Professions
Companies
count-province
11 Results
Beroepscoach
Course banner
04 Oct
Oct
09:00
€ 890

Academie voor Motivatie & Gedragsverandering

Physical course - series
Drachten
0-36
Benieuwd hoe u meer resultaten boekt bij het motiveren van uw patiënten? Tijdens deze training leert u hoe u patiënten/cliënten kunt gidsen naar verandering. De onderliggende methodiek van deze training is Motivational Interviewing. Deze effectieve en wetenschappelijk onderbouwde methode is relatief eenvoudig aan te leren door de zorgprofessional. Door de intrinsieke motivatie van de patiënt/cliënt te vergroten worden zeer goede resultaten geboekt. Zo blijkt uit onderzoek* onder andere dat de patiënt/cliënttevredenheid toeneemt, patiënten/cliënten meer aan lichaamsbeweging doen en meer patiënten/cliënten vervolgafspraken maken.
Course banner
€ 890
Company Logo
Course banner
04 Oct
Oct
09:30
€ 1595 - 1795

CSR, Expertisecentrum Stress & Veerkracht

Physical course - series
Utrecht
12-48
Stresscoaching vanuit de psycho-biologische benadering
De klacht- en ziektebeelden van overspanning, burnout en andere stressgerelateerde aandoeningen ontstaan niet van de ene dag op de andere. Zij zijn het resultaat van een langdurig en progressief proces van mentale en fysieke uitputting. Dit roofbouwproces gaat gepaard met toenemende klachten over lichamelijk en psychisch functioneren.
Course banner
€ 1595 - 1795
Company Logo
12 Oct
Oct
10:00

Positive Psychology Lab B.V. I ACT Guide

Physical course - series
Online
22-69
Tijdens de ACT basisopleiding leer je alle basisvaardigheden te trainen die je als beginnend ACT-therapeut, coach of trainer nodig hebt. Je leert om een scala aan oefeningen en metaforen op een didactische, gestructureerde en een duidelijke manier over te brengen aan je cliënten. Bovendien zal je zelf aan den lijve gaan ervaren wat ACT voor jou persoonlijk kan betekenen.
€ 1295 - 1595
13 Oct
Oct
10:00

SeeTrue Mindfulness

Physical course - series
Online
15-100
Mindfulness basisopleiding: word mindfulness trainer
De basisopleiding tot mindfulness trainer leidt op om mindfulness trainingen te geven in de MBCT / MBSR traditie (mindfulness based cognitive therapy en mindfulness based stress reduction).
€ 1150 - 1350
Company Logo
30 Oct
Oct
10:00

Positive Psychology Lab B.V. I ACT Guide

Physical course - series
Nijmegen
22-62
Gesteund door je kennis uit de basisopleiding, zul je ontdekken hoe je met behulp van ACT kunt inspelen op de voorzetjes die cliënten je geven. Je ontdekt hoe een volbloed ACT-therapeut denkt en redeneert. Je leert om steeds meer intuïtief te reageren, waarna je zelfs in staat zult zijn om je eigen oefeningen en metaforen te bedenken.
€ 1395 - 1695
01 Nov
Nov
09:30

Et Emergo

Physical course - single
Het Vogelrijk
30-192
10-daagse opleiding
€ 6450
03 Nov
Nov
09:30

SeeTrue Mindfulness

Physical course - single
Bunnik
28-85.5
Acceptance and Commitment Therapy (ACT) behoort tot een nieuwe veelbelovende ontwikkeling in de (cognitieve) gedragstherapie. De opleiding is dan ook bedoeld voor psychologen, therapeuten, trainers en coaches die deze vorm van therapie willen leren toepassen in hun praktijk. Effectieve therapie of coaching vraagt erom dat jij je als authentiek mens kunt verbinden in het contact met cliënten. Ieder mens is uniek en zo ook iedere trainer, coach of therapeut. Deze ACT opleiding is vernieuwd, zowel in inhoud als methode, en biedt jou de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden op het vlak van ACT te vergroten en je te ontwikkelen tot een authentieke ACT facilitator!
€ 890 - 1040
Company Logo
15 Nov
Nov
09:30

Sterker door ellende

Physical course - series
Het Vogelrijk
17-36
Hoezo, altijd kwetsbaar blijven of op je grenzen blijven letten na ellende? Soms is dat echt nodig, maar in veel gevallen is dat - met respect voor de doorstane ellende - nergens voor nodig! Je kunt er ook van groeien en daardoor zelfs sterker uit de strijd tevoorschijn komen. In de wetenschap heet dat fenomeen PostTraumatische Groei, een andere benaming voor ‘what doesn’t kill you, makes you stronger’. In deze opleiding leer je de grondbeginselen van het gedachtegoed PTG.
€ 1350
Company Logo
27 Nov
Nov
09:15

Et Emergo

Physical course - single
Het Netwerkkantoor
3-4
Ingrijpende gebeurtenissen kunnen je leven stevig beïnvloeden. Of het nu gaat om het krijgen van een ziekte, het meemaken van een burn-out of depressie, het zien van een ongeluk, een echtscheiding, verlies van baan of andere ellende, het kan allemaal heftig en ingrijpend zijn. Maar toch kunnen deze moeilijke tijden of ellende uiteindelijk je leven positief transformeren. Vaak wordt gedacht dat je na deze gebeurtenissen altijd kwetsbaar blijft of op je grenzen moet blijven letten. Soms is dat zeker nodig, maar in veel gevallen is dat niet nodig. Je kunt er juist van groeien en daardoor zelfs sterker uit de strijd tevoorschijn komen. In de wetenschap wordt dit fenomeen PostTraumatische Groei genoemd, een andere benaming voor 'what doesn't kill you, makes you stronger'.
€ 195
27 Nov
Nov
09:15

Sterker door ellende

Physical course - single
Amersfoort
3-4
Ingrijpende gebeurtenissen kunnen je leven stevig beïnvloeden. Of het nu het krijgen van een ziekte is, het meemaken van een burn-out of een depressie, het zien gebeuren van een ongeluk, het meemaken van een echtscheiding, het verliezen van een baan, het verliezen van vooruitzichten in een baan of andere ellende. Het is veelal heftig en ingrijpend. Maar moeilijke tijden of ellende kunnen je levensloop uiteindelijk ook in positieve zin compleet transformeren. Hoezo, altijd kwetsbaar blijven of op je grenzen blijven letten na ellende? Soms is dat echt nodig, maar in veel gevallen is dat - met respect voor de doorstane ellende - nergens voor nodig! Je kunt er ook van groeien en daardoor zelfs sterker uit de strijd tevoorschijn komen. In de wetenschap heet dat fenomeen PostTraumatische Groei, een andere benaming voor ‘what doesn’t kill you, makes you stronger’.
€ 195
Company Logo

ACT in Actie

E-learning
30-63
Tijdens deze online basiscursus komt exact dezelfde stof aan bod als tijdens de reguliere cursus.
€ 575
map icon