Professions
Companies
count-province
148 Results
Apothekersassistent

Suggesties

course image
€ 799 Domus Medica Utrecht 25-03-2024

Implementatie Positieve Gezondheid in de huisartsenpraktijk

Uitgelicht

course image
€ 314 Jaarbeurs 14-03-2024

Jaarcongres Carend 'Palliatieve Zorg'

Onze selectie

course image
€ 375 Online 03-06-2024

Werken met Positieve Gezondheid

E-Learning

course image
€ 25

Nieren en nierfalen

course image
€ 35

Advance Care Planning (ACP)

Vervolgopleiding

course image
€ 4250 Fontys Paramedische Hogeschool 22-03-2024

Leefstijlcoach

Course banner
26 Feb
Feb
09:00
€ 3150

Fontys Pro Health

Physical course - series
Fontys Paramedische Hogeschool
105-144
Vaatdiagnostiek is onderdeel van de (vaat)chirurgie. Op deze afdeling voeren vaatlaboranten (vasculair diagnostisch laboranten) onderzoek uit naar het functioneren van bloedvaten. Zij maken daarbij gebruik van echografie (beeld) en Doppler (geluid). In deze post bachelor leer jij hoe je deze echografie toepast en hoe je de Dopplertechniek inzet. Je wisselt theorielessen af met praktijk. Het is belangrijk dat je de protocollen vaak oefent buiten de lesdagen om. Daarom heb je voor tenminste 16 uur per week een stage- of leerwerkplek nodig op een radiologie-afdeling of gelijkwaardige omgeving.
Course banner
€ 3150
Company Logo
26 Feb
Feb
09:30

EstaSI Trainingen

Physical course - series
EstaSI
33-53
Sensorische Informatieverwerking is de samenwerking tussen onze zintuigen en doelgericht bewegen; anders gezegd tussen onze manier van waarnemen en ons handelen. Onze zintuigen hebben twee taken: waarschuwen voor gevaar en ons van informatie voorzien. Zolang onze zintuigen vooral bezig zijn met het waarschuwen voor gevaar kunnen ze ons niet gelijktijdig van informatie voorzien. Het is dan moeilijk om informatie op te nemen, iets te leren en te onthouden of de aandacht bij het ‘werk’ te houden. Dit gedrag is er vaak de oorzaak van dat we problemen ondervinden, dat we niet meer kunnen handelen zoals we willen en het plezier verliezen in onze bezigheden.
€ 1395
Company Logo
Course banner
27 Feb
Feb
14:00
€ 125 - 499

Landelijke Huisartsen Vereniging

Physical course - single
LHV Academiezaal Utrecht
5
Arbeidsmarktproblematiek, beperkte financiën en veranderende zorgvragen leiden tot druk op de praktijkvoering. Innovatie door digitalisering is onderdeel van de oplossing. Eens? Maar weet je niet goed waar te beginnen? Of voel je weerstand om op dit thema in beweging te komen? Neem dan deel aan deze training. Na afloop van de training ga je naar huis met een concreet actieplan voor jouw praktijk én heb je handvatten hoe je in jouw praktijk een verander mindset creëert.
Course banner
€ 125 - 499
Company Logo
Course banner
27 Feb
Feb
20:00
€ 49

Carend

Webinar
Online
2
n de maand februari organiseert Carend een drieluik over interculturele palliatieve zorg! Lees hieronder meer over het derde en laatste deel. Goede zorg betekent voor veel migranten maximale, op genezing gerichte behandeling, waarbij geen hoop wordt ontnomen, met een grote rol van de familie, een helder heengaan zonder levensbekortende maatregelen en de gelegenheid voor eigen rituelen na het overlijden. In de afgelopen 5 jaar is er een verschuiving ontstaan in de Nederlandse gezondheidszorg. In allerlei sectoren zoals thuiszorg, ziekenhuiszorg en hospicezorg vinden er landelijk meer scholingen plaats over cultuursensitief communiceren. Inmiddels weten steeds meer ziekenhuismedewerkers hoe ze beter met migranten kunnen omgaan in het werk en wat zij belangrijk vinden. Dat wil zeggen dat er meer aandacht en respect is voor de wensen en behoeften van de patiënt. ‘Het recht om niet te weten’ is verleden tijd. ‘Ziekenhuismedewerkers leveren steeds meer zorg op maat,’ zegt geestelijk verzorger Saïda Aoulad Baktit. ‘Migranten beslissen zelf over hun behandeling, ook als ze niet meer behandeld willen worden. Dat respecteren ziekenhuismedewerkers meer, ook al hebben we protocollen en allerlei behandelingen.’
Course banner
€ 49
Company Logo
29 Feb
Feb
09:00

Huisartsen Eemland

Physical course - series
Huisartsen Eemland
11-12
In het kader van het project Basiswondzorg in de huisartsenpraktijk biedt Huisartsen Eemland een aantal scholingen aan voor zorgverleners uit de huisartsenpraktijk met het aandachtsgebied wondzorg.
€ 250
Company Logo
Course banner
01 Mar
Mar
09:30
€ 2480

Stichting DOKh

Physical course - single
Restaurant Long Island
30
Gecertificeerde Post-MBO opleiding voor doktersassistenten
Wondzorg is een belangrijk onderdeel van het werk in de huisartsenpraktijk. Volgens de registratie van het NIVEL komt er gemiddeld 2 keer per week iemand met een nieuwe wond naar de huisartsenpraktijk. Er is een grote variëteit tussen oorzaak, beloop en dus ook behandeling van deze wonden. De doktersassistente kan een rol spelen bij de behandeling van wonden. Daarom komt er nu een opleiding waarbij een breed scala aan relevante onderwerpen besproken wordt m.b.t. de wondzorg. De nadruk zal hierbij liggen op chronische wonden: ulcus cruris, decubitus, skintear, brandwonden en Incontinence Associated Dermatitis (IAD).
Course banner
€ 2480
Company Logo
02 Mar
Mar
09:00

Benecke

Physical course - single
Corderius College
5
Op zaterdag 2 maart 2024 opent het Corderius College in Amersfoort haar deuren voor de nieuwste editie van ‘Terug naar de schoolbanken voor apothekersassistenten’. De wereld van medicijnen en gezondheidszorg staat nooit stil. Als apothekersassistenten moeten we altijd voldoen aan de wet en ethische richtlijnen, zodat we patiënten de juiste zorg kunnen bieden. Tijdens deze unieke nascholingservaring brengen we de herinneringen aan de middelbare school tot leven en geven we je de kans om je kennis en vaardigheden bij te werken en te verdiepen.
€ 245
Company Logo
04 Mar
Mar
10:00

Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Physical course - series
Aristo meeting center Utrecht
12
Wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van medicatiebeoordelingen versterken én meewerken aan een scholingsopzet die past bij farmaceutisch consulenten? Schrijf je dan nu in voor deze pilotgroep. We geven je dezelfde scholing als aan apothekers en bespreken bij een etentje graag je feedback.
€ 660
Company Logo
05 Mar
Mar
18:00

HUS Academie, scholingsafdeling Cooperatie Huisartsen Utrecht

Physical course - single
HUS Kantoor
3
Je komt ze regelmatig tegen: die patiënten die maar geen stap in de richting van een gezondere leefstijl lijken te kunnen zetten. Je wil ze zo graag helpen en adviseren wat ze het beste kunnen doen, maar ze lijken niet naar je advies te (willen) luisteren. Hoe zet je die patiënten echt aan tot verandering? Motiverende gespreksvoering kan je hier goed bij helpen. Het heeft als doel om gedragsverandering op gang te brengen door je te richten op de motivatie én betrokkenheid van de patiënt.
Free