This course is expired

De Mamma Opleiding

mammamammaeBorstkankerMammacarcinoom

De opleiding bevat theoretisch en praktisch onderwijs dat nodig is om patiënten met mammapathologie te behandelen en te begeleiden.

2750
78 Points
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prices

Regular € 2750
Includes : Syllabus en certificaat

Professions

Ambulancechauffeur
78 Points
Register Z
Dermatologie-assistent
78 Points
Register Z
Endoscopie-assistent
78 Points
Register Z
Praktijkondersteuner Huisarts (POH)
78 Points
Register Z
Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-ouderen)
78 Points
V&VN

Skills

Medische handelen 40 %
Kennis en wetenschap 30 %
Professionaliteit en kwaliteit 30 %
Description

‘Alles over de borst en borstkanker’. Dat is de korte omschrijving van deze opleiding die uniek is in Nederland. De opleiding bevat theoretisch en praktisch onderwijs dat nodig is om patiënten met mammapathologie te behandelen en te begeleiden. De cursus wordt gegeven door professionals met een ruime ervaring in het onderwerp dat zij doceren. Het curriculum van de mamma opleiding is opgebouwd uit 27 modules, verdeeld over 13 lesdagen en wordt afgesloten met een persoonlijke opdracht en een eindtoets. Duur van de opleiding is ongeveer 5 maanden. In deze 5 maanden wordt 78 uur contactonderwijs gegeven. Daarnaast bedraagt de zelfstudietijd 3 tot 5 uur per week.

Stichting Medische Opleidingen

De huidige medische zorg vraagt steeds meer om focus en specialisatie. Stichting Medische Opleidingen Nederland heeft tot doel om artsen, medisch specialisten, huisartsen, flebologen, verpleegkundig specialisten, physician assistants, verpleegkundigen, doktersassistenten en lifestylecoaches één of meerdaagse scholing aan te bieden in kleine klassen zodat er een optimale leeromgeving ontstaat. Al onze docenten zijn professionals in het vakgebied wat zij doceren
info@medischeopleidingen.nl
0613097844