Professions
Companies
count-province
7 Results
Anesthesiemedewerker

Onze selectie

course image
Free

On demand Hot&Happening | Diabetische voet: Hoe helpt u patiënten met pijnlijke neuropathie?

04 Dec
Dec
08:15

Stichting Obstetrische Anesthesie

Physical course - single
Faculty Club
0-6
Complicaties en innovaties in de obstetrische anesthesiologie en de peripartum zorg
Op maandag 4 december hebben wij het genoegen u uit te nodigen in Leuven voor de 14e Refresher Course Obstetrische Anesthesiologie. Innovaties en complicaties: onderwerpen van belang voor alle professionals betrokken bij de klinisch obstetrische zorg. Eenieder is dan ook van harte uitgenodigd.
€ 270
Company Logo
Course banner
€ 19.95

ExpertCollege BV

E-learning
1-2
Deze module is geschikt voor alle medisch professionals die mogelijkerwijs in aanraking komen met het bereiden en/of toedienen van risicovolle medicatie.
Course banner
€ 19.95

ExpertCollege BV

E-learning
1-2
ExpertCollege biedt een overzichtelijke opleiding waarbij de student kennis opdoet over de systematische identificatie en verificatie tijdens de verschillende fasen van het operatieve proces om verwisseling van en bij patiënten te voorkomen.
€ 19.95

ExpertCollege BV

E-learning
1-2
ExpertCollege biedt een overzichtelijke opleiding waarbij de student kennis opdoet over de bundel van preventieve interventies die kunnen worden ingezet om het aantal postoperatieve wondinfecties te voorkomen.
€ 19.95
Course banner
Free

seriousanesthesia

E-learning
3
Het toepassen van de principes van Total Intravenous Infusion (TIVA)
Met de TIVA Experience leer je in de virtuele Serious Anesthesia OK het toepassen van de principes van Total Intravenous Infusion (TIVA) en specifiek Target Controlled Infusion (TCI) met propofol en remifentanil in realistische scenario’s. De diverse scenario’s worden aangevuld met animaties over de farmacologie van propofol, remifentanil en de basisprincipes van TCI.
Course banner
Free
Company Logo

Merck Sharp & Dohme B.V.

E-learning
8
In een reeks van vijf korte modules gaan anesthesiemedewerker en epidemioloog Drs. Bart Torensma en anesthesioloog i.o. en onderzoeker Drs. Gabby Reijnders-Boerboom in op het belang van monitoring van spierverslapping gedurende de gehele chirurgische ingreep.
On request
Course banner
Free

Grünenthal B.V.

E-learning
2
Tijdens deze on demand vertellen drie deskundigen over het ontstaan en herkennen van pijnlijke diabetische polyneuropathie (PDPN), en geven nuttige adviezen die u direct kunt gebruiken bij de zorg voor uw patiënten.
Course banner
Free
Company Logo
map icon