Acute zorg congres

acute zorgSEHspoedeisende hulpacuut

Na drie eerdere succesvolle edities komt het Acute Zorg Congres in 2024 terug met een vierde editie! U kunt opnieuw rekenen op een boeiend en leerzaam programma met een breed scala aan onderwerpen. Tussendoor en na afloop van het programma kunt u genieten van fijne hapjes en drankjes. Een perfecte dag om in goede ambiance te spreken met collega’s uit het vakgebied.

22 nov. 2024
09:00 - 17:00
245
5 Points
Congres
Physical course - single

Prices

Regular € 245
Discounts
€ 145
tot 31 mei

Date and Location

22 nov. 2024
09:00
17:00
Diezekade 2, 5222AK, 's-Hertogenbosch

Professions

Anesthesioloog
Accreditation in request
5 Points
ABAN
Arts
Accreditation in request
5 Points
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
Accreditation in request
5 Points
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
Accreditation in request
5 Points
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
Accreditation in request
5 Points
ABAN
Description

Na een succesvolle eerste en tweede editie komt het Acute Zorg Congres in 2022 terug met alweer de derde editie! Wij gaan opnieuw een aansprekend programma voor u samen stellen. De ambitie is hoog om een breed scala aan onderwerpen aan bod te laten komen met tussendoor en na afloop van het programma fijne hapjes en drankjes. Een perfecte dag om in goede ambiance met collega’s uit het vakgebied te spreken. Wij maken er een leerzame en gezellige dag van. Daar kunt u op rekenen! Na een succesvolle eerste editie komt het Acute Zorg Congres in 2022 terug met een tweede editie! Wij gaan opnieuw een aansprekend programma voor u samen stellen. De ambitie is hoog om een breed scala aan onderwerpen aan bod te laten komen met tussendoor en na afloop van het programma fijne hapjes en drankjes. Een perfecte dag om in goede ambiance met collega’s uit het vakgebied te spreken. Wij maken er een leerzame en gezellige dag van. Daar kunt u op rekenen!


Emergency Medical School

Emergency Medical School biedt opleidingen aan op het gebied van acute geneeskunde. Wij faciliteren en ontwikkelen cursussen voor medische zorgprofessionals. De opleidingen vinden plaats op onze eigen locatie in Uden of InCompany op uw eigen werkplek. Onze opleidingen richten zich op reanimatie, acute care, instructeurs en EHBO/BHV.
info@emschool.nl
0413265115
2, Loopkantstraat, E, Uden, 5405 NB