Professions
Companies
count-province
9 Results
Beroepscoach
15 Apr
Apr
09:15

Et Emergo

Physical course - single
Het Netwerkkantoor
3-4
Ingrijpende gebeurtenissen kunnen je leven stevig beïnvloeden. Of het nu gaat om het krijgen van een ziekte, het meemaken van een burn-out of depressie, het zien van een ongeluk, een echtscheiding, verlies van baan of andere ellende, het kan allemaal heftig en ingrijpend zijn. Maar toch kunnen deze moeilijke tijden of ellende uiteindelijk je leven positief transformeren. Vaak wordt gedacht dat je na deze gebeurtenissen altijd kwetsbaar blijft of op je grenzen moet blijven letten. Soms is dat zeker nodig, maar in veel gevallen is dat niet nodig. Je kunt er juist van groeien en daardoor zelfs sterker uit de strijd tevoorschijn komen. In de wetenschap wordt dit fenomeen PostTraumatische Groei genoemd, een andere benaming voor 'what doesn't kill you, makes you stronger'.
€ 195
15 Apr
Apr
09:45

Sterker door ellende

Physical course - single
Amersfoort
3-4
Ingrijpende gebeurtenissen kunnen je leven stevig beïnvloeden. Of het nu het krijgen van een ziekte is, het meemaken van een burn-out of een depressie, het zien gebeuren van een ongeluk, het meemaken van een echtscheiding, het verliezen van een baan, het verliezen van vooruitzichten in een baan of andere ellende. Het is veelal heftig en ingrijpend. Maar moeilijke tijden of ellende kunnen je levensloop uiteindelijk ook in positieve zin compleet transformeren. Hoezo, altijd kwetsbaar blijven of op je grenzen blijven letten na ellende? Soms is dat echt nodig, maar in veel gevallen is dat - met respect voor de doorstane ellende - nergens voor nodig! Je kunt er ook van groeien en daardoor zelfs sterker uit de strijd tevoorschijn komen. In de wetenschap heet dat fenomeen PostTraumatische Groei, een andere benaming voor ‘what doesn’t kill you, makes you stronger’.
€ 195
Company Logo
16 Apr
Apr
10:00

Positive Psychology Lab B.V. I ACT Guide

Physical course - series
Online
22-69
Tijdens de ACT basisopleiding leer je alle basisvaardigheden te trainen die je als beginnend ACT-therapeut, coach of trainer nodig hebt. Je leert om een scala aan oefeningen en metaforen op een didactische, gestructureerde en een duidelijke manier over te brengen aan je cliënten. Bovendien zal je zelf aan den lijve gaan ervaren wat ACT voor jou persoonlijk kan betekenen.
€ 995 - 1295
Course banner
17 Apr
Apr
09:00
€ 890

Academie voor Motivatie & Gedragsverandering

Physical course - series
Eindhoven
0-36
Benieuwd hoe u meer resultaten boekt bij het motiveren van uw patiënten? Tijdens deze training leert u hoe u patiënten/cliënten kunt gidsen naar verandering. De onderliggende methodiek van deze training is Motivational Interviewing. Deze effectieve en wetenschappelijk onderbouwde methode is relatief eenvoudig aan te leren door de zorgprofessional. Door de intrinsieke motivatie van de patiënt/cliënt te vergroten worden zeer goede resultaten geboekt. Zo blijkt uit onderzoek* onder andere dat de patiënt/cliënttevredenheid toeneemt, patiënten/cliënten meer aan lichaamsbeweging doen en meer patiënten/cliënten vervolgafspraken maken.
Course banner
€ 890
Company Logo
24 Apr
Apr
09:30

Et Emergo

Physical course - single
Het Vogelrijk
30-192
10-daagse opleiding
€ 6450
10 May
May
10:00

SeeTrue Mindfulness

Physical course - single
Den Bosch
28-85.5
Acceptance and Commitment Therapy (ACT) behoort tot een nieuwe veelbelovende ontwikkeling in de (cognitieve) gedragstherapie. De opleiding is dan ook bedoeld voor psychologen, therapeuten, trainers en coaches die deze vorm van therapie willen leren toepassen in hun praktijk. Effectieve therapie of coaching vraagt erom dat jij je als authentiek mens kunt verbinden in het contact met cliënten. Ieder mens is uniek en zo ook iedere trainer, coach of therapeut. Deze ACT opleiding is vernieuwd, zowel in inhoud als methode, en biedt jou de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden op het vlak van ACT te vergroten en je te ontwikkelen tot een authentieke ACT facilitator!
€ 890 - 1040
Company Logo
23 May
May
10:00

Brightblue Coaching

Physical course - series
SPGC
0-12
Mensen met gestolde rouw, verlies van toen, leven in de overlevingsstand. Als gestolde rouw weer vloeibaar kan worden, kan liefde weer stromen. Via het donker naar het licht. Tijdens deze twee verdiepingsdagen werken we onder meer met hulpbronnen die o zo belangrijk zijn als er sprake is van onderliggend trauma.
€ 450
Company Logo
Course banner
31 May
May
09:30
€ 1595 - 1795

CSR, Expertisecentrum Stress & Veerkracht

Physical course - series
NDC Den Hommel
12-48
Stresscoaching vanuit de psycho-biologische benadering
CSR Centrum verzorgt de opleiding ‘Stress en Burn-out Coaching volgens de CSR®-Methode’, met als doel diagnostiek en behandeling van stressklachten vanuit de psycho-biologische benadering. Na afloop bent u in staat een krachtige aanpak samen te stellen op drie niveaus (lichaam, psyche en gedrag) voor uw cliënten met stressklachten.
Course banner
€ 1595 - 1795
Company Logo
06 Sep
Sep
10:00

Brightblue Coaching

Physical course - single
SPGC
6
De praktijkdag is bedoeld voor eerdere deelnemers aan de training Begeleiden bij verlies en rouw en voor mensen met een gelijkwaardige opleiding.
€ 225
Company Logo
map icon