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
11 Aug 2020
09 Aug 2022
1 Points
ABC1
Arts voor verstandelijk gehandicapten
11 Aug 2020
09 Aug 2022
1 Points
ABC1
Skills
Organisatie en financiering 100 %
Description

Sprekers

Bram Stegeman, huisarts en voorzitter SPH

  • Huisarts in Maarssen en voorzitter van SPH. Al jaren verbonden aan het pensioenfonds en momenteel als voorzitter betrokken bij de grootste verandering sinds de oprichting van het fonds; pensioenregeling 2.0.

Diana Lucassen, huisarts en bestuurslid BPV

  • Huisarts in Vinkeveen en bestuurslid BPV (Beroepspensioenvereniging huisartsen). Heeft er mede voor gezorgd dat waarnemend huisartsen pensioen mochten gaan opbouwen bij SPH en legt graag uit waarom dat toen en nu een goed idee is.

Kasper Maltha, waarnemend huisarts

  • Huisarts en oprichter Huisarts van de Toekomst. Kritische waarnemer die vraagtekens zet bij het verplicht stellen van het pensioen voor zelfstandige ondernemers.

Marloes Bosker, huisarts en vertegenwoordiger van waarnemend huisartsen

  • Waarnemend huisarts en actief in de Vergadering van Afgevaardigden (VvA) van de BPV om de stem van waarnemend huisartsen te vertegenwoordigen.


Thema's

Tijdens het webinar worden de prangende vragen die onder huisartsen leven beantwoord. Zo krijgt u onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Wat kost pensioen?
  • Waarom is het verplicht?
  • Wat levert het me op?
  • Heb ik zelf invloed?
  • Wat gaat er veranderen?Inleiding

Let op: Er is geen accreditatie meer te verkrijgen voor dit webinar. U kunt het webinar nog wel bekijken.


Bij het woord pensioen denkt u waarschijnlijk aan (veel) later. Aan een inkomen nadat u gestopt bent met werken. Maar toch betaalt u hier nu al flink voor. Kan dat wel uit? En wat mag u hiervoor terug verwachten? En waarom bent u als huisarts verplicht om deel te nemen aan het Pensioenfonds voor Huisartsen (SPH)?

In samenwerking met de LHV en SPH organiseren we een webinar over pensioen. Uw pensioen. Waarin we de basis uitleggen (hoe werkt pensioen, wat kost het), vertellen hoe u zelf invloed kunt uitoefenen en nemen we u mee in de veranderingen die komen.

Aan de hand van uw vragen en opmerkingen leggen uw collega’s en de financieel planners van SPH graag uit hoe uw pensioenregeling werkt. Met voorbeelden uit de praktijk in begrijpelijke taal.


Dit webinar is niet geaccrediteerd.


Pensioenfonds voor Huisartsen
advies@huisartsenpensioen.nl
0302779640
https://www.huisartsenpensioen.nl
150, Noordweg Noord, Zeist, 3704JG
View all courses