Professions
Companies
count-province
7 Results
Anesthesiemedewerker
09 Sep
Sep
09:00

Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden UMCG

Physical course - single
UMCG
Een ingreep in de bovenste of onderste luchtweg vergt een intensieve samenwerking tussen anesthesiologie en behandelend specialist.
€ 150 - 300
Company Logo
Course banner
€ 19.95

ExpertCollege BV

E-learning
1-2
Deze module is geschikt voor alle medisch professionals die mogelijkerwijs in aanraking komen met het bereiden en/of toedienen van risicovolle medicatie.
Course banner
€ 19.95

ExpertCollege BV

E-learning
1-2
ExpertCollege biedt een overzichtelijke opleiding waarbij de student kennis opdoet over de systematische identificatie en verificatie tijdens de verschillende fasen van het operatieve proces om verwisseling van en bij patiënten te voorkomen.
€ 19.95

ExpertCollege BV

E-learning
1-2
ExpertCollege biedt een overzichtelijke opleiding waarbij de student kennis opdoet over de bundel van preventieve interventies die kunnen worden ingezet om het aantal postoperatieve wondinfecties te voorkomen.
€ 19.95
Course banner
Free

Grünenthal B.V.

E-learning
0-2
Tom van ’t Hek praat in deze praktijkgerichte webinar met experts uit de oncologie en pijnbestrijding. Rondom het verhaal van voormalig patiënt Ad delen drie specialisten hun kennis. Duur: 1 uur 30 minuten
Course banner
Free
Company Logo
Course banner
Free

seriousanesthesia

E-learning
3
Het toepassen van de principes van Total Intravenous Infusion (TIVA)
Met de TIVA Experience leer je in de virtuele Serious Anesthesia OK het toepassen van de principes van Total Intravenous Infusion (TIVA) en specifiek Target Controlled Infusion (TCI) met propofol en remifentanil in realistische scenario’s. De diverse scenario’s worden aangevuld met animaties over de farmacologie van propofol, remifentanil en de basisprincipes van TCI.
Course banner
Free
Company Logo

Merck Sharp & Dohme B.V.

E-learning
8
In een reeks van vijf korte modules gaan anesthesiemedewerker en epidemioloog Drs. Bart Torensma en anesthesioloog i.o. en onderzoeker Drs. Gabby Reijnders-Boerboom in op het belang van monitoring van spierverslapping gedurende de gehele chirurgische ingreep.
On request
map icon