Professions
Companies
count-province
6 Results
Anesthesiemedewerker
16 Apr
Apr
09:00

Congress Care

Physical course - single
De Reehorst
0-7
Sterk (je) brein tegen pijn
In april 2020 zou het 9e Nationaal Pijncongres van de V&VN Pijnverpleegkundigen plaatsvinden in de Reehorst te Ede. Er was een mooi programma opgesteld, sprekers hadden toegezegd, niets stond ons in de weg. Tot corona kwam. Gelukkig ligt die periode achter ons. De congrescommissie is aan het brainstormen geweest om voor 2024 weer een mooi, interessant, inspirerend pijncongres te organiseren.
€ 195 - 235
Company Logo
Course banner
€ 19.95

ExpertCollege BV

E-learning
1-2
Deze module is geschikt voor alle medisch professionals die mogelijkerwijs in aanraking komen met het bereiden en/of toedienen van risicovolle medicatie.
Course banner
€ 19.95

ExpertCollege BV

E-learning
1-2
ExpertCollege biedt een overzichtelijke opleiding waarbij de student kennis opdoet over de systematische identificatie en verificatie tijdens de verschillende fasen van het operatieve proces om verwisseling van en bij patiënten te voorkomen.
€ 19.95

ExpertCollege BV

E-learning
1-2
ExpertCollege biedt een overzichtelijke opleiding waarbij de student kennis opdoet over de bundel van preventieve interventies die kunnen worden ingezet om het aantal postoperatieve wondinfecties te voorkomen.
€ 19.95
Course banner
Free

seriousanesthesia

E-learning
3
Het toepassen van de principes van Total Intravenous Infusion (TIVA)
Met de TIVA Experience leer je in de virtuele Serious Anesthesia OK het toepassen van de principes van Total Intravenous Infusion (TIVA) en specifiek Target Controlled Infusion (TCI) met propofol en remifentanil in realistische scenario’s. De diverse scenario’s worden aangevuld met animaties over de farmacologie van propofol, remifentanil en de basisprincipes van TCI.
Course banner
Free
Company Logo

Merck Sharp & Dohme B.V.

E-learning
8
In een reeks van vijf korte modules gaan anesthesiemedewerker en epidemioloog Drs. Bart Torensma en anesthesioloog i.o. en onderzoeker Drs. Gabby Reijnders-Boerboom in op het belang van monitoring van spierverslapping gedurende de gehele chirurgische ingreep.
On request
Company Logo
map icon