IEDEREDAG Koers houden

visieintervisiemissie

Tijdens deze dag vertoeven we op het Markermeer. We kijken hoe een missie en visie jouw bedrijf kan helpen in het behalen van doelen.

750
In aanvraag
Reguliere nascholing
Incompany

Prijzen

Regulier € 750

Beroepen

Apotheker
Accreditation in aanvraag
6 Punten
OA
Apotheker - Openbare Farmacie
Accreditation in aanvraag
6 Punten
OA
Omschrijving

‘Met een missie en visie de juiste koers houden’ is een ervaringstraining die wij geven op een catamaran Nautitec 40 voet op het Markermeer. Een ruim schip waarop je gaat zeilen, sparren met collega’s en leert over jezelf, de markt en je bedrijf.


Je hoeft geen zeilervaring te hebben om deel te kunnen nemen aan deze ervaringstraining. De boot is van alle gemakken voorzien, dus het zal je aan niks ontbreken.


Tijdens deze dag vertoeven we op het Markermeer. We kijken hoe een missie en visie jouw bedrijf kan helpen in het behalen van doelen. Hoe het je team kan motiveren en je bedrijf kan laten ontwikkelen en wat dit betekent voor jouw rol.


IEDEREDAG

Wij helpen apotheekorganisaties om meer tijd over te houden voor de dingen die er écht toe doen. Met IEDEREDAG helpen we jou en je apotheekorganisatie om efficiënt, effectief, zorg- en contactvriendelijk te werken. Wij streven ernaar mensen te inspireren, te leren nog slimmer samen te werken en hen daarvan energie te laten krijgen. Hoe we dat doen? Hieronder vind je een aantal van de diensten die we aanbieden.
info@iederedag.com
0613143130
8, Julianalaan, Roermond, 6042JG